Kako preuzeti glazbu s iTunes Storea besplatno?

4291413264_a73a24c387

Većina ljubitelja glazbe sada vole kupiti glazbu u digitalnom formatu, a ne na fizičkim medijima. Mercury Records čak je odlučio potpuno napustiti fizičke medije u korist digitalnog.

To znači da će se zapisi ili CD-ovi pod oznakom Mercury Records pojaviti samo ako će obećati nevjerojatnu dobit tvrtki ili ako je to karitativni singl.

Trenutno, najpopularnija trgovina koja predstavlja glazbu u digitalnom formatu je iTunes Store, koja svojim kreatorima donosi milijune prihoda. Gumb za navigaciju u iTunes Store nalazi se na bočnoj traci Apple iTunes.

To je vrijedno, naravno, nije jeftino. Jedan ili dva preuzimanja tjedno ne ugrožavaju vaš proračun, ali ako stalno želite slušati nešto novo, onda će letjeti u prilično novčić. Ovdje će doći do spašavanja besplatnih preuzimanja, čija je nedvojbena prednost i prilika da otkrijete nešto novo. Uostalom, uvijek kupujemo ono što smo sigurni i što ćemo sigurno slušati. Ali glazba je toliko raznolika, pa zašto se lišiti samog užitka slušanja nekog svježeg glazbenog smjera?

Postoje, naravno, kontra. Nikad ne preuzimate besplatne skladbe stvarno popularnih umjetnika. Ponekad šire koncerte uživo, ali to se događa vrlo rijetko.

Besplatno preuzimanje glazbe s iTunes Storea je jednostavno. Na dnu glavne stranice nalazi se odjeljak “Besplatno na iTunesu”.

Imajte na umu da možda nije dostupna u nekim lokalnim iTunes trgovinama. Ako ga imate, trebali biste kliknuti na strelicu “Pogledajte sve” i otvoriti stranicu koju možete vidjeti u nastavku.

Ovdje možete preuzeti ne samo besplatnu glazbu, već i seriju, filmove, isječke i aplikacije. Kliknemo na pjesmu koju želite preuzeti i preuzimanje će započeti automatski, nakon čega će pjesma biti prikazana u vašoj iTunes knjižnici.

iTunes Store redovito ažurira sve besplatne odjeljke. Zato imamo smisla redovito provjeravati.

Mogućnost besplatnog preuzimanja pruža se samo ako imate račun u Apple iTunesu koji je povezan s pravom osobom u zemlji koja predstavlja ovaj iTunes Store. Možete stvoriti lažni račun, to nije teško, ali nije baš legalno.