Najbolja proširenja za Chrome 2016. godine prema verziji Lifehacker

Sideplayer

Pomoću tog proširenja videozapis možete gledati u zasebnom prozoru, kako na YouTubeu tako i na bilo kojem drugom mjestu na kojem je umetnut video s ove usluge. Da biste to učinili, proširenje dodaje gumb na sučelje igrača, klikom na nju će se otvoriti film u malom plutajućem prozoru.

smrtnost

Proširenje koje je zdravo motivira na akciju. Smrtnost pokazuje novom karticom preglednik vremenskog brojača koji broji vaše godine do najbližih milisekundi, a također prikazuje živjeti i preostalo vrijeme (na temelju prosječnog očekivanog trajanja života od 80 godina). Svaki krug jednak je mjesecu života.

Facebook stan

Facebook Flat nudi kardinalno preoblikovanje Facebook sučelja, koje vam se sviđa. Sudite za sebe: bočna navigacijska ploča izgleda vrlo različito i ne dolazi s ekrana dok se traka vrti. Prednost ove inovacije je očigledna: postoji klizač za onesposobljavanje za proširenje, strelicu za brzu navigaciju do početka snimke, vezu s nadolazećim rođendanskim prijateljima i još mnogo toga.

Yandex.Music

Ovo proširenje ne radi samo s uslugom glazbe tvrtke Yandex, već s velikim brojem drugih online playera, uključujući Google Play glazbu, Zvooq, Deezer i YouTube. “Yandex.Music” vam omogućuje kontrolu reprodukcije glazbe s ovih stranica, kao i pristup vašem pametnom radiju koji se prilagođava vašim ukusima.

Track24

Track24 je jedna od najvećih usluga koja podržava praćenje isporuka velikog broja poštanskih usluga iz cijelog svijeta. Da biste saznali gdje se nalazi vaš paket, dovoljno je upotrijebiti skočni prozor brzog pretraživanja i imat ćete sve na dlanu.

Čarobne radnje

Ako želite uživati ​​u videozapisu na usluzi YouTube, instalirajte nastavak Čarobnih radnji. Uklanja sve nepoželjne elemente i pretvara tu uslugu u pravi online kino gdje je samo vi i videozapis koji ste odabrali gledati.

TimeYourWeb

Proširenje TimeYourWeb za preglednik Chrome pokazat će vam koliko vremena ćete stvarno potrošiti na određenoj web-lokaciji. Uz to, možete dobiti ažurne informacije o vlastitoj aktivnosti na webu i trošiti svoje vrijeme optimalno.

guranje

Push proširenje za Google Chrome pojednostavljuje interakciju s više od 500 mrežnih usluga. Uz to možete brzo poslati e-poštu, dodati bilješke i izvršiti mnoge druge radnje, a da pritom ne ostavite otvorenu karticu preglednika. Zapravo, to je verzija automatizirane platforme Zapier, koja je konkurencija za IFTTT.

BehindTheOverlay

Siguran sam da ste u više navrata susreli web-mjesta koja dosadno nude sve posjetitelje da se pretplate na njihov newsletter, stavljaju Facebook ili Facebook na Twitter. Proširenje BehindTheOverlay razumije s takvim pop-up oglasima u dvije točke.

Chrono Download Manager

Ako često morate preuzeti slike, videozapise i druge datoteke s Interneta, obratite pozornost na Chrono Download Manager. Ovo proširenje zna gotovo sve što vam je potrebno, uključujući preuzimanje za stanku, preuzimanje na raspored, zgrabite datoteke po određenim maskama i još mnogo toga.

A koja biste proširenja uključili u ovaj popis?

banner1260x300_kopikot_2