Kako napraviti lijepu fotografiju djeteta za društvene mreže

Odrasli se pohvaljuju povećanjem, novim automobilom, odmorom. A za dijete postoji skala postignuća. Naučio kako se penjati stubama? Briljantna karijera. Možete li spustiti slagalicu? Akademski stupanj. Ovo je prilika da cijelom svijetu kažemo što je osoba već naučila. Ali kako pokazati dijete da uzrokuje uragan voli?

Pucaj koliko god je to moguće

Djeca su stalno u pokretu. Zato zgrabite ono što vam je pri ruci, to jest pametni telefon ili tablet, i pucajte, snimajte i pucajte. Počnite trenirati kada dijete spava, pa je vjerojatnije da će beba u jednom položaju uhvatiti čak i sekundu.

flickr.com
flickr.com

Nema poza

Svaki pokušaj da se beba pojavi u okviru je osuđena na neuspjeh. Najbolje je snimiti tako da dijete ne primjećuje da se fotografira.

Djeca imaju nevjerojatnu imovinu, osobito u dojenčadi. Oni se potpuno prepuštaju procesu. Na primjer, kada beba zijevne, čak i pete sudjeluju u tom procesu. Ne trebaju nikakve posebne posture, dijete će sve učiniti sami.

flickr.com
flickr.com

Snimanje na razini očiju

I da biste uhvatili sve zanimljive trenutke, naučite fotografirati na razini očiju djeteta. Da biste to učinili, morate sjesti, klečati ili čak leći na podu, ali ćete popraviti izraz dječjih očiju.

flickr.com
flickr.com

Nemilosrdno izbrišite neuspješne fotografije

Od stotina slika vrijedi ostaviti dva ili tri, ali one koje neće imati sve što ljuti korisnike i prijatelje. Pod zabranom će biti:

  • Goli svećenici. To je za pelene za oglašavanje, a ne za traku društvene mreže.
  • Lica u kaši. Slika sretnog djeteta koje jede jagode sa svim svojim prstima i oslikava sok na licu, lijepa je samo nakon pažljive obrade. Ili postavljanje. Uklonite gastronomske užitke iz okvira.
  • Nered u sobi. Jasno je da tamo gdje ima djece nema sterilne čistoće. Ali iza pozadine još uvijek gledaju.

Obradite fotografije

Da biste snimili sliku s jednostavne fotografije, ne morate biti majstori Photoshopa. Dosta aplikacija “Baby” na pametnom telefonu ili tabletu. Omogućuje vam dodavanje naljepnica na fotografije, izradu smiješnih naljepnica i sakrivanje malih manjih fotografija.

Djeca se brzo i aktivno kreću, tako da često na fotografiji ima višak prostora. Sve što trebate je smanjiti nepotrebne, obrezivanje slike. Nanesite filtar, zakrenite fotografiju i prostor je spreman za dodavanje ukrasa i oglasa.

djeca djeca

Napravite mali komad umjetnosti iz fotografije pomoću naljepnica. Općenito, naljepnice na ruskom jeziku za fotografije u App Storeu dostupne su samo za aplikaciju “Baby”.

flickr.com
flickr.com

Mnogo je naljepnica. I za nezaboravne datume, za radosne događaje i za dobro raspoloženje. Postoje čak i cijeli setovi posvećeni očekivanju djeteta.

djeca djeca

Dijelite fotografije

Slažem se, već želim podijeliti takvu ljepotu. Aplikacija “Baby” ima čak i svoj račun na Instagramu, gdje ide zbirku najuspješnijih snimaka, ukrašenih naljepnicama.

djeca

Sve što je povezano s rastom i dostignućima vašeg djeteta, sada će se pamtiti još bolje. Aplikacija “Djeca” dostupna je za iOS i Android je već objavio testnu verziju koja se može instalirati besplatno.

Loading...