Miten poistat tiedot Google Chromen tietojen automaattisen täyttämisen lomakkeista?

Lomakkeiden automaattisen täydennyksen yhteydessä käytettävien tietojen poistamismenetelmät eivät ole ainutlaatuinen lyfhak. Tämä toiminto tarjoaa kehittäjät ja on käytettävissä asetuksissa. Mutta et silti voinut tietää siitä.

Täydellinen poisto

Ensimmäisen vaihtoehdon avulla voit poistaa kaikki salasanat erikseen. Jos pidät siitä, avaa Google Chrome -asetukset ja valitse Lisää työkalut -vaihtoehto. Avaa valintaikkuna napsauttamalla “Tyhjennä selaustiedot”.

Valitse ruutu “Automaattisen täydennyksen tiedot” ja valitse, mihin aikaan haluat poistaa kirjautumistunnukset ja salasanat. Voit poistaa viimeisen tunnin, päivän, viikon, kuukauden ja koko ajan näkyviä tietoja.

selkeät tiedot: täydellinen poisto

Selektiivinen deleetio

Jos haluat päästä eroon vain joistakin tiedoista, voit tehdä sen myös. Avaa “Asetukset” -valikko, valitse “Näytä lisäasetukset” ja etsi siellä salasanat ja lomakkeet.

Napsauta “Määritä” -painiketta rivin “Salasanan tallentaminen Google Smart Lock” -rivillä. Valitse luettelossa olevat resurssit, joista haluat poistaa automaattisen täydennysominaisuuden. Voit tehdä tämän klikkaamalla riviä rivin oikealla puolella.

selkeät tiedot: selektiivinen poisto

Tällaisilla yksinkertaisilla tavoilla voit poistaa tietoja mistä tahansa tietokoneesta, jossa oli varovainen syöttää tietosi selaintatietokantaan.