50 най-добри онлайн курса и ресурси за преподаване на уеб дизайн

Ако искате да научите как да направите уеб сайтове или да изпомпите дизайнерските си умения, ще ви е необходима информация. Сега има много специални курсове за уеб дизайн и платени помощни средства за обучение, но какво, ако нямате достатъчно пари? Ръководство за безплатни учебници, онлайн курсове и ръководства ще ви помогне да откриете най-добрите безплатни материали за проектиране и програмиране.

Специално ръководство е предназначено да помогне на дизайнери, които нямат достатъчно пари за обучение. На едно място се събират най-добрите инструменти, избрани от екип от професионалисти от 140 ресурса. С помощта на повече от наличните (често безплатни) образователни програми и учебници, вие ще можете да повишите нивото си, както ако сте изучавали на скъпи платени курсове в реалния живот.

За ръководството бяха тествани редица ресурси, сред които топ 50 бяха избрани и разпределени в 4 категории:

1. Уроци и ръководства

Всеки знае, че в интернет можете да намерите безплатни учебници и ръководства, въпреки че може да отнеме много време, за да направите това, и в резултат на това изтегляте нещо, което не е много полезно. Ръководството избра 11 учебника и ръководства за проектиране и програмиране, които според авторите на сайта заслужават да бъдат изучени.

уроци

2. Курсове

При преминаването на онлайн курсове можете да получите повече ефект, отколкото от ръководства и учебници. В този раздел ще намерите платени и безплатни онлайн курсове с приятен интерфейс, висококачествени видеоклипове и специализирани форуми.

3. Онлайн инструкции

Смята се, че най-добрият начин да научите нещо е да тренирате с учителя. Ръководството представя три сайта с възможност за онлайн обучение и показва за кое ниво на знания са предназначени уроците.

лични курсове

4. Директории

Тук ще намерите връзки към различни хранилища, където можете да намерите информацията, от която се нуждаете, във всеки удобен момент.

Така че, ако знаете добре английски, искате да научите дизайн и програмиране и да не харчите много пари, ръководството на обучителите ви очаква вашето внимание.

Сбирка с колекция