30 små kendte muligheder for sociale netværk

5 Facebook muligheder, som mange ikke ved

1. Gem links for at se senere

Enhver begivenhed, video, link til en artikel, en bog, et tv-show, et sted eller en musik kan gemmes for senere brug. Det er ikke muligt at gemme kun billeder på denne måde.

Gemmer nyheder
Gemmer nyheder

Derefter finder du dem i afsnittet “Gemt”.

Gemte indgange
Gemte indgange

2. Abonner på en ven

Du kan abonnere på en person uden at tilføje ham som en ven og kan gøre det samme med dig. For at få adgang til denne funktion skal du åbne “Indstillinger” → “Abonnenter” og markere i kolonnen “Du kan abonnere på mine opdateringer” element “Alle”.

Konfiguration af abonnementer
Konfiguration af abonnementer

Det er sandt, at der er et punkt: Du kan kun abonnere på de personer, der også sætter i denne kolonne “Alle”.

Abonner på personen
Abonner på personen

3. Modtag email til Facebook

Du kan modtage og sende breve til brugere på e-mail @ facebook.com, og bogstaverne kommer til den vigtigste elektroniske postkasse. For at finde ud af adressen skal du tage bruger-id’et og tilføje @ facebook.com til det.

4. Skift rækkefølgen af ​​sidesektioner

Hvis du ikke kan lide, hvordan sektionerne på din side er placeret, kan du nemt ændre dem eller slette dem i “Administrer sektioner”.

For at åbne den skal du klikke på redigeringsikonet i et afsnit og derefter ændre det efter eget valg.

Åbn
Åbn “Partition Management”

5. For at blive bekendt med statistikker over indlæg

Hvis du er administrator af siden, kender du sikkert indskriften folk nåede i bunden af ​​hvert indlæg. Ved at klikke på den får du detaljeret statistik med antallet af klik på billeder og links, antallet af sharings og andre data.

Poststatistik
Poststatistik

Og bare et par chips uden tal …

Du kan gemme alle dine data fra Facebook. For at gøre dette skal du klikke på Download Copy i de generelle indstillinger.

Indlæser oplysninger
Indlæser oplysninger

I chats kan du overføre ikke kun billeder, men også andre filer. Klik på ikonet Indstillinger i chatvinduet og vælg Tilføj filer.

Send dokumenter i chatten
Send dokumenter i chatten

Du kan indsætte en Facebook-publikation på din side. For at gøre dette skal du klikke på pilen i øverste højre hjørne af et indlæg, vælge “Indsæt publikation”, kopi koden og indsæt den i posten på dit websted.

Tilføj en publikation
Tilføj en publikation

Hvis du har administratorrettigheder, kan du fastgøre noget indlæg øverst på siden. Klik på pilen i øverste højre hjørne af posten og vælg “Pin øverst”.

5 små kendte Twitter-funktioner

1. Opret en samling tweets

Du kan mere bekvemt administrere tweets ved at installere Tweetdeck applikationen. Det er nok at registrere via det, og din Twitter-konto vil se anderledes ud, sådan:

Konto med tweetchek
Konto med Tweetdeck

For at oprette din samling, klik på kolonnen Tilføj, vælg elementet Samlinger og tilføj til den nye kolonne alle tweets på emnet.

Tilføjelse af en kolonne
Tilføjelse af en kolonne

2. Markér folk på billedet

Uploader et billede, du kan markere på dem op til 10 personer. Denne funktion er tilgængelig både på skrivebordet og på smartphones.

Markér folk på billedet
Markér folk på billedet

3. Foto Collages på Twitter

Har du forsøgt at oprette en collage af flere billeder på Twitter? Tilføj kun ikke en, men to, tre eller fire billeder, og de retter sig i en tweet i en flad collage.

Collage af fotos
Collage af fotos

4. Skriv til Twitter ved hjælp af SMS

Hvis du har mistet internettet, kan du stadig sende en privat besked til Twitter via SMS, redigere din profil, indstil en ny placering og meget mere.

For at sende en privat besked skal du f.eks. Skrive følgende tekst i SMS: L [brugernavn] + besked. Se den fulde liste over kommandoer her.

5. Ignorer meddelelser

Hvis du ikke vil helt afmelde dig fra en side på Twitter, kan du midlertidigt blokere den. For at gøre dette skal du klikke på “Mere” og “Ignorer @ ХХХ”.

Ignorer på Twitter
Ignorer på Twitter

Dette kan f.eks. Være nyttigt, hvis du ikke vil have noget at distrahere dig, og på Twitter er der en varm diskussion af din tweet.

5 Google+ funktioner

1. Lav en afstemning i kommentarerne

Denne funktion er ikke tilgængelig i Google+’s officielle funktioner, men du kan bruge den til dine egne formål. Du kan oprette et tema og tilbyde flere muligheder i kommentarerne.

interview
interview

Glem ikke at bede abonnenterne om at få det rigtige svar i indlægget efter at have beskrevet emnet for undersøgelsen.

2. Gem poster i en tom cirkel

Du kan oprette din egen cirkel og ikke tilføje folk til den. Publikationer i denne cirkel er ikke tilgængelige for andre brugere, og for dig vil det være et glimrende sted for noter og indlæg, som du senere kan offentliggøre.

Tom cirkel
Tom cirkel

3. Del cirklen

Du kan dele dine cirkler med andre brugere. For at gøre dette skal du gå til “Mine cirkler”, vælg den cirkel, du vil dele, og vælg den ønskede i handlingerne.

Del en cirkel
Del en cirkel

Du kan skrive en kommentar og vælge et publikum, som du vil fortælle om din cirkel.

4. Vælg profilbillede

Når nogen klikker på avataren af ​​din profil på Google+, kan de se alle profilbillederne. Og du kan styre det.

Profilbillede
Profilbillede

Gå til afsnittet “Billeder” og rediger “Profilfoto”. Du kan slette nogle billeder, tilføje andre, bytte dem – generelt rediger de andre brugere.

5. Sæt en hypha på profilens cover

Upload kun filen i GIF-format i stedet for billedet, og profilen vil se meget mere interessant ud.

5 LinkedIn funktioner

1. Eksporter alle dine kontakter

Hvis du vil have en sikkerhedskopi af alle dine LinkedIn-kontakter, så kan du nemt eksportere dem. Gå til “Netværk” → “Adressebog” og i bunden vælg “Eksporter kontakter”. Du kan eksportere dem i forskellige formater.

Eksporter kontakter
Eksporter kontakter

2. Tilføj mediefiler til din profil

For at sprede det kedelige CV på siden kan du fortynde teksten med billeder. Klik på “Rediger profil”, og ved siden af ​​hvert element i genoptagelsen vises muligheden for at downloade filen.

Filen ved siden af ​​teksten
Filen ved siden af ​​teksten

Selv ved hjælp af pilen kan du ændre blokken i dit CV, for eksempel lægge de første blokke af erhvervserfaring og uddannelse, og generel information fjernes helt i bunden.

3. Kontakt en person, som du ikke har oprettet en personlig kontakt med

Hvis du har brug for at skrive en privat besked til en person, som du endnu ikke har oprettet en personlig kontakt til, skal du prøve at gøre det gennem gruppen. Hvis du er medlem af en gruppe, kan du sende private beskeder til alle dets medlemmer, uanset om du er fortrolig med dem personligt eller ej.

4. Gem søgning ved jobåbninger

Du kan gemme ikke kun enkelte job, men op til 10 resultater.

Gemmer søgninger
Gemmer søgninger

Derudover kan du angive påmindelser for nye jobåbninger for hurtigt at finde det, du har brug for. Gemte søgninger og nye resultater vises i afsnittet “Ledige stillinger”.

Gemte søgninger i afsnittet
Gemte søgninger i afsnittet “Ledige stillinger”

5. Opret noter om dine kontakter

Under hver kontakt er der mulighed for at forlade notater om en person og om dit møde. Derudover kan du indstille påmindelser, når du skal ringe til denne person, og hvornår de skal mødes.

Noter om kontakter
Noter om kontakter

5 muligheder Pinterest

1. Opret en hemmelig bestyrelse

Dette kan være nyttigt, hvis du samler ideer til en hemmelig begivenhed eller udarbejder en offentlig side, men først vil du sørge for, at det ser cool ud.

Hemmelige bestyrelse
Hemmelige bestyrelse

Flip dit bord helt i bunden, der vil være et “+” ikon, vælg “Opret et kort” og glem ikke at bemærke, at det er hemmeligt.

2. Byttekort

Du kan ikke bytte stifter uden for brædder, men du kan flytte og ændre brædder, brædderække, beskrivelser og kategorier som du vil.

3. Overvåg hvor mange pins du tog fra dit websted

Hvis du vil vide, hvor mange pins folk tilføjer fra din blog, skal du kopiere adressen til browseren http://www.pinterest.com/source/yourwebsite.com/, men på plads yourwebsite.com Indsæt adressen på din blog. Og her er hvad du vil se:

Pins fra stedet
Pins fra stedet

4. Skift dækslet

Hvis du finder et køligt billede, der blot tiltrækker øjet, kan du sætte det på omslaget på dit bord. For at gøre dette skal du blot pege på markøren på tavlen – ikonet “Skift omslag” vises.

Skift omslaget til brættet
Skift omslaget til brættet

5. Fyld bordet med venner

Du kan give venner adgang til deres bestyrelse, så de også tilføjer billeder. For at gøre dette, klik på “Rediger bord” og i emnet “Hvem kan pin Pins?” Skriv en vens e-mail.

Invitation til en ven
Invitation til en ven

5 instagram muligheder

1. Se alle billeder og udskrive dem

Efter at have skrevet instagram.com/имя_пользователя, Du kan se alle fotos af hans profil. Derudover er der flere websteder, der gør det nemmere at se billeder fra Instagram. For eksempel kan Gramfeed.com, hvor du kan se fliser af billeder, uploade dem, dele dem på Facebook og andre sociale netværk.

Home Gramfeed
Home Gramfeed

Her er to steder med lignende temaer: Ink361.com og et websted til web-browsing billeder Websta.me. Der er også specielle tjenester, der hjælper med at udskrive fotos fra Instagram, f.eks. Programmet EasyPrint.me, Printsta.ru og andre.

2. Gem billede med Instagram

Hvis du åbner Instagram i en browser, kan du gemme billedet som dette:

  • Klik på ikonet for triple menu og vælg Vis fotoside.
  • Klik på billedet på den åbne side og vælg “View item code”.
  • Højreklik på det første link fra den valgte tekst og vælg Åbn i ny fane.
  • Gem billedet åbnet i en ny fane.
Se varekode
Se varekode

På mobilenheden skal du gemme billedet endnu lettere. Klik på menuikonet i form af en ellipse, vælg emnet “Kopier link”, indsæt det i adressefeltet i browseren og gem det åbnede billede.

3. Tilføj rammer

Hvis du dobbeltbinder på et hvilket som helst filter, vises en intensitetslinje foran dig. Til højre for det er der et billede af en firkant, tryk på den giver dig mulighed for at tilføje en ramme.

4. Tilføj collager

I Instagram kan du ikke lave en collage af billeder, men ikke desto mindre kan de ses ikke i en profil. Du kan også sprede din profil med collager, men de skal gøres i et andet program, for eksempel Pixlr Express.

Forresten, i denne ansøgning et stort antal filtre, klistermærker og alle slags coole effekter, så du kan lave et billede fra din smartphone et rigtigt mesterværk og derefter uploade det til Instagram fra galleriet.

5. Sådan repostes fotos fra Instagram

Der er en speciel applikation Repost for Instagram, som giver dig mulighed for lidt at ændre de billeder, du kan lide og repostere dem på din side.

Der er også webapplikationer som Iconisquare, der hjælper med at repostere fotos, selvom det tager mere tid og handling.

For eksempel i Iconosquare vælger du et foto og klikker på Repost, hvorefter du sender det via e-mail. Det modtagne billede indlæses først på computeren og derefter i smartphone og i Instagram.

Gentag fotos med Iconosquare
Gentag fotos med Iconosquare

Det er alt sammen. Hvis du har dine egne specielle måder at gøre noget lettere på sociale netværk, kan du dele i kommentarerne.

Loading...