IPhonen parhaat 10 strategiat

On mahdotonta laskea, kuinka monta strategiaa julkaistiin iOS-laitteille vuosien varrella. On vaikea edes kuvitella niiden lukumäärää, eri muunnelmissa, erilaisilla pelattavilla, grafiikoilla ja hahmoilla. Turn-pohjainen, reaaliaikainen, taloudellinen, Tower Defense ja monet muut suosikki pelejä. Yritetään selvittää, mistä iPhonesta julkaistusta strategiasta on paras.

Anomaliikka 2

Anomalia 2 on Tower Defensein takana. Tässä strategiassa pelaat hyökkääjien puolelta ja yrität päästä tavoitteeseen kaikin tavoin. Pelästyminen pelin aikana, jota sinun ei tarvitse tehdä, jatkuvasti muuttuvat maisemat, toisin kuin toisissa tehtävissä ja monien erilaisten vieraiden yksiköiden kanssa, tekevät sinusta rikkoa pääsi, näyttää rehellisyyden ja nopeuden. Anomaly 2: n ainoa haitta on sen ohimenevyys, kehittäjät ovat toimittaneet vain 15 tasoa, jotka eivät selvästikään voi sammuttaa luvatonta pelaajan janoa.  

Autumn Dynasty Warlords

Autumn Dynasty Warlords – reaaliaikainen strategia, joka kehittyy antiikin Kiinan alueella. Kehität valtakuntasi jonkun feodaalisen lordin mailla ja lopulta yrittävät tarttua kaikkiin ympäröiviin omaisuuksiin. Koska maat ovat rajalliset, sinun on valittava mitä keskittyä talouteen tai sotaan, mutta loppujen lopuksi sota on edelleen väistämätön. Peli ei ole helppoa, sitä on tarkasteltava perusteellisesti, minkä jälkeen voit todistaa kaikille, jotka ovat muinaisen Kiinan parhaita strategioita!

Eufloria

Eufloria on petollisen rauhallinen, abstrakti strateginen peli. Siinä on pyydettävä uusia planeettoja lähettämällä itiösi (tai siemeniä) niille. Jokainen näistä puista kasvaa tulevaisuudessa, antaen armeijalle uusia yksiköitä. Peli näyttää rauhalliselta, kunnes kohtaat toisen elämäntavan. Valotilassa on paljon helpompi pelata, vain Euflorian todelliset mestarit ovat hampaita.  

Kingdom Rush Frontiers

Kingdom Rush Frontiers on jatkoa hullu rakasti minua Tower Defense. hän hyvin samanlainen kuin ensimmäinen osa, samalla sarjakuva-grafiikalla ja hauska itkuilla. Mutta tämän toiminnan avautuu uusille maille, muille torneille ja hirviöille, joten sinun on opittava uusia mahdollisuuksia ja kehitettävä muita torjuntastrategioita.  

Kasvit vs. Zombies 2

Todennäköisesti kaikki pelaajat ovat jo pitkään tunteneet Plants vs. Zombeja, joten ei ole tarpeen edustaa tätä strategiaa. Hauskaa nurmikkoa talon takana, monet kasvit ja laumot zombeja, jotka halusivat kuluttaa talon asukkaiden aivot tietenkin, piti erittäin paljon. Mutta viime vuonna yhtiö julkaisi jatko nimeltä Plants vs. Zombies 2. Tässä voit kokeilla käsiä taistelussa zombeja eri ajanjaksoissa, alkavat muinaisesta Egyptistä, ja päättyy kaukaiseen tulevaisuuteen.  

Rymdkapsel

Rymdkapsel on hyvin alkuperäinen reaaliaikainen strategia, joka perustuu minimalistiseen Tetris-kaavioon. Täällä sinun on kehitettävä ja laajennettava omaisuuttasi, seurattava yksiköitä ja hylkää vihollisen kasvavat voimat. Peli on todella ainutlaatuinen muotoilussaan ja pelityylinsä, mutta se kulkee nopeasti niin, että voit osittain kirjoittaa sen miinukset.  

XCOM

XCOM on houkutteleva strategia, jossa salaisten joukkojen eliitin erottaminen yrittää suojella planeetalta hyökkäämästä ulkomaalaisia. Ennen jokaista lähetystyötä sinun on harkittava tarkkaan, kenen haluat ottaa mukaan kanssasi, koska toiminnan lopputulos riippuu tästä. Peli ei ole juuri saanut fanien väkijoukkoja, koska se on todella erinomainen iOS-alan luominen.  

Civilization Revolution 2 (Katsaus)

Civilization Revolution 2 – strategia, jonka avulla voit rakentaa oman valtakuntasi, aloittaen pienestä haavamäisestä kaupungista. Keräämällä resursseja, kouluttamalla ihmisiä tieteen, kulttuurin, sotilaallisen taidon ja liittämällä se uskontoon, lähestyt vähitellen maailman hallitsevuutta sodan tai diplomatian kautta. Toisessa osassa esiintyi niin kutsuttu Punaisen Ristin ja Silicon Valley, John F. Kennedyin tai Winston Churchillin uudet johtajat sekä kehittynyt lääketiede ja tietotekniikka.  

Ensimmäinen Strike

Ensimmäinen Strike on reaaliaikainen strategia, joka pyörii ydinvoiman maapallon teeman ympärillä. Sinun on investoitava parantaaksemme puolustustasi lukuisten vihollisten hyökkäyksiltä ja rakentaaksenne sotilaallisen vallan muiden valtioiden valloittamiseksi tai tuhoamiseksi. Huolimatta eräästä synkät tulevaisuudesta, First Strike eroaa kiillotetuista grafiikoista ja erittäin jännittävästä tarinasta.  

Plague Inc.

Plague Inc. – tämä on toinen strategia, jossa pelaat pimeiden voimien puolella. Sinun tehtäväsi on tartuttaa koko maapallon väestö tuntemattomalla viruksella, josta ei ole lääkettä eikä pelastusta. Tämä on pimeä, mutta erittäin jännittävä strategia, jossa voit pelata tuntikausia.  

kautta iMore