12 parasta ilmaista Android-peliä

1. Shadow Fight 2

Klassinen taistelupeli, joka houkuttelee Mortal Kombatin ja Street Fighterin ystäville. Taistelujen lisäksi peli sisältää RPG-elementtejä. Pelaajan on pumpattava hahmonsa avaamalla hänelle uusia iskuja, aseita ja vaatteita. Yleensä et kyllästy, varsinkin kun kehittäjät ovat työskennelleet hyvin johdolla ja tehneet niin kätevästi kuin mahdollista.

Varjo taistelu 2

2. GT Racing 2

70 lisensoitua autoa maailman johtavista autovalmistajista, esimerkiksi Mercedes-Benz ja Ferrari. Kilpailuraportin on luonnollisesti aloitettava autoilla helpommin, mutta jopa vaatimattomassa Dodge-sarjassa on rivalin henki. Oikeutetusti huomaamme, että kaikkia kilpailuja ei ole saatavilla ilman Internetiä.

GT Racing 2

3. Robot Unicorn Attack 2

Värikäs loistava peli, joka kuljettaa paitsi lapsia, myös heidän vanhempiaan. Siinä ei ole mitään hankalaa: voit auttaa yksisarvinen käydä läpi jatkuvia esteitä ja kerätä mahdollisimman paljon bonuksia. Jos et kilpaile muiden pelaajien kanssa, saat huomaamatonta hauskaa.

Robot Unicorn Attack 2

4. Angry Birds 2

Tärkein sikatilakeskus haastaa jälleen rohkeat linnut, ja he ovat vain onnellisia. Näytöllä tulee olemaan paljon kaaosta ja tyytymättömiä squealing of snouted ones. Toisin kuin ensimmäinen osa, on vielä enemmän tuhoa ja iloa. Tunnetuimmalla mobiilipelillä ei ole oikeutta pettymään.

Angry Birds 2

5. Solitaire: Kiinnitetty

Tavallinen solitaire-peli ilman rajoja ja mainontaa. Pelillä ei ole mitään häiritsevää, painopiste on klassisessa pelattavuudessa. Tässä tapauksessa voit kääntää näytön vaakasuoraan asentoon niin, että tunnit olisivat lähes samat kuin työtietokoneella. 🙂

Solitaire: Kiinnitetty

6. Simon Tathamin palapelit

Kokoelma 39 palapeliä, joiden konfiguroitavissa oleva monimutkaisuus. Täältä löydät sekä tuttua “Sapper”, että vähemmän yleisempää palapeliä. Jos jotain ei ole selvää, katso ohjeita, mutta se on englanninkielinen. Vaikeassa tilanteessa voit peruuttaa toimenpiteen tai käyttää vihjeitä.

Simon Tatham's Puzzles

7. Poista minua ILMAISEKSI

Palapeli on hyvä aivoihin, vaikka et odota sitä ensi silmäyksellä. Pelaaja tarvitsee vain poistaa punaisen palkin näytöstä, poistamalla keltaiset korttelit tieltä. On selvää, että tehtävä ei ole ollenkaan helppoa, varsinkin jos se on suoritettava tietyn määrän liikkeitä varten. 14 500 levyn kulku voi kestää koko ikuisuuden.

8. SimCity BuildIt

Kaupunginhallitsijaksi tarkoitetaan päivällä ja yöllä huolta kaupungin asukkaiden tarpeista, heidän turvallisuudestaan, mukavuudestaan ​​ja hyvinvoinnistaan. Siksi on välttämätöntä sovittaa yhteen, vaikka kuinka paljon työtäsi on, on edelleen tyytymättömyyttä.

SimCity BuildIt

9. Shattered Pixel Dungeon

Tyypillinen tyypin “bagel” -tyylin edustaja, jossa tasot luodaan satunnaisesti ja pelaajalla ei ole oikeutta tehdä virheitä. Sinun täytyy kulkea pimeiden vankityrmien läpi, täynnä hirvittäviä olentoja ja upea rikkaus. Huomaa, että ralli on täysin venäläinen, mikä tekee siitä vielä mielenkiintoisemman.

Shattered Pixel Dungeon Shattered Pixel Dungeon

10. Kingdom Rush

Siniset hirviöt eivät anna levätä vaarattomille talonpojille, joiden elämä rohkean komentajan pitäisi pelastaa, niin olet sinä. Peli Tower Defense genre tarjoutuu järjestämään linnoituksia jotta helvetti ei saavuteta rauhanomaisesti laiduntavat lampaat ja niiden omistajat. Toimi kiristyy voimakkaasti.

Kingdom Rush

11. Survive: Wilderness Survival

Selviytymis simulaattori malleja ääriolosuhteita, joissa sinun on selviydyttävä rajoitetuilla resursseilla. Jokainen teoksesi vaikuttaa hahmoon, joka hetki, mitä sinun tarvitsee ajatella, mikä on tärkeämpää nyt: lämpöä, ruokaa, suojaa tai liikkumista kohti pelastusta.

Survive: Wilderness Survival

12. Hiljainen ikä

Hyvä etsintä, jossa on huomaavainen ilmapiiri ja laadukas musiikki. Peli pysyy jännittävänä ensimmäisten minuuttien aikana eikä pääse irti tonttina. On huomattava, että kaikki vihjeet, ympäristö ja vuorovaikutukset muiden merkkien kanssa ovat paikallisia.

Hiljainen ikä