10 vinkkejä, joiden avulla voit alkaa menettää painoa ilman ruokavaliota ja urheilua

Minulla ei ole mitään ruokavaliota ja urheilua vastaan. On kuitenkin syytä muistaa, että kaikkein maaginen ruokavalio ei tee sinusta ohut ja terve, jos yleensä olet käyttäytymässä väärin. Jopa tehokkain harjoitus ei anna kuutiota vatsaan ja haisuliitää kädet, jos viettää lopun ajan sohvalla. Ei, jotta tarvitsisit todella ja peruuttamattomasti itsesi takaisin normaaliksi, tarvitset enemmän. Sinun täytyy muuttaa elämäntyyliäsi ja hankkia uusia hyödyllisiä tapoja.

  1. Aloita aina syöminen lasillisella vettä. Tämä auttaa pitämään vesisuolaa tasapainossa. Ja koska vesi tapahtuu mahassa, kylläisyyden tunne syntyy hieman aikaisemmin kuin tavallisesti.
  2. Muuta tuotteita. Yritä korvata tavalliset tuotteet niiden vähemmän kaloreita vastaavia. Älä ole ääriryhmä, tee se vähitellen. Monet ruokailutottumme ovat vain tottumuksia, ei mitään muuta. Uskokaa minua, voit helposti kieltää ilman terveydellisiä vahinkoja, jotka vaikuttavat nykyään sinulle elintärkeiltä. Tässä muutamia ideoita aiheesta ja tässä artikkelissa.
  3. Älä kieltä itseäsi suklaata. On aivan vaikeaa sulkea kokonaan makea ruokavaliosta, eikä se ole välttämätöntä. Korvaa vain kakut, keksejä ja kakkuja muutama mustaksi suklaaksi. Se on herkullista, makeaa ja jopa hyödyllistä.
  4. Syö hitaasti. Yksinkertainen neuvo, joka auttaa sinua oppimaan syömän vähemmän. Tosiasia on, että yleensä kyllästyssignaali tulee mahasta aivoihin viivästymisen vuoksi, joten syömme hieman enemmän inertia kuin sen pitäisi. Ota vain aikaa ja kuuntele tunteitasi.
  5. Määritä optimaalinen annosmäärä käden sääntöjen avulla. Muista, että sinun pitää tehdä tämä ennen kuin ruoka on levyssäsi, ei sen jälkeen. On paljon helpompaa täyttää välittömästi oikea määrä ruokaa kuin kuroa itsesi ja jätä liikaa.
  6. Älä juo kaloreita. On melko loukkaavaa, jos vakavasti rajoitat itseäsi syömiseen, mutta älä laihtua, koska soodaa ja makeita mehuja kohtaan on paljon sokeria.
  7. Älä paastoa liian kauan. Jos olet koko päivän töissä ja lähempänä yötä, kun tulet kokonaan ulos, puhdistat jääkaapin äärettömästi, se ei johda mitään hyvää. Suurten taukojen välillä aterioita, lisääntynyt ruokahalu kehittyy, mikä johtaa lopulta ylimäräiseen painoon.
  8. Vältä varastoi välipaloja. Vaikka oletkin hyvin nälkä, sinun ei pitäisi ostaa kaikkia näitä siruja, keksejä ja popcornia eksoottisilla makuilla. Et tyydytä niitä nälkään, mutta vatsasi on pilalla. On parempi valmistautua maukkaan ja hyödyllisen välipalaa etukäteen, mikä auttaa sinua nopeasti kyllästymään ja hyödyttää terveyttä.
  9. Olla ateria varhain. Yritä varmistaa, että päivällinen ei ollut liian runsas – enintään neljännes päivittäisestä kulutuksesta – eikä liian myöhäistä. Näiden kahden yksinkertaisen säännön noudattamatta jättäminen aiheuttaa ruoansulatuskanavan häiriöitä, lihavuutta ja unihäiriöitä.
  10. Jatka enemmän. Unen puute voi aiheuttaa ketjureaktion kehossa, mikä aiheuttaa lisääntynyttä ruokahalua. Tämän seurauksena henkilö alkaa tarttua krooniseen unihäiriöön erilaisilla maukkailla, korkean kalorihoidon elintarvikkeilla, jotka säilytetään ylimääräisinä kiloina.

Kuten näet, mikään monimutkainen, helposti saatavilla ja ymmärrettävä neuvo. On vain aloitettava niiden seuraaminen, ja huomaat välittömästi, että vähitellen menettää ylimääräisiä kiloja.

Lopuksi haluan huomauttaa vielä kerran, että tämän artikkelin kirjoittaessa minulla ei ollut mitään syytä kyseenalaistaa urheilun tai suosittujen ruokavalioiden käyttökelpoisuutta. Haluaisin vain korostaa, että liiallisen painon torjuminen edellyttää monipuolista ja systemaattista taistelua kaikilla rintamilla. Vain tässä tapauksessa on käännekohta, ja pian voitto!

Loading...