10 tuotetta, jotka auttavat puhdistamaan nikotiinin rungon

Nikotiini on voimakas neurotoksiini, joka pienissä annoksissa stimuloi vaikutusta psyykeihin. Se estää asetyylikoliinireseptoreita, minkä seurauksena hermo- ja lihassolut alkavat toimia väärin. Se on nikotiinia, joka muodostaa tapamme tupakoida ja lisää sykettä, lisää verenpainetta ja sen kanssa aivohalvauksen vaara.

Tänään, huolimatta kaikista nykyisistä kielloista ja rajoituksista sekä viimeisimmästä tutkimuksesta, joka puhuu poikkeuksellisesta haitallisuus tupakointi, ihmiset edelleen haluavat käyttää tupakkaa. Tietysti tupakkaa voidaan pureskella tai jopa hiljennellä, kuten vanhoilla päivillä, mutta tosiasia on: nikotiini pudottaa edelleen veresi riippumatta siitä, miten sitä käytetään.

Mutta on elintarvikkeita, jotka auttavat nopeasti puhdistamaan nikotiinin rungon. Heitä rekrytoidaan kymmenkunta. Selvitetään, millaista ruokaa pitäisi tarjota pöydälle, jotta siitä tulisi lähitulevaisuudessa hieman terveempi.

1. Parsakaali

Parsakaalissa valtava määrä vitamiineja B5, C ja B, jotka ovat vastuussa kriittisten prosessien säätelystä kehossamme. Niiden puute voi johtaa elintärkeiden toimintojen virheelliseen toimintaan. Parsakaali täyttää C-vitamiinin tarjonnan ja ylläpitää tarvittavaa aineenvaihduntatuotantoa. Lisäksi se sisältää geenin NRF2, joka suojaa keuhkoja tupakoinnin aiheuttamilta oksidatiivisilta ja tulehduksilta.

2. Oranssi

Oranssi on erittäin voimakas ase nikotiinia vastaan. Sitrushedelmän hedelmä täyttää kehon suosikki C-vitamiinilla ja auttaa lieventämään stressiä, jonka alkaamme kokea hylkäämällä nikotiinin nänni.

3. Pinaatti

Pinaatti on merimies Popeyan suosikki ruokaa. Ja Popeye tunnetaan olevan maailman vahvin mies. Vaikka kuvitteellinen. Muuten merkki hän on erittäin huomaavainen ja syö pinaattia ei selvästikään ole sattumaa kasvin runsaasti foolihappoa – vesiliukoinen vitamiini (B9), tarvittavista immuunijärjestelmää ja verenkiertoelimistön. Pinaattisalaattia edistää nopeaa vetäytymistä nikotiinia ovat kyllästyneet taistelevat hänen kehon ja palata normaalisti nukkumaan ja hyvässä kunnossa.

4. Inkivääri

Stuck on erittäin hyödyllinen. Kyllä, ja herkullisia: kaikkialla maailmassa inkivääri on pitkään ollut suosikki leivän lisäaine. Mielenkiintoisten mautyyppien lisäksi inkivääri on tunnettu kyvystään hoitaa kylmää ja poistaa tulehduksen kurkusta ja suusta.

Tämän kasvin juuret kansanlääketieteessä käytetään lähes yleisesti, jopa laihtuminen. Tupakoitsijoille inkivääri on hyvä, koska siinä olevat aineet vähentävät lipidien määrää veressä. Tämä vaikuttaa positiivisesti koko ihmisen sydän- ja verisuonijärjestelmään, joka palautuu vuosien säännöllisen myrkytyksen jälkeen.

5. Karpalot

Kuten luultavasti olette arvanneet, meillä on tänään todellisia vitamiinilistoja. Käännöksessä karpaloita: myös siinä oleva happo auttaa päästä eroon nikotiinirikosta mahdollisimman nopeasti. Nikotiini nostaa veren sokerin tasoa samalla tavalla kuin näillä marjoilla. Siksi suosittelemme korvaamaan savukkeet karpaloilla. Tämä auttaa sinua selviytymään vetäytymis-oireyhtymästä.

6. Sitruuna

Sitruuna on toinen taktinen keino torjua stressiä, joka liittyy tupakoinnin lopettamiseen. Jos poltat, nikotiini viivästyy verenkiertojärjestelmässä keskimäärin kolmeen päivään, mikä vahingoittaa ihoa ja koskemattomuutta. Jotta palautettaisiin entinen elinvoima organismiin, kaikki samat C-vitamiinit ja sitruunahappo auttavat. Juo sitruunaa, sitruunaa tai sitruunaa ruokaan – niin kuin haluat.

7. Porkkanat

On aika mainita toinen vitamiini – vitamiini A. Tupakoitsija säännöllisesti tyhjentää tarvitsemansa tuotteet – niin monta kertaa päivässä kuin hän asettaa liekin savukkeen kärkeen. Kun vitamiinien A ja C taso putoaa, hermosolut alkavat kuolla, verenkierto on rikki ja sen seurauksena normaali aivojen toiminta. Syö porkkanoita useammin: uskotaan, että beta-karoteeni, joka on hyvin paljon siinä, on immunostimuloiva ominaisuus.

8. Granaattiomena

Kuten tiedätte, tupakointi rikkoo sydämen rytmiä, mikä johtaa rytmihäiriöön ja muihin epämiellyttäviin seurauksiin. Alusten luonnollinen ilmapiiri huononee voimakkaasti, minkä seurauksena kaikki kehomme solut alkavat heikentää happea. Puhdista verenkierto ja paranna verenkiertoa. Se sisältää runsaasti makro- ja mikroelementtejä: kalsiumia, magnesiumia, kaliumia, mangaania ja natriumia. Granaattiomena on käyttökelpoinen anemian ja vatsavaivoissa, joita amatöörit usein vaivuttavat imemään.

9. Höyrytetty vehnä

Verenkierrosta nikotiini kaventaa suuresti verisuonia, paine nousee. Tämän seurauksena tupakoitsijat alkavat tuntea paljon huonompia kuin terveet ihmiset. Kierretty vehnä on runsaasti E-vitamiinia, joka on voimakas antioksidantti ja luonnollinen immunomodulaattori. Tämän tuotteen hyödylliset ominaisuudet ovat enemmän kuin tarpeeksi: se edistää koko organismin uudistamista ja vakaata toimintaa.

10. Kaali

On mielestä viljelykasvien vähentää syöpäriskiä ja on luonnollinen lähde isotiosyanaattien – biologisesti aktiivisia yhdisteitä, jotka ovat vastuussa useita tärkeitä tehtäviä: suojella kehoa bakteereilta, haittavaikutuksilta ionisoivan säteilyn ja kehittää syöpäsoluja.


Se on se, ystävät. Jos olet vielä tupakointi, pudota se heti: se on paljon helpompaa kuin luulet. Tässä on, mitä muusikko ja näyttelijä Peter Mamonov sanoo:

Kuinka lopettaa tupakointi? Mikä on basaari yleensä? Ota ja lähde huomenna aamulla! Kuten se oli: talo pommitettiin, vaimo ja lapset kuoli … Otin räpylät harteillani – ja eteenpäin, ja menin. Ei itsemurhaa, meni taistelemaan. Ei ole mitään: leipäleipä, veitsi ja suola. Ja he sanovat: en voi lopettaa tupakointia. Uh, häpeä! Villityksiä! Nonsense koira!

Joten mene eteenpäin, tallentaa oikeat tuotteet! Ja sitten olisi mukavaa mennä lenkkeilyyn.

Ole terve, syö oikein ja lue Lifehacker!

Loading...