Kako tražiti skrivene prijatelje u “VKontakte”

Recimo odmah da metode o kojima govorimo nisu idealne i rad s različitim uspjehom. Događa se da usluga odmah prikazuje prijatelje skrivene po jednom računu, ali vrlo polako skenira drugu, ne otkriva sve skrivene kontakte ili ništa. Ali obično se situacija mijenja tijekom vremena. Najvjerojatnije, rezultat ovisi o opterećenju poslužitelja ili nekim internim čimbenicima “VKontakte”.

Stoga, ako traženje skrivenih prijatelja traje previše vremena ili završava s pogreškama, pričekajte nekoliko sati i pokušajte ponovo. I još bolje – koristite alternativnu uslugu.

Kako vidjeti svoje skrivene prijatelje na 220vk.com

Idite na 220vk.com i otvorite odjeljak “Skriveni prijatelji”. Unesite ID ili kratko ime računa čiji kontakti želite provjeriti i kliknite “Traži skrivene prijatelje”.

Kako vidjeti svoje skrivene prijatelje na 220vk.com

Pretraživanje će započeti, a ako bude uspješno, sustav će prikazati skriveno prijatelje koji su pronađeni jedan po jedan.

Kako vidjeti svoje skrivene prijatelje u VC na 220vk.com

Stranica 220vk.com nudi i druge mogućnosti. Na primjer, možete gledati ljude koji su vas dodali na crnu listu, kao i one koji vas skrivaju od ostatka. Pristup tim i drugim funkcijama može se dobiti pomoću odgovarajućih stavki izbornika na bočnoj traci stranice.

220vk.com →

Kako vidjeti skrivene prijatelje u usluzi vk.city4me.com

Otvorite web stranicu vk.city4me.com, unesite vezu korisniku koji vas zanima u polje s tekstom i kliknite “Prikaži skrivene prijatelje”.

Kako vidjeti skrivene prijatelje u VC na vk.city4me.com

Na sljedećoj stranici unesite kôd sa slike i kliknite “Pokreni gledanje …”, a potom – “Idi prijateljima …”.

Kako vidjeti skrivene prijatelje u VC na vk.city4me.com

Zatim odaberite brzo ili potpuno pretraživanje. Prva opcija, kao što možete pogoditi po imenu, brža je. Drugi zahtijeva mnogo više vremena, ali skrivenih prijatelja učinkovitije pronađe.

Skriveni prijatelji u VC prikazani su na web mjestu vk.city4me.com

Da biste koristili punu pretragu, morat ćete se prijaviti na stranicu pomoću profila “VKontakte”. Na taj ćete način otvoriti podatke o računu za web mjesto treće strane, što može biti nesigurno. Ali, na vama je povjerenje u uslugu ili ne. Da biste bili sigurni, možete se povezati s ne-primarnim računom.

Skriveni prijatelji u VC prikazani su na web mjestu vk.city4me.com

Tijekom postupka pretraživanja, na dnu stranice trebaju se pojaviti veze na profile skrivenih prijatelja. Naravno, ako oni uopće postoje i usluga će ih moći otkriti.

vk.city4me.com →