Popis službenih i neslužbenih korisnika Telegrama za različite OS-ove

Neslužni kupci

1. Plus Messenger

  • Platforme: Android.

Glavna prednost ovog programa je brojna prilagodba postavki. Možete promijeniti izgled cijelog sučelja odjednom ili pojedinih njegovih elemenata. Osim toga, Plus Messenger dijeli opći popis razgovora u zasebne kategorije: kanale, ljude, grupne razgovore, botove i tako dalje. Možete se odmah prebacivati ​​između tih kategorija na traku horizontalne trake.

2. Teleplus

  • Platforme: Android, iOS.

Teleplus može pohvaliti načinom nevidljivosti koji skriva status “on-line”. Osim toga, ovaj klijent također dijeli sve chatove s kanalima, ljudima i drugim kategorijama pomoću kartica. Ali za razliku od programa Plus Messenger, Teleplus nema kartice za odabrane chatove. Klijent prikazuje oglase koji se ne mogu privući korisnicima koji su navikli na nepostojanje oglasa u službenom klijentu.

3. Multigram

  • Platforme: Android.

Ovaj program podržava mnoge telegramske račune. Možete povezati do stotina računa s Multigramom i brzo se prebacivati ​​između njih u jednom programu. Isto tako, klijent nudi više mogućnosti dizajna od službene aplikacije i grupira razgovore u kategorije: kanale, ljude i ostale.

4. Vidogram

  • Platforme: Android.

Vidogram ističe jer vam omogućuje upućivanje videopoziva na druge pametne telefone s istim klijentom. Osim toga, aplikacija je besplatna za gledanje online televizije. U katalogu Vidogram naći ćete mnoge kanale iz različitih zemalja, uključujući i nekoliko desetaka ruskih govornika. Također u programu postoji podjela popisa za chat u kanale, ljude i druge kategorije.

5. Mobogram

  • Platforme: Android.

Druga aplikacija s naprednim mogućnostima prilagodbe. U Mobogramu postoji popis spremnih tema i konstruktor za stvaranje vlastite. Još jedna prepoznatljiva osobina klijenta je fantomski način rada koji vam omogućuje tajno čitanje primljenih poruka. Također u Mobogramu postoje kartice za razvrstavanje popisa razgovora po kategorijama, kao u gore navedenim programima. Ponekad program zanima uznemirujuće oglašavanje.

6. Unigram

  • Platforme: Windows.

Ovaj program je na popisu klijenata na neformalnom Telegram web stranice. Nekoliko programa dobilo je ovu čast. Unigramskoj istaknuo duboku integraciju s Windows 10. Na primjer, softver podržava Microsoft Continuum (rad na smartphone s Windows, spojen na monitor umjesto PC), dizajn konfiguracija sustava, provjeru pravopisa i više.

7. iGram

  • Platforme: Windows.

Ova aplikacija za Windows poboljšava Telegram na isti način kao i većina mobilnih klijenata. Prvo, dodaje kartice za dijeljenje svih razgovora u kanale, ljude i druge kategorije. Drugo, nudi napredne mogućnosti prilagodbe.

Službeni klijenti

1. Telegram

  • Platforme: Android, iOS, web, Windows, MacOS, Linux.

Standardni klijent s više platformi za telegram. Ova je verzija osnovna. Bolje je započeti upoznavanje s glasnikom, ako ga nikad niste koristili. Najstabilniji je i jedan od prvih dobiva sve službene funkcije Telegrama.

Svi korisnici Telegrama na službenim stranicama →

2. Telegram X

  • Platforme: Android, iOS.

Ovo je eksperimentalna verzija službenog klijenta, predstavljena samo mobilnim aplikacijama. Telegram X djeluje kao poligon testiranja na kojem razvojni tim ispituje nove funkcije. Ako želite biti prvi koji će primiti nove značajke za glasnike, možete instalirati umjesto standardne verzije Telegrama X.