31 Възможност за безплатно обучение в чужбина през 2014 г.

Мечтаете ли да учите в чужбина, но няма възможност да платите за обучение? Има поне 31 начина да получите абсолютно безплатна международна диплома тази година. Между другото, за опитни професионалисти също има опция.

Дистанционно обучение

Университет на народа

Международна организация с нестопанска цел, чиято цел е да разшири границите на висшето образование в света. Университетът предлага безплатно обучение за бакалавърски програми – Бизнес администрация и компютърни науки. Краен срок за кандидатстване е 27 февруари 2014 г., начало на обучението е април 2014 г. Можете да прегледате официалния уебсайт на университета.

Програми за професионалисти

Hubert Хъмфри Дружество, САЩ

Стипендия за годишна професионална програма за хора с професионален стаж от най-малко 5 години. Мястото на обучение може да бъде избрано от 18 университета, включени в програмата за 17 специализации. Крайният срок за кандидатстване е 1 октомври всяка година. Началото на програмата е април-септември 2015 г. Цялата допълнителна информация на официалния уебсайт на програмата.

Бакалавърски стипендии

Сидни Achievers Международни стипендии, Австралия

Стипендии за чуждестранни студенти в продължение на 3 години ($ 10 000 годишно) за обучение в избраната специалност на университета. Стипендията не покрива разходите за живот. Крайният срок за кандидатстване е 30 юни 2014 г. (за семестър 2). Допълнителна информация на уебсайта на университета.

Кардиф университет, Великобритания

Стипендия за 3 години обучение в университета за студенти от всяка страна. За да получите финансиране, трябва да влезете в университета и след това да кандидатствате за стипендия. Крайният срок за подаване на документи в университета е 30 април 2014 г., заявления за стипендия – 30 май 2014 г. Допълнителна информация на уебсайта на университета.

Macquarie университет, Австралия

Macquarie Международните стипендии на заместник-канцлера – достъпни за повечето университетски специалности, с изключение на няколко. Стипендията не покрива разходите за живот. Крайният срок за кандидатстване е 30 април и 30 септември 2014 г. Допълнителна информация на уеб сайта на университета.

Бокони университет, Италия

Стипендии за чуждестранни студенти, които не могат да плащат за обучение по семейни причини. Крайният срок за кандидатстване е януари-май 2014 г. Началото на часовете е септември 2014 г. Допълнителна информация на уеб сайта на университета.

Университет Шефилд Халам, БВеликобритания

Преобразувайте заедно стипендиите за студенти от държави, които не са част от Европейския съюз. Стипендията покрива 50% от таксите за обучение по бакалавърски програми и 100% от магистърските програми. Крайният срок за кандидатстване е 31 май 2014 г. (начало на обучението през септември 2014 г.) и 1 ноември 2014 г. (начало на обучението през януари 2015 г.). Допълнителна информация на уебсайта на университета.

Humber колеж, Канада

3 годишни стипендии с пълно покритие на колежните такси за чуждестранни студенти. Крайният срок за кандидатстване е 2 юни и 31 октомври 2014 г. Стипендията се прилага за всички колежни програми, с изключение на Общите изкуства и науката. Повече информация за уебсайта на колежа.

университет от английският парламент, Великобритания

Стипендии за чуждестранни студенти от всяка университетска програма. Стипендията покрива всички разходи за обучение, включително настаняване и транспорт до / от Лондон. Крайният срок за кандидатстване е 25 април 2014 г. (годишно). Началото на обучението е септември 2014 г. Допълнителна информация на уеб сайта на университета.

Хага университет, Холандия

54 стипендии за бакалавърски програми в размер на 5 000 евро. Крайният срок за подаване на документи е 1 април 2014 г. Началото на изследването е септември 2014 г. Допълнителна информация на уеб сайта на университета.

Стипендии за магистратура

Fullbright Програма за чуждестранни студенти, САЩ

Стипендии за завършили студенти и млади специалисти от различни области, с изключение на медицината. Трябва да служите в родната си страна. Краен срок – от февруари до октомври 2014 г. Допълнителна информация за сайта на програмата.

Индевър аспирант стипендия Награди, Австралия

Пълно финансиране за обучение в един от австралийските университети в продължение на 2.5-3 години. Крайният срок за кандидатстване ще бъде обявен през април 2014 г. Допълнителна информация е достъпна на уебсайта на програмата.

Стипендия за норвежка квота, Норвегия

Стипендията обхваща магистърска степен или докторантура в един от университетите, които са част от схемата за квотите. Крайният срок за подаване на документи е 1 декември всяка година. Допълнителна информация в уебсайта на програмата.

Съвместна стипендия Япония / Световна банка, Япония

Стипендии за обучение в един от университетите в Япония за магистърската програма. Крайният срок за кандидатстване е 31 март всяка година. Допълнителна информация в уебсайта на програмата

OFID стипендия за стипендия, целия свят

Стипендия за магистърска степен във всеки акредитиран университет в света. Условия и подробности за сайта на програмата.

Гейтс Кеймбридж Стипендии, Великобритания

Стипендии за обучение във всяка специалност на университета. Крайният срок за кандидатстване е 4 декември 2014 г. Програмата ще бъде открита на 1 септември 2014 г. Условия и подробности на уебсайта на университета.

Стипендията на Клеръндън в Университета в Оксфорд

Около 100 стипендии за обучение в Оксфорд. Списъкът на програмите може да се види на уебсайта на университета. Крайният срок за кандидатстване е 24 юни 2014 г. Условия и подробности на уебсайта на университета.

Сидни постижения международен Стипендии, Австралия

Стипендии за чуждестранни студенти да учат в избраната специалност на университета. Стипендията не покрива разходите за живот. Крайният срок за кандидатстване е 30 юни 2014 г. (за семестър 2). Допълнителна информация на уебсайта на университета.

Bristol University, Великобритания

Пет стипендии за 8.500 паунда, за да учат в университета по всяка програма. Крайният срок за кандидатстване е 13 юни 2014 г. Допълнителна информация на уеб сайта на университета.

Lund University, Швеция

Глобалната програма за стипендии на университета “Лунд” обхваща обучение, но не финансира настаняване. Крайният срок за кандидатстване е 20 юни 2014 г. Допълнителна информация на уеб сайта на университета.

университет от Твенте Стипендии, Холандия

Стипендии за обучение в една от 27-те специалности на университета. Около 30 стипендии. Крайният срок за кандидатстване е 15 март и 15 декември 2014 г. Допълнителна информация на уебсайта на университета.

Програма за стипендии Radboud, Холандия

Стипендии за обучение в една от английските езикови програми на университета. Крайният срок за кандидатстване е 1 март 2014 г. Допълнителна информация на уеб сайта на университета.

Стипендии за отлични постижения в университетите в Лайден, Холандия

Програмата включва 5 награди, които се различават в процента на финансиране от общите разходи за обучение. Крайният срок за кандидатстване е 1 октомври всяка година. Допълнителна информация на уебсайта на университета.

Университет в Западен Лондон, Великобритания

Международни стипендии за посланици могат да бъдат получени от студенти, които са записани в университета. Краен срок за кандидатстване е 15 август 2014 г. Допълнителна информация на уеб сайта на университета.

Университет Шефилд Халам, БВеликобритания

Стипендията “USH Transform Shaped Scholarship” обхваща 1 година обучение в университета. Крайният срок за кандидатстване е 31 май 2014 г. (начало на обучението през септември 2014 г.) и 1 ноември 2014 г. (начало на обучението през януари 2015 г.). Допълнителна информация на уебсайта на университета.

Стипендията на Емил Бутми, Франция

Стипендии за обучение по английски език. Крайният срок за кандидатстване е 3 април, 2 май 2014 г. Допълнителна информация на уеб сайта на университета.

Университета на Западна Англия, Великобритания

Глобалните студентски стипендии на UWE покриват всички разходи за обучение в университета по една от наличните програми. Стипендията се издава ежегодно. Крайният срок за подаване на заявления за 2014 г. е 31 май. За да получите стипендия, е необходимо да сте записани в магистратурата на университета. Допълнителна информация на уебсайта на университета.

VU университет Амстердам, Холандия

Стипендии за магистри на някои университетски програми (списък с програми тук) в размер на 15 000 евро. Крайният срок за кандидатстване е 1 март 2014 г. Допълнителна информация на уеб сайта на университета.

Умеа университет, Швеция

Стипендии за обучение в магистърска степен в една от 29 университетски програми за чуждестранни студенти. Крайният срок за кандидатстване е 15 март 2014 г. Допълнителна информация на уебсайта на университета.

университет от английският парламент, Великобритания

Стипендии за чуждестранни студенти от магистърската програма на всяка университетска програма. Стипендията покрива всички разходи за обучение, включително настаняване и транспорт до / от Лондон. Крайният срок за кандидатстване е 25 април 2014 г. (годишно). Началото на обучението е септември 2014 г. Допълнителна информация на уеб сайта на университета.

London Metropolitan University, Великобритания

Годишна стипендия за чуждестранни студенти да учат в магистратурата. Крайният срок за кандидатстване е 30 април 2014 г. (всяка година). Допълнителна информация на уебсайта на университета.

Коя от програмите сте избрали за себе си? Споделете вашето мнение в коментарите.

Loading...