Pelien säästäminen: kuinka ostaa pelejä halvemmaksi

Johtuen usein myynnistä, tietokonepelit ovat halvempia kuin konsoli. Jos sinulla on tarpeeksi kärsivällisyyttä ja tiedät muutaman pelimerkin, voit säästää huomattavan määrän rahaa. Tässä on muutamia vinkkejä pelaajille, jotka eivät välitä säästämisestä.

Lähes jokainen peli on säännöllisesti myytävänä. Koska Steam alkoi järjestää säännöllistä loma-myyntiä, tällaiset osakkeet alkoivat näkyä useammin ja nopeammin kuin koskaan. Joten nyt jatkuva myynti on tullut normi.

Steamin myynti

Yleensä Steam on yksinkertaisesti keskittynyt myyntiin, mikä on tietynlainen etu Steam Machinesin omistajille verrattuna perinteisten konsolien faneihin. Jos et valittaa kärsivällisyydestä, voit vähentää menojasi tietokonepeleihin. Lähes jokainen Steam-pelit myy säännöllisesti alennetulla hinnalla, jonka alennus on jopa 75% tai jopa enemmän.

Lisäksi Steam tarjoaa pienemmän myynnin – päivittäisen tarjouksen, viikoittaisen tarjouksen, puolivälin tarjouksen ja sunnuntai-tarjouksen. Joskus voit jopa pelata ilmaiseksi viikonlopun aikana. Kaikki nämä ehdotukset esitetään Steamin kotisivulla, joten voit helposti löytää ne.

tärkein

Steamin merkittävimmät myynnit ovat valtavia kausittaisia ​​kampanjoita, kun lähes kaikki pelit pudota arvokkaasti. Jos sinulla on tarpeeksi kärsivällisyyttä, voit odottaa sellaista myyntiä, ostaa pelit halvemmaksi ja pelata heille vuoden tai ainakin seuraavan myynnin ajan.

Venttiilillä ei ole virallista aikataulua tällaiselle myynnille, joten vuosittain tapahtuvat maailmanlaajuiset toimet tapahtuvat eri aikoina. Suurin kauden myynti on talviloma-myynti. Se kestää noin kaksi viikkoa tai joulukuun alussa tai tammikuun alussa.

Myös suuria kesäkauppoja ja muita, ei sellaisia ​​globaaleja toimia, jotka ajastetaan amerikkalaisiin juhlapäiviin ja tapahtumiin, esimerkiksi kiitospäivä tai Halloween.

Yksi tärkeä sääntö, jonka sinun tarvitsee tietää ennen Steam-myynnin ostamista: Älä osta pelin, jos se ei ole “päivän tarjous” tai “erikoistarjous”. Esimerkiksi koko loma-myynnille pelin alennus voi olla jopa 50%, 60-60 dollaria. Kuitenkin, kun peli on merkitty “päivän tarjoukseksi” tai “erikoistarjoukseksi”, alennus voi olla jopa 75% ja hinta on 15 dollaria.

Johtopäätökset ovat ilmeiset: älä osta pelejä suurista myynneistä, jos tämä ei ole väliaikainen tarjous. Odota, kunnes viimeinen myyntipäivä ostaa minkä tahansa pelin suurella alennuksella.

Wishlist on Steam

Jos olet erittäin hyvä kärsivällisyydellä, ennen kuin voit pelata peliä, voit lisätä sen Steam-toivelistaan. Kun haluamasi peli on myynnissä, saat ilmoituksen sähköpostitse.

Voit myös selata luetteloasi Steamista ja selvittää nopeasti kunkin pelin hinta ja alennukset. Tämä on erittäin hyödyllistä, kun päätät, mitä ostaa suuren myynnin aikana. Toivelistalla näet hinnat ja alennukset vain niille peleille, jotka kiinnostavat sinua.

Humble Bundle – hyviä pelejä

Humble Bundle on ainutlaatuinen ilmiö. Tämä tarjous ostaa säännöllisiä sarjoja hyviä indie-pelejä mallin “maksaa – kuinka paljon haluat.”

Nyt on olemassa erilaisia ​​sivustoja, jotka myyvät sarjaa pelejä, ja voit käydä niitä, jos etsit jotain erityistä, mutta Humble Bundle on edelleen tunnetuin ja suosituin resurssi, joka tarjoaa valikoiman laadukkaita pelejä, indie, ja toiset.

Muut kaupat

Aikaisemmin Steam oli myyntipäällikkö nro 1, mutta nyt se ei ole pelkästään tietokonemarkkinoita. On olemassa muita myymälöitä, jotka voivat kilpailla tai jopa parempia kuin Steam-tarjoukset.

Jos haluat, että kaikki pelien pelaaminen samassa paikassa olivat Steam, on hyvä uutinen – monet kaupat myyvät Steam avaimet, joten voit ostaa pelin halvempaa jonnekin toiseen paikkaan ja lisätä sen Steam-tilin.
Esimerkiksi Amazon-pelimyymälä tarjoaa jatkuvasti parempia hintoja kuin Steamin myynti ja tarjoaa jopa avaimia useille niistä. Muut sivustot, kuten Green Man Gaming, tarjoavat myös huomattavia alennuksia.

Kuten jo aiemmin mainittiin, Humble Bundle löytyy vain Huble Storesta, mutta myös muilta sivustoilta ja myös lisää ne Steam-tilillesi.
Tämä on tärkeää tietää, koska Steam ei aina tarjoa parhaita hintoja. Muut sivustot arvokkaan kilpailun luomiseksi luovat myös hyödyllisiä tarjouksia. Esimerkiksi viime loma myynnin Steam, peli Borderlands 2 (GOTY) myydään alennuksella $ 30, mutta samaan aikaan, tämä versio voitaisiin ostaa $ 15 muille sivuille.

Seuraa myyntiä

Joten käytät toiveasi listalla olla aina tietoinen Steamin myynnistä, mutta muista sivustoista kannattavien osakkeiden seuranta ei välttämättä ole niin helppoa. Jos haluat nähdä luettelon viimeisimmistä tarjouksista, voit tarkistaa myynnin sivustossa.

alennuspaikka

Täältä näet, että alennus tarjoaa paitsi Steam, myös monia muita sivustoja.
On olemassa muita resursseja, jotka auttavat sinua pitämään ajan tasalla myynnistä. Esimerkiksi IsThereAnyDeal.com kerää kaikki uusimmat tarjoukset ja parhaat hinnat eri sivustoilta. Löydät tietyn pelin ja näet hinnat eri kaupoista sekä kaikista uusimmista alennuksista ja tarjouksista.

Lisäksi näet hinnan historian ja pelin alimman hinnan koko ajan. Jos rakastat taloutta ja et kärsivät kärsimättömyydestä, voit odottaa uudestaan, kunnes tämän pelin hinta laskee alimmalle tasolleen.

Silti näet, kuinka usein pelin myynti oli. Ja tässä on syytä huomata yksi ominaisuus myynnistä. Usein pelaajat ostavat itselleen eierenoe pelejä halvemmalla, ja sitten he eivät koskaan pelaa.

Miksi tuhlata rahaa turhaan, koska pelit ovat hyviä alennuksia? Jääkäri ahne ja osta vain ne pelit, jotka varmasti pelaat. Ja älä huoli, pelejä, joita et ole ostanut, tulevat pian jälleen näkyviin myyntiin.