AliTools: miten valita paras myyjä aliexpressilla ja säästää hermoja

AliToolsin laajentaminen tekee ostoksestasi rennomman ja auttaa sinua valitsemaan kiinnostuneille tuotteille parhaiten. Se on käytettävissä selaimille Chrome, Opera, Yandex.Browser ja älypuhelimet Android-alustalle.

Screenshot of 2016-08-29 at 15.25.59

Asennuksen jälkeen suoraan tuotesivulle näytetään pieni widget, joka osoittaa luottamuksen, hintatiedon ja videokuvien lukumäärän. Tarkemmat tiedot kustakin indikaattorista näkyvät ponnahdusvalikossa.

Myyjä Rating

Myyjän luotettavuuden pääindikaattori on luokitus. AliExpress laskee sen perusteella, kuinka monta positiivista arvostelua koko myyjä toimii, mutta tämä ei aina anna sinun päättää sen kunnioituksesta.

AliToolsissa otetaan huomioon monet tekijät, mukaan lukien myyjän palvelusvuositus, reagointikyky, negatiivisen palautteen prosenttiosuus, tavaroiden vaatimustenmukaisuus kuvaukseen, lähetysnopeus ja monia muita asioita omalla luokituksellaan.

Screenshot of 2016-08-29 on 17.11.01

Ota esimerkiksi suosittu Bluetooth-sarakkeen myyjä. AliToolsilla sen luokitus on 91%. Tämä on vähemmän kuin AliExpress (98,7%), mutta silti tarpeeksi luottaa myyjään. Hän on työskennellyt yli kaksi vuotta, kommunikoi hyvin asiakkaiden kanssa ja kuvaa tavaroita yksityiskohtaisesti ja myös lähettää tilauksia nopeasti. Tyytymättömien asiakkaiden määrä on vain 3% kokonaismäärästä. Voit käsitellä tällaista myymälää.

Älä kuitenkaan kiirehdi tilata välittömästi tavaroita. On useita tärkeitä kohtia.

Hintakehitys

Hyvin usein AliExpressilla on useita tarjouksia. Myyjät haluavat myös lämmittää kiinnostusta tuotteisiinsa alennuksilla. Valitettavasti kaikki kauppiaat eivät ole rehellisiä, ne usein pelaavat psykologiamme. Määritä aika täytetyt hinnat ja vähennä ne sitten normaalille tasolle, jolloin se alennetaan alennukseksi. AliTools-osiossa “Price Dynamics” auttaa ymmärtämään, että myyjä on epäpuhdas käsin.

Screenshot of 2016-08-30 at 09.56.39

Dollarin merkki vieressä olevan nuolen väri ja suunta osoittavat, onko hyödyke kallistumassa vai halvempi. Laajennettu valikko näyttää yksityiskohtaisen kuvaajan hinnanmuutoksista viimeisten kolmen kuukauden aikana. Ja täällä voit lisätä tuotteen suosikkeihisi. Jos pienennät kustannuksia, saat ilmoituksen.

Saman myyjäpilarin esimerkistä voimme helposti määrittää nykyisen alennuksen luonteen ja ymmärtää, että se on keinotekoinen. Myyjä nostasi hinnan 49,99 dollariin yhdelle päivälle ja sitten järjesti “toimen”, palauttaen taas hinnan 39,99: een.

AliExpress ei muista tätä, mutta AliTools muistaa hyvin. Muuten, laajennuksen avulla voimme selvittää, että todelliset alennukset ovat edelleen olemassa, joten on järkevää odottaa. Jotta voit jättää kannattavan tarjouksen, sinun tarvitsee vain lisätä tuote suosikkeihisi napsauttamalla “Keep track of the price” -painiketta.

Videoarviot

Myyjän kuvaus on luonnollisesti hyvä. Mutta jos haluat saada todellisen kuvan laadusta, kannattaa lukea muiden käyttäjien arvostelua tuotteesta tai jopa parempi – katsella videoita. AliTools poistaa tarpeen etsiä niitä YouTubessa ja näyttää kaiken suoraan tuotesivulta. Jos valitun tuotteen videotarkistukset näkyvät, widgetin kolmion vieressä näkyy niiden numero.

Screenshot of 2016-08-29 at 16.23.35

Suosituimmista tuotteista arvostelut ovat lähes aina siellä. Esimerkkinä olevasta sarakkeesta kävi ilmi, että AliTools-laajennus löysi kaksi venäjänkielistä arvostelua, joissa oli 4 600 ja 3 300 osumaa (tämä on myös eräänlainen suosio-indikaattori).

Voit katsella videota suoraan widgetissä, jossa soittolista tulee näkyviin. Arvostelun päivämäärä ja suosio on jopa eräänlainen, mikä säästää aikaa, kun valitset tuotteita, joissa on paljon arvosteluja.

Android-sovellus

Niille, jotka haluavat valita tavaroita älypuhelimesta tai tablet-laitteesta, AliToolsilla on Android-sovellus. Sillä on samat toiminnot kuin laajennus, se toimii vain hieman eri tavalla.

Screenshot_2016-08-29-16-28-18 Screenshot_2016-08-29-16-28-39

Jos haluat tarkistaa myyjän, sinun on avattava tuotesivu AliExpress-sovelluksessa ja lähetä sitten AliTools-linkki normaalin “Jaa” -valikon kautta. Hakemus aukeaa ja näyttää myyjän luokitus sekä hintakehitys. No, niin tiedät.

tulokset

AliToolsin käyttökelpoisuus on ilmeinen. Yksinkertainen ja ennen kaikkea ilmainen työkalu säästää paljon aikaa ja hermoja, suojaa sinua epäonnistuneilta ostoksilta ja auttaa myyjiä puhdistamaan vettä. Ja laajennuksen avulla voit seurata alennuksia ja ostaa halutut tavarat parhaaseen hintaan.