7 pravih načina da se ugodi momku

1. Govorite, da ne spominjem

Čak i prije nego što vezujete razgovor s nekim momkom, tijelo će mu puno reći. I prva stvar koju će primijetiti jest kako ste fizički atraktivni.

Nije samo o ljepoti. Ako ste fit i dobro izgrađeni, onda možete roditi zdravog potomka.

Drugi važan aspekt je da li ste pokazali interes. Objesiti se na vrat, naravno, nije potrebno, ali suptilno nagovještaj da muškarac ima šansu, to je vrlo poželjno.

To možete pokazati s dvije trikove. Prvo, trepere češće, jer prirodno počinjemo to raditi kad smo uzbuđeni. Drugo, malo zavoja u smjeru sugovornika: to je također ne-verbalna poruka od interesa.

2. Budite poput njega

Volimo ljude s kojima imamo mnogo zajedničkog. Zato je vaš zadatak pronaći zajedničko tlo s tipom koji vam se sviđa. Na primjer, možete se usredotočiti na ljubav prema glazbi ili, ako postoji malo zajedničkog interesa, pokušajte se povezati sa onim što on voli.

Na početku datiranja, najlakši način za pokazivanje sličnosti je korištenje kameleonskog efekta.

Pokušajte uzeti isti pozi kao čovjek, oponašati njegove pokrete i geste, upotrijebiti riječi i fraze koje on uključuje u svom govoru.

Nije nužno biti točna i sinkrona kopija: previše je očigledna. Pokušajte predvidjeti kretanja sugovornika ili općenito ponoviti ih nakon nekoliko sekundi.

3. Ostanite na vidiku

Što češće vidimo neku osobu, više ga volimo. To potvrđuje znanost. U jednoj studijiBlizina i Peership: Osnove ravnoteže u interpersonalnoj privlačnosti zamoljeni su stanovnici studentskog hostela da procjenjuju svoj stav prema susjedima. Pokazalo se da su mladi i djevojke voljeli one koji su živjeli u blizini: u susjednim sobama ili na sljedećim katovima.

U običnom životu to znači da ako vi i vaš tip posjetite isto mjesto (sveučilište, tečajevi, teretana), onda imate više izgleda za njegovu volju.

Ako ste slučajno sreli, recite da želite nastaviti s komunikacijom. Samo nemojte progoniti osobu: to će uplašiti, a ne privući.

4. Podijelite tajnu

studijaOsobno otkrivanje i atrakcija: osnova za odnose ili nedostatak resursa , koju je objavila Američka sociološka udruga, dokazuje da su objave pokazali povjerenje i spremnost za pokretanje odnosa. Ako netko ne govori o sebi, onda je upravo suprotno.

Stoga zaključak: uspostaviti vezu s nekim, morate otvoriti.

Ovo bi trebalo postupno. Najprije podijelite informacije o površini: odakle ste došli, odakle ste se odrasle obitelji, koju glazbu želite slušati. Zatim idite na više osobnih tema: koje su ciljeve postavljene za sebe, što je utjecalo na vašu postaju. Samo budite oprezni i nemojte pričati cijelu priču o životu na prvom sastanku.

5. Brinite ga.

Poznato jeNeki dokazi za povećanu seksualnu privlačnost pod uvjetima visokih anksioznosti , da u situacijama povezanim s oslobađanjem adrenalina, drugi postaju privlačniji. To ne znači da morate vući tipa na valjak. No, uzimajući ga malo zabrinut će biti korisna. Kao opcija pokušajte se natjecati igranjem sportskih igara ili igranja na ploči ili gledajući jezive triler zajedno.

6. Neka bude obožavatelj zagrljaja

Tijekom zagrljaja, oksitocin se oslobađa u tijelu, što pojačava osjećaj intimnosti. Zato zagrlite s tipom kojeg vas zanima kad se sretnete i pozdravljate, tijekom radosnih trenutaka i baš takvog.

7. Pronađite ono što vas čini sretnim

Na kraju, sve se svodi na činjenicu da su zanimljivi ljudi zainteresirani da budu zajedno. Zato nemojte gubiti vrijeme koje mami nekoga u vaše mreže i potražite slučaj koji će vas zapaliti. Sreća i entuzijazam privlačni su po sebi. Postanite onaj koji ih emitira.