10 proširenja za Google Chrome, čime će se lakše nositi s radom

1. Pošaljite bilo gdje

Ovo proširenje omogućit će vam dijeljenje datoteka s bilo kojim ljudima jednim klikom. Da biste to učinili, samo povucite sliku, videozapis, dokument ili arhivu u skočni prozor proširenja. Primljena veza za preuzimanje možete poslati e-poštom, glasnikom ili objavljenom na društvenoj mreži. Nema registriranih, bez ograničenja.

2. Fwrdto.me

Unatoč velikom broju različitih usluga bilježenja i označavanja, mnogi se korisnici i dalje šalju na e-mail veze na zanimljive stranice. Fwrdto.me olakšava i brzo.

3. Kopirajte sve URL-ove

Ako ste pronašli cijelu stranicu korisnih veza na nekoj stranici koja vam je potrebna, ne morate gubiti vrijeme za spremanje svake od njih u odabranom. Proširenje Kopiraj sve URL-ove može odmah prikupiti sve adrese s otvorene stranice i spremiti ih u datoteku (txt, html, json).

4. Chrono Download Manager

Zadani upravitelj preuzimanja u Chromeu nema puno mogućnosti. Ako često morate preuzeti slike, videozapise i datoteke s interneta, obratite pozornost na Chrono Download Manager. Ovo proširenje zna gotovo sve što vam je potrebno, uključujući preuzimanje za stanku, preuzimanje na raspored, zgrabite datoteke po određenim maskama i još mnogo toga.

5. Fine Selector veze

Ponekad se problemi pojavljuju apsolutno ispočetka. Na primjer, kada pokušavate odabrati tekst koji je veza. Jeste li ikad pokušali? Ako je tako, brzo ćete shvatiti sve i instalirati proširenje Fine Link Selector.

6. Nemojte se zajebavati sa zalijepljenjem

Neke usluge u sigurnosne svrhe ne dopuštaju da se zaporke umetnu iz međuspremnika tijekom autorizacije. Potrebno je ručno unijeti duge kombinacije slova i brojeva, psomirajući programere. Ne fuck With Paste produžetak rješava ovaj problem.

7. Povijest međuspremnika 2

Uobičajeno je da međuspremnik sustava omogućuje spremanje samo jedne vrijednosti. To, naravno, malo, tako da postoje menadžeri međuspremnika treće strane, uvelike proširuju mogućnosti ovog alata. Povijest međuspremnika 2 može sigurno pohraniti sve što ste kopirali za nekoliko dana u pregledniku Chrome. Moguće je napraviti sigurnosne kopije na lokalnom računalu ili u Googleovom oblaku.

8. Preuzimanja usmjerivača

Preuzimanja Router je još jedno proširenje za poboljšanje ugrađenog upravitelja preuzimanja za preglednik Chrome. Pomoću nje možete automatski spremati datoteke u različite mape prema pravilima koja ste odredili. Na primjer, sve preuzete slike idu u mapu “Slike”, audio datoteke će se spremiti u mapu “Glazba”, a arhivi će biti u direktoriju “Arhiva”.

9. gleeBox

gleeBox je naredba za vaš preglednik. Pomoću nje možete izvršiti gotovo sve radnje upisivanjem naredbi s tipkovnice. Izradite screenshot, rasshadit stranicu, preuzmite datoteku, napišite pismo će biti potpuno bez miša. Programeri će cijeniti.

10. MINI Brzo naprijed

Ovo proširenje pomoći će uštedjeti najvrednije vrijeme resursa. Nakon instalacije, imat ćete priliku odmah ubrzati reprodukciju videozapisa na usluzi YouTube i Facebook. Možete brzo propustiti dosadne i izvučene trenutke, bez gubitka sposobnosti da pratite što se događa na zaslonu.

A što su korisna proširenja u policijskoj banci?