20 lifjhaka za one koji imaju dijete

1. Kako se nositi s raspršenim Lego

Ako vaše dijete voli ovog dizajnerica, vrijedno ga je opremiti s posebnim mjestom. Idealno, za to je pogodan plastični stol s ladicama. Odrediti za svaki okvir boje: detalek razvijanje boja ne samo da pomažu djetetu da se naviknete na postupku, ali će također razviti inteligenciju.

savjet roditeljima, razbacan lego
ourweefamily.blogspot.com

2. Dobiti posebnu kutiju za kreativnost

Raspršene oko kuće olovke, markeri, boje i ostali pribor proizlaze iz ravnoteže. Da biste izbjegli sukobljene situacije, napravite dijete kutiju ili okvir za kreativnost. Neka se ovaj okvir počne družiti s njim ugodnom zabavom, a povratak stvari na mjesto bit će kraj rituala. To će pojednostaviti život za vas i dijete, jer staviti predmete u kutiju brže nego točno postaviti ih na stol.

savjet roditeljima, kutija za kreativnost
iheartorganizing.blogspot.com

3. Kako se riješiti svojih omiljenih robota ili lutki

Ako je dijete u prilogu robota, vojnici, lutke, a zatim prisiljeni ukloniti ih u kutiju je gotovo nemoguće. Nudimo mogućnost stavljanja kućnih ljubimaca u tuš organizator s prozirnim džepovima na vratima sobe. Tako pregovarati sa Vaše dijete će biti puno lakše: prvo, uvjeti „prebivališta” od njegovih omiljenih igračaka su vrlo udobna, a kao drugo, uvijek će ih vidjeti.

4. Početna “zoološki vrt” protiv raspršenih mekih igračaka

Takav dizajn pomoći će u formi igre zajedno s djetetom na prikupljanju plišanih životinja na jednom mjestu.

Organizacija dječjeg prostora
s-media-cache-ak0.pinimg.com

5. Kako odrediti prostor za dvije ili više djece

Svako dijete mora osjetiti granice: što je njegov osobni i ono što je zajedničko. Roditelji ne mogu povrijediti te granice. Organizirati stvari i igračke, stvoriti svako dijete vlastitu zonu, za koju odgovara. Na primjer, potpišite mjesta za naprtnjače ili igračke u ime svih. Tako se djeca neće osjećati suzdržanima, dok uči odgovornost. Taj će pristup biti prikladan u obitelji s jednim djetetom.

6. Izvorno rješenje za pohranu trake i vrpce.

Za spremanje lukove, barrettes i vrpce kćeri i štedi prostor na korištenje zid: napraviti posebnu ploču sa vezovima za svoj omiljeni nakit. Na taj način možete uštedjeti vaše vrijeme i brže odabirom frizure pribor za mlade moderne žene.

Organizacija jebenog prostora
guidepatterns.com

7. Nemojte stavljati na odjeću, nego ih stavljati na mjesto

Ova metoda skladištenja ne samo da štedi prostor. Prije svega, to će vam pomoći da pronađete pravu stvar brže, jer se odjeća više ne skriva jedni druge. Ova će vam opcija također riješiti problem zgužvanih stvari, pojednostavljujući vaš život.

Organizacija dječjeg prostora
twotwentyone.net

8. Ideja stavljanja igračaka u kupaonicu

Spremnici za pribor za kupaonicu savršeni su za pohranjivanje igračaka, koje dijete igra s kupanjem. Možete ih pričvrstiti kuke na zavjesu za zavjesu.

Organizacija dječjeg prostora
theinspiredhome.org

9. Džepovi na krevetu da budu potpuno naoružani

Izvrstan život za roditelje vrlo malih šaljivaca. Na vrhovima prsta uvijek će postojati druga bradavica ili jedna od milijun bitnih dječjih stvari.

Organizacija dječjeg prostora
soldaeira.blogspot.com

10. Dječje knjige mogu se postaviti na zid blizu kreveta

Koristite tekstilnu policu koju možete stvoriti vlastitim rukama. Knjige su uklonjene, dijete je udobno da ih dobije prije spavanja – savršeno!

Organizacija dječjeg prostora
pennycarnival.typepad.com

11. Vješajte organizator na sjedalo u automobilu

Ovo je izvrsno rješenje za kratke i duge izlete. Prvo, ne brinite se da će sve biti rasuto po salonu. Osim toga, dijete je mirno, jer mu je sve što mu treba pred njim.

Organizacija dječjeg prostora
fireflycamo.com

12. Koristite zasebne kutije za različite stvari

Pogledajte kako ergonomsko je moguće postaviti posve različite stvari i igračke djeteta uz pomoć kutije, košara i čak kante. Nemojte zaboraviti potpisati ih i strogo pridržavati namjeravanu pohranu: kako biste brzo naučili dijete da naručuje.

Organizacija dječjeg prostora
pinterest.com

13. Držite nepotrebnu odjeću i igračke u vakuumskim vrećama.

Sezonske ili male odjeće, nepotrebne meke igračke trebaju biti pohranjene u vakuumskoj vrećici. Tako stvari zauzimaju minimalnu količinu prostora i ostavljaju mjesta za život.

Organizacija dječjeg prostora
hometalk.com

14. Organizirajte posebno radno mjesto za dijete

Ponekad, umjesto ugrađenog ormara u vrtiću, bolje je postaviti posebno radno mjesto za dijete koje se lako može zatvoriti vratima. Pored funkcionalnosti, to je sjajno rješenje za malu sobu. A za stvari možete staviti kompaktan komodni pretinac.

Organizacija dječjeg prostora
kidsomania.com

15. Pustite pukovniju … u sklopivi stol

Drugi lifhak za male prostore, kao i za roditelje koji su umorni od nereda na stolu i policama. Takav funkcionalni ormar može uvijek biti prekriven.

Organizacija dječjeg prostora
kidsomania.com

16. Ako dijete ne dostigne slavinu u kupaonici

Često je netočnost djeteta kod pranja ruku povezana s fizičkim neugodnostima pristupa vodi. Stoga mnogi nisu navikli na ovaj higijenski postupak. Pojednostavite zadatak i pranje ruku bit će ugodnije za dijete.

Organizacija dječjeg prostora
acc.lady.mail.ru

17. Kako koristiti internet u svoju korist

Kad nema nikakvih uvjeravanja ili trikova, koristi se ozbiljna artiljerija. Dogovorite pravu potragu za dobivanjem zaporke s Wi-Fi mreže: pitajte djecu da izvrše 2-3 jasno definirane zadatke oko kuće. Takva igra bez negativnih emocija – 99% uspjeha.

Organizacija dječjeg prostora
imho.group

18. Kako poučiti dijete da prepozna lijeve i desne cipele

Izrežite naljepnicu omiljenim herojem vašeg djeteta i zalijepite ga u cipelu. Tako će dijete uskoro naučiti kako se samouka.

Organizacija dječjeg prostora
justsomething.co

19. Da dijete ne bi zaprljano sladoledom

Stavite papirnu tortu na štapić za kolače, a zatim sladoled neće prolaziti štapom do ruku i poda.

Organizacija dječjeg prostora
pinterest.com

20. Kako dobiti dijete da jede zdravo jelo

Ovo je jedan od glavnih problema većine roditelja. Pokušajte s djetetom kuhati korisna i jednostavna jela. Vlastito stvaranje večere, najvjerojatnije, motivira dijete da ga isprobati. Usput, ne zaboravite kreativno pristupiti dizajnu.

Organizacija dječjeg prostora
irinazaytseva.ru