Prvi datum: 5 tajni do uspjeha

Jednom sam bio u vezi s divnim čovjekom i bio sam sretan. A onda se sve srušilo. Ne odmah, naravno, ali o ovome neko drugo vrijeme. Naravno, bio sam zabrinut. I dosta vremena. A onda sam odlučio da je vrijeme za stvaranje novih odnosa. I oko mjesec dana sam se registrirala na dating site.

Došlo je vrijeme kada sam bio odvojen od slušanja beskrajnih neuspjelih pokušaja mojih prijatelja da “pronađu nešto pristojno tamo”. Često su se žalili da su prvi datumi s “nevjerojatnim muškarcima” na kraju posljednji. Stoga, kad sam započeo ovu fazu, pokušao sam predvidjeti, ako ne i sve, onda mnogo. I na moje iznenađenje, svaki put kad je sve bilo dobro!

Rješavanjem ovog problema, formulirao sam nekoliko jednostavnih pravila, a sada ih želim podijeliti. Počnimo s najvažnijem stvar.

1. Budite pravi

Sjeti se oglašavanja? Djevojka dolazi na datum i slučajno čuje mladića koji ju čeka da joj netko telefonom kaže: “Ne, nisam. Uostalom, tražim pravi! “Djevojka brzo mijenja izgled, postane” stvarna “i čini savršeni dojam mladom čovjeku. Tko bi pomislio da je u životu sve tako?

Iz osobnog iskustva

Svaki put, na sastanak, pokušao sam, recimo, da se ne okupljamo. Na prvi dan sam shvatio kako sam u pravu! Bio sam upoznat s nekim čovjekom, malo upijenim u radne probleme, u džemperu i trapericama. Bilo bi lijepo da dođem u večernju haljinu ili u seksi bluzu s luksuznom dekolinom!

prvi datum, budite sami

Nevjerojatno je, ali ono što sam izabrao iz cijelog ormara, apsolutno je odgovaralo mjestu, vremenu, mom sugovorniku, i što je najvažnije – za sebe. To je značajno utjecalo na cijeli sastanak, jer nam je omogućilo da se odmah nalazimo na istom valu. Uostalom, oboje smo došli u ono što možemo udobno hodati, sjediti, razgovarati. I bilo je tako prirodno! Općenito, preporučujem.

Iako je, možda, vaša omiljena i najudobnija odjeća samo seksi bluza? Pa, onda idi naprijed!

Ali zapamtite: borbena boja u stilu “odvedite me upravo sada”, a erotska odjeća će učiniti više kako bi pronašla sumnjive avanture, a ne vašu drugu polovicu.

Možda ćete pitati: što je s savjetom da žena treba biti atraktivna na prvom mjestu? Da, u redu je. Pitanje je: tko želite privući?

Za vašeg potencijalnog muža, najvjerojatnije će vaša ženstvenost i unutarnja ljepota biti privlačni, a moderni muškarci savršeno primjećuju na prvi pogled. A atrakcija na razini osnovnog instinktora ostavit će vaš odnos na ovoj razini i, najvjerojatnije, zauvijek.

2. Osmijeh iskreno

Ne sviđa mi se osmijeh Mona Lise. Ponekad muškarci padaju u čudno strah od takvih “ženskih trikova” s tvrdnjom o zloglasnom otajstvu. Ne želimo Hollywoodski osmijeh u svih 32 zuba. Psiholozi su dugo objasnili zašto.

prvi datum, osmjeh

Jedini uvjet za vaš osmijeh: mora biti iskren. Pitate kako se možete općenito osmijehiti strancu, pa čak i iskreno? Razmislite o tome kako ste iskreni! Iskreno ste sretni što ste došli na sastanak, a on je on, čeka vas, a vi ste stvarno sretni što ste ga vidjeli, zar ne?

A ja ću vam reći još jednu tajnu: ne postoji ništa gore od pristojnog osmijeha na prvi dan. Razmislite za sebe, što može reći vašem odabranom? Osobno vidim nešto ovako: “Pa, vrlo je lijepo, naravno, da ste došli, ali sam tako pristojan i zato se tako pristojno osmjehneš. Siguran sam da ste me već voljeli, jer sam tako pristojan. “

Iz osobnog iskustva

Da bi uspješno upotrijebila ovu tehniku, dovoljno je stvoriti u sebi poseban raspoloženje visokog raspoloženja, koje volim zvati “miran užitak”. Zašto je tiho? I zašto užitak? S jedne strane, ne brišete nekontrolirane emocije, as druge strane – nemojte uznemiravati svog sugovornika s zabrinjavajućim mislima o svojim unutarnjim problemima. To jest, mi tražimo zlatnu sredinu.

Ako je vaš entuzijazam mirna, možete ga zadržati, ali je još uvijek prisutan. On se neizbježno izjasni s vremena na vrijeme i prvo probija kroz vaše intonacije, u osmijeh. I vaš osmijeh je stvarno radostan i iskren. Jer u tom trenutku pustite svoje unutarnje sunce.

Iskreni osmijeh se onemogućuje i posjeduje na poseban način. Ona tvori prostor povjerenja, u koji dolazi vaš sugovornik.

Koristeći samo jednu od ovih tehnika, proći ćete veći dio puta jedan prema drugome za jedan termin.

3. Budite lakše

Uzmi ga lako. Iskustvo pokazuje da je osoba koja je previše fiksirana na rezultat, šanse za postizanje je drastično smanjen. Neobjašnjivo je, ali to je činjenica. Iako, možda, to je sve o previše napetosti. Ona ne krasi nikoga. A naš zadatak s vama je da se predstavimo tako da vas netko želi ponovno vidjeti. Ili više nego jednom!

prvi datum, lakše

Također je važno da ne pokušavate pokazati samo svoje najbolje strane. To će vam omogućiti da vidite različite reakcije vašeg potencijalnog partnera i da biste shvatili hoće li se moći nositi s malim nedostacima u budućnosti.
Nevjerojatno je da oba muškarca pozitivno reagiraju na takvu otvorenost. Oni također imaju nešto što žele sakriti, postoji strah od kvarenja prvog dojma. Shvativši da se ne dopustite da budete besprijekorni, oni se i sami malo opustite. I zapamtimo da je glavna stvar stvoriti ozračje povjerenja i udobnosti.

Iz osobnog iskustva

Uglavnom, pokušao sam biti isti kao u životu, ponašati se kao i obično, uključujući i dopuštenje da budu nesavršeni. I to nam je dao priliku odmah doći do različite razine komunikacije, a ne standardnog struganja s uzajamnim lukovima.

Na primjer, nakon što je kasno 15 minuta, samo sam se ispričao i objasnio razlog, a ne trljajući ruke. A onda je bila iskreno radosna zbog smirenosti i odanosti njezina sugovornika. I bio mi je drago što je primijetio tu radost. I mentalno se postavio kao plus, vidjevši kako se on interno privukao od osjećaja njegove velikodušnosti. A onda mi je rekao da se to dogodi s njim i napokon se opusti. Do kraja naše komunikacije već smo znali da su oboje nesavršeni. A ako pogledate blisko, to je ovo znanje koje stvara osjećaj veće intimnosti.

Muškarci vole djevojke s lakoćom disanja, ne moraju graditi ništa od sebe, gledati svaku riječ, gestu, drugim riječima – strain. Nemojte napuniti muškarce prvog dana. Uostalom, ako su bili u potrazi, to znači da je netko prije vas i već ih je jako napetovao!

4. Nemojte se bojati pitati

Ali pitajte što je stvarno važno ili zanimljivo za vas. Psiholozi kažu da ljudi vole govoriti o sebi. I to je grijeh ne koristiti! Vidjevši vaš pravi interes, čovjek se veseli i postaje mirniji.

prvi datum

Osim toga, sve dok on govori, možete ga gledati u oči s dugim pogledom, stavljajući mu u njega osjećaj koji želite. Vaše mišljenje može biti privlačno, promišljeno, tajanstveno ili žarko, intrigantno, s trepetom! Ali što je najvažnije, mora biti otvoren i prijateljski. Osobno za mene bilo je dovoljno i posljednja opcija.

Također je na prvom danu postavljanje tih pitanja koja će pripremiti temelje za vaše daljnje odnose. Nemojte se bojati razgovarati sa sugovornikom u svrhu poznanstva, pitati ga što očekuje od komunikacije.

Recite nam o sebi. A ovdje ne govorite o tome što očekujete od osobe ili od odnosa kao cjeline: “Morate biti (u daljnjem tekstu: 48), i onda ću se udati za tebe! “Razgovarajte o tome što vas privlači u perspektivu nastavka komunikacije s njim. Ako je to teško reći potencijalnom partneru, recite to sami. Neka vam bude jasan oblik slike u glavi. Usput, to će vam pomoći da vodite dijalog u pravom smjeru.

Iz osobnog iskustva

Otvorenost i međusobni interes omogućili su nam da oduševljeno razgovaramo tijekom cijelog sastanka. Bez prisilnih stanki, neugodne tišine, bez potrebe da se teško razmišljaju, što drugo pitati.

A za složene slučajeve, postoji jedna mala tajna, koju nazivam “petlja”. Pretpostavimo da ste postavili pitanje i dobili detaljan odgovor. I primijetite da vaš sugovornik mahnito traži u leđima svog mozga, o tome što vas sada traži. Pomozite mu! Počnite razgovarati o sebi, odgovarajući na isto pitanje koje mu je postavljeno. On će imati vremena da vas tiho diviti (osobno, uvijek kažem smiješak). I bit će vremena razmisliti o sljedećem.

Stvarno nam se sviđa kada drugi, drugi zanima naše živote, naše misli. Ovu radost predajte svom potencijalnom partneru!

Pogotovo ako vidite da se vaša pitanja ne bacaju u zbunjenost i ne uzrokuju želju da se negdje skriva. Istovremeno možete sami otkriti sve što vam se čini važnim.

5. Vjerujte u sebi

Ovo pravilo treba biti za vas aksiom. Samozadržavanje, odgovarajuće samopoštovanje i samopouzdanje glavni su sastavni dio vašeg budućeg uspjeha. I ne samo na prvi dan. Te osobine tvore vašu unutarnju jezgru osobe koja održava život. I oni su temelj vaše karizme i atraktivnosti. Ako ste sretni vlasnik ove veličanstvene kombinacije, slobodno odredite datum. Datum će biti uspješan!


Zaključno, želim reći: pročitajte članke, proučite trendove, zatražite savjet, potražite informacije. Ali prije svega slušajte sebe! Tvoje srce, tvoja intuicija nikada neće pustiti.

Budite jednostavni, istiniti, iskreni, pitajte, osmijehite, vjerujte u sebe!