10 syytä ostaa asioita toisessa kädessä

Nykyaikaiset toiset kädet eivät ole enää puolitiloja, joissa on ujo ja salaavia asiakkaita.

Nyt täällä on pukeutunut Robert Pattinson, Sharon Stone, Kate Moss, Debbie Harry ja monet muut kuuluisat persoonallisuudet.

Vähitellen käytettyjen vaatteiden muoti tuli Venäjälle. Esimerkiksi ryhmän “Eläimet” -ryhmän johtaja Roma Bilyk tyydyttää rauhallisesti vaatekaapin mielenkiintoisilla asioilla jonkun toisen olkapäästä. Mitä toiset kädet houkuttelevat miljoonia asiakkaita?

1. Edullinen hinta

Edullinen vaatetus on käytännöllisen edun olennainen etu. Tavallisen tuotteen hinta voi alkaa 50 ruplasta ja esimerkiksi Tom Tailor -yhtiön muodikkaasta takista – 400 ruplasta.

Tarvittavien asioiden luettelon valmistelu etukäteen, voit siirtyä turvallisesti lähimpään toistuvaan käyttöön. Jos lähestyt vaatteiden valikoimaa huolellisesti ja kärsivällisesti, vaatekaappiasi täydennetään laadukkailla, testatuilla tuotteilla erinomaisessa kunnossa lähes mihinkään.

2. Lajikkeen alkuperäisyys

Kyky luoda ainutlaatuinen tyyli kustannuksella monia asioita, ja tarvikkeet, lähetetty yksi kopio, on vahva peruste suojelijat käytettyinä. Tämä pätee erityisesti asukkaiden pienissä kaupungeissa, pakko pukeutua rajoitettu määrä myymälöitä tuotevalikoima on suppeampi. Siksi kokoukset, joiden kanssa kollega, joka osti saman mekon kuin sinulla on, jätetään pois.

3. Tuotemerkit, merkit, merkit

Diesel, Mexx, s.Oliver, Camper, Tom Tailor, Marks Spencer, Seuraava, Lacoste, HM, Levin, Vero Moda … Täältä löydät suosittuja tuotemerkkejä ja muotoilun asioita, joskus täysin uusia. Tietyllä sitkeydellä on mahdollista muodostaa vaatekaappi vaatteista ylellisillä etiketeillä.

Jopa ostaa yksi tai useampi merkkituotteita, mausta ne epätavallinen tarvikkeet ja uusin silmin muotivirtaukset, voit saada jotain upeaa, viehättävä ja ainutlaatuinen.

4. Vintage vaatteita

Tämä on täsmälleen sitä, mitä toisessa kädessä etsitään ainutlaatuisen tyylin tähtiä ja rakastajia. Muodin historian tuntemus ja tunne harvinaisuuden aitouden arvioimiseksi voit tulla todellisen aarteen omistajaksi ja korostaa yksilöllisyyttäsi.

Käytetty: vintage
Mylitta.ru

Voidaan sanoa, että vintage on eräänlainen haaste jokapäiväiseen elämään ja perinteiseen tyyliin vaatteissa. Mutta sinusta tuntuu todella todellinen suunnittelija ja yllätytät muita.

5. Laatu testataan ajan mukaan

Ostaa vaatteita toisen käden, voit olla varma, että valitut housut eivät istu ja mukavaa kirkkaan punainen villapaita ei irtoa eikä se väri iloinen sävyjä naapurit pesukoneessa.

Erilaiset virheet ovat jo paljastuneet edellisen operaation aikana. Siksi, aivan myymälässä voit ehdottomasti arvioida sekä kankaan laadun että turvallisuuden asteen ja esineen mahdollisen elämisen vaatekaodissasi.

6. Pelastus vanhemmille

Lastenvaatteet ovat todellinen ja tuskallinen vanhempien aihe. Toddlers kasvavat nopeasti ja joutuvat usein ostamaan asioita useita kertoja vuodessa.

Nykyaikaisessa toisessa kädessä on koko osastoja, joissa voi ostaa hyviä vaatteita sekä vastasyntyneille että nuorille.

Lääkärit sanovat, että toiselta elämästä annetut asiat ovat täysin vaarattomia lasten terveydelle muutaman pesun jälkeen. Toisaalta on usein mahdollista ostaa täydellisesti säilyneitä lasten vaatekaappia. Ja se ei ole kauheaa, jos ostettu tuote on repeytynyt ja kulunut!

7. Tila mielikuvitukselle ja luovuudelle

Osta vaatteita partituille, valokuvien versoille ja suunnittelukokeiluihin helpoimmin tässä kaupassa. Joskus täältä löydät todella harvinaisia ​​asioita, joiden ansiosta voit luoda valokuvavalmisteita ja käyttää niitä sitten teemapuheisiin ja vapaapäiviin kuten Halloween.

Luova luusto ja kyky ommella, asiat voivat luoda oman luovaan kuvaasi.

käytetty: ompelu
Moddo.com.ua

8. Säästäminen työvaatteihin ja hiihtopuvut

Käytetyt suksisukat ovat 5-10 kertaa halvempia kuin merkkituotteissa olevat analogit. Samanaikaisesti ostettujen tuotteiden laatu ja kulutuskestävyys eivät kärsi. Tämä on erityisen tärkeää niille, jotka ovat todella talviurheilun ystäviä.

Työsuojavaatteista myydään erikoisvaatteita, housuja ja isot koot. Lisäksi maanomistajat löytävät miellyttävän pukun korjaustöihin ja kesätöihin käytetyissä vaatteissa.

9. Epätavalliset kodintekstiilit

Yllätä vieraasi pöytäliina käsin kirjonta, alkuperäinen verhot, pyyhkeet aito ornamentteja tai mukava matto valmistettu luonnon villasta. Käytettyjen vaatteiden – tuhat ja yksi asiaa luoda ja ylläpitää talon eräänlainen luonnostaan ​​vain sinulle tyyliä.

10. Odottamattoman ostoksen vaikutus

Valtava määrä vaatteita löydät todellisen kohokohdan. Ja anna asia ei sovi vaatekaappiisi, mutta se herättää mielialan ja tyyliä voidaan muuttaa. Tällaiset odottamattomat löydöt tekevät elämästä kirkkaampia ja työntävät myönteisiä muutoksia.

Epäilemättä toisen käden on kaikkien henkilökohtainen valinta. Tällaisia ​​myymälöitä voidaan kuitenkin pitää lisävaihtoehdoina etsittäessä epätavallisia vaatteita. Loppujen lopuksi et koskaan tiedä tarkalleen, mistä löydät tämän asian.