Skyload – jednostavan način preuzimanja glazbe s usluge YouTube, “VKontakte” i “Yandex.Muzyki”

Ponovno smo pisali o tome kako preuzeti glazbu s usluge YouTube i “VKontakte”. Međutim, proširenje Skyopa nadmašuje gotovo sve alate koje smo vidjeli prije. Njegove glavne prednosti su fleksibilnost (osim za „Vkontakte” i YouTube, također radi s „kolegama iz razreda” Yandex.Music”, Vimeo) i jednostavnost korištenja.

Skyload i Yandex.Music

Nakon instalacije proširenja pojavit će se novi gumb s ikonom Skyload na odgovarajućoj ploči preglednika. Da biste preuzeli glazbu, samo trebate otvoriti stranicu jedne od podržanih usluga i kliknite ovaj gumb. Vidjet ćete prozor proširenja na kojem ćete vidjeti ovu stranicu multimedijskih datoteka (audio i video zapisa). Kliknite na stazu za koju ste zainteresirani, a potom će početi s preuzimanjem. Vrlo je pogodno da odmah možete vidjeti brzinu i veličinu preuzete datoteke.

Ako trebate preuzeti nekoliko pjesama odjednom, možete ići u višestruki način rada. Postoji funkcija višestrukog odabira datoteka i njihovog streaming preuzimanja. Osim toga, proširenje Skyload dodaje gumb za preuzimanje na stranice “Vkontakte”, “Odnoklassniki” i “Yandex.Muzyki”. Čini se kada držite miš iznad bilo kojeg glazbenog sastava. Evo kako izgleda.

Skyload i VKontakte

Situacija s preuzimanjem sadržaja s usluge YouTube malo je složenija. Ne, Skyload to lako proširuje, no Google osuđuje takve radnje, zbog čega je proširenje uklonjeno nekoliko puta iz Chrome web-trgovine. Kao rezultat toga, korisnici Chromea izgubili su tu značajku. Međutim, postoji izlaz. Malo poshamaniv, možete instalirati u Google proširenje preglednika iz imenika Opera ili “Yandex”. Tada će preuzimanje s YouTubea funkcionirati u Google Chromeu.

Skyload i YouTube

Općenito, iz upotrebe Skyloada, imao sam iznimno ugodno dojmove. U potpunosti se bori sa zadatkom, izgleda dobro i vrlo je prikladno. Proširenje se često ažurira, njegov je kreator slušao korisničke recenzije i radi na dodavanju podrške za druge glazbene usluge.

Loading...