Chrome-suorituskyvyn parantaminen

Nopeampi, korkeampi, vahvempi! Näyttää siltä, ​​että tämä on Chromen kehittäjäryhmän motto. Selaimella päivitetään jatkuvasti, parantamalla sen ominaisuuksia ja lisäämällä uusia vaihtoehtoja. Mutta jotkin toteutuneet ominaisuudet eivät ole yksinkertaisesti käyttäjien käytettävissä. He lepäävät kokeelliset asetukset -valikossa ja odottavat julkaisua. Lopeta tappeleminen vankilaan! Miksi? Joidenkin kokeellisten asetusten aktivoiminen voi nopeuttaa suosikkikromaa.

Lifehackerin lukijat voivat muistaa, että he ovat jo nähneet samanlaista materiaalia blogin sivuilla. Ja he ovat oikeassa. Olemme jo jakaneet kanssasi Chrome Androidin piilotetut asetukset.

Vanhempi versio työpöydälle selaimen ja mobiili nuoremmilla on yhteinen geeni, joten useita asetuksia, toistamme, mutta älä unohda mainita muutamia uusia.

Siirry kokeiluvaihtoehtojen valikkoon

Syötä selaimesi osoiteriville seuraavat tiedot: chrome: // lippuja. Chrome ohjaa sinut piilotettuun valikkoon, jossa on monia lisäasetuksia. Älä pelkää varoitustarraa.

kromi-lippuja
Chrome-kokeelliset asetukset

Useimmissa tapauksissa et näe mitään selaimen kaatumisia tai muita ongelmia, mutta kukaan ei voi sulkea pois mahdollisten ongelmien.

Upota asetuksiin

Asetusvalikko on laaja, joten navigointi on helpompaa hakukomennoilla. Paina Ctrl + F ja anna yksi tai useampi kysely.

max-laatat-for-korkoa alue

Itse asiassa tämä asetus määrittää Chromen varatun muistimallin määrän piirustussivuille. Sivun vierittämisen pitäisi olla tasaisempaa. Ehkä sinun on kokeiltava ehdotettuja numeroita saadaksesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja muistin kulutuksen.

max-laatat-for-korkoa alue
Kuvien enimmäismäärä kiinnostuksen kohteena

num-rasteri-kierteet

Oletko kyllästynyt odottamaan kuvien lataamista? Tämä säätö lisää Chromen kuvien esittämisen nopeutta. Muuta rasterivirtojen määrää maksimiarvoon.

num-rasteri-kierteet
Bittikarttavirtojen määrä

enable-spdy4

SPDY-protokolla on suunniteltu nopeuttamaan tiedonsiirtoa verkossa ja vastaavasti sekä vähentämään verkkosivujen ja niiden elementtien latausaikaa. Tämä vaihtoehto ei auta kaikissa sivustoissa, vaan vain sivuilla, jotka tukevat protokollaa, esimerkiksi Facebookia.

enable-spdy4
Ota SPDY / 4 käyttöön

enable-offline-tilassa

Jos Internet-yhteydelläsi on tapana putoaminen, salli selaimen ladata sivut välimuistissa oleva versio.

enable-offline-tilassa
Offline-välimuistitila

enable-kokeellinen-canvas-ominaisuudet

Tuning pyrkii nopeuttamaan kuormitusta ja parantamaan kankaiden suorituskykyä.  HTML5-elementtejä, jotka vastaavat rasterikuvioista kaksiulotteisten kuvien esittämisestä komentosarjoilla.

enable-kokeellinen-canvas-ominaisuudet
Tuki kokeellisille kangasfunktioille

touch-tapahtumia

Ota käyttöön vaihtoehto, jos käytät kosketuslaitetta: iPadia, Microsoft Surfacea tai mitä tahansa tietokonetta, jossa on kosketusnäyttö. Tämän pitäisi parantaa Chromen tehokkuutta merkittävästi.

touch-tapahtumia
Ota kosketustilaisuudet käyttöön

force-universal-kiihtyi-koostuviin-vieritys

Asetus parantaa erityisen pitkien sivujen selausta.

force-universal-kiihtyi-koostuviin-vieritys
Selauksen kiihtyvyys astioissa

enable-nopeasti purkaa

Jopa ikkunoiden ja kielekkeiden sulkeminen lopulta vie “outoa” aikaa. Ota käyttöön sulkemisprosessin nopeuttaminen.

enable-nopeasti purkaa
Salli välilehtien / ikkunoiden sulkeminen nopeasti

ristiriitaisia-moduulit-tarkistus

Ei ole mitään pahempaa kuin selaimen kaatuminen kaikkein sopimatonta hetkeä. Aktivoi nipistäminen ja Chrome tarkistaa ennen ladattavia kolmannen osapuolen moduuleja, jotka voivat johtaa epänormaaleihin tilanteisiin.

ristiriitaisia-moduulit-tarkistus
Tarkista, onko havaitut ristiriidat kolmannen osapuolen moduulien kanssa

Tarkista tulokset

Jos haluat käyttää asetettuja arvoja, riittää käynnistää selain uudelleen. Vastaava painike sijaitsee valikon pohjassa.

Ehdotetut asetukset eivät takaa upeaa vaikutusta. Joissakin tapauksissa päinvastoin voi olla ongelmia. Jos kohtaat “jarrut” tai väärän selaimen, riittää palata alkuperäisiin asetuksiin. Palaa valikkoon ja napsauta Palauta oletukset -painiketta.

Tunsitko Chromen parannusta asetusten muuttamisen jälkeen? Jaa vaikutelmasi.