Parhaat lisäosat Firefox 2015: lle Lifehacker -versiolla

SnoozeTabs

SnoozeTabs on uusi tapa hallita välilehtiä, jonka avulla voit avata ne tiukasti määritellyssä ajassa. Mozilla aikoo tehdä tämän ominaisuuden standardin tulevaisuudessa, mutta toistaiseksi se testataan erillisenä laajennuksena. SnoozeTabsin asentamisen jälkeen selaimen työkalupalkissa näkyy uusi painike, kun napsautetaan, avautuu ponnahdusikkuna. Siinä näkyy tyylikkäitä kuvakkeita, joiden avulla voit valita nykyisen avoimen sivun seuraavasta ulkoasusta. Voit ladata laajennuksen täältä.

Paras Firefox-laajennukset: SnoozeTabs

kaapata painatus

Hyvin usein on tilanne, jossa on tarpeen tulostaa sivulle kiinnostuksen kohteena oleva sivu, ei vain kokonaan, mutta vain tietty osa. Esimerkiksi me olemme vain kiinnostuneita artikkelin osasta tai useista kuvista galleriassa. Voit ratkaista tämän ongelman useilla tavoilla, mutta yksinkertaisin on Capture-laajennus Tulosta. Sen avulla voit valita sivulta tarvittavan sisällön ja lähettää sen välittömästi tulostettavaksi.

Videon esikatselu

YouTube-palvelussa ei ole vain miljoonia videoita mistä tahansa aiheesta, vaan myös paljon kommentteja niille, joista voi joskus saada enemmän hyödyllistä tietoa kuin videosta. Niiden kätevä opiskelu samalla kun katselee videota on videon esikatselu.

Paras Firefox-laajennukset: videon esikatselu

palapeli

Firefox-selain eroaa kaikista kilpailijoista useissa käyttöliittymän muokkausvaihtoehdoissa. Lisäys palapeli jälleen todistaa tämän. Se lisää joukon muokattavissa olevia paneeleja Firefoxille, jolloin käyttäjät voivat ryhmittää lisäosien painikkeet sopivimmalla tavalla. Ohjelmaliitäntää ei kuitenkaan ylikuormiteta, koska jokainen luomasi paneeli näkyy vain, kun hiiren osoitin on hiiri.

KeeFox

Tiedätkö, että LastPass-palvelu yhtäkkiä muutti omistajaa? Tässä suhteessa monet käyttäjät ovat päättäneet joka tapauksessa etsiä kohtuuhintaista vaihtoehtoista salasanojen tallentamista, joista paras oli KeePass. Ja KeeFox-laajennuksen avulla voit liittää tämän avoimen lähdekoodin palveluun Firefox-selaimeen.

Puhdista yhteydet

Tämä on pieni laajennus, joka pitäisi olla kaikkien Firefox-käyttäjien arsenaaleissa. Se pystyy tunnistamaan sponsori, kumppani ja kaikki muut “käyrät” -linkit ja muuttamaan ne normaaleiksi, eli johtaen suoraan haluttuun sivustoon. Lisäksi Clean Links katkaisee eri seuranta-lisäosat linkkeistä, jotka kertovat liikkeistäsi.

Tab-ryhmien apulainen

Uusimmissa Firefox-versioissa kehittäjät poistavat Panorama-toiminnon, jonka ansiosta avoimet välilehdet voidaan ryhmitellä sarjoiksi. Jos käytät aktiivisesti tätä ominaisuutta, ja nyt sinulla ei ole sitä, kokeile sitten Tab Groups Helper -laajennusta. Sen avulla voit jakaa avoimet välilehdet useille ryhmille ja työskennellä niiden kanssa erikseen.

Highlightor

Jos valmistelet raporttia, tiivistelmää tai tutkimuspaperia, sinun on varmasti käytettävä eri sivustoja tietolähteenä. Extension Highlightor helpottaa huomattavasti tällaisia ​​tehtäviä, jolloin voit valita ja tallentaa tarvittavat kappaleet omassa arkistossasi. Valitut valinnat tallennetaan myös selaimen uudelleenkäynnistyksen jälkeen, joten voit aina tarkastella niitä myöhemmin.

Beyond Australis

Tämä laajennus valittaa minimalismien faneille. Beyond Australisin avulla on mahdollista tehdä vaatimaton selaimen käyttöliittymä jopa lakoniseksi. Itse asiassa kaiken sen jäljellä on ohut liuska yläpuolelta. Kaikki muut paneelit piilotetaan ja näkyvät vain, kun hiiren osoitin hiotaan hiukkasnäytön päälle tietyn ikkunan päälle.

Firefox iPhonelle ja iPadille

Tämän luettelon viimeinen kohta, vaikka se ei liity laajennuksiin, on Mozillalle niin tärkeä, että emme voineet auttaa muistaa sen vuoden tuloksissa. Poistu uudelle alustalle on aina tärkeä askel, ja jos se on iOS: llä sen valtavan gadget-puiston kanssa, se on kaksin verroin tärkeää. Sanotaan heti, että Firefoxin iOS: n debyytti osoittautui melko onnistuneeksi ja selaimemme antoi uuden luokituksen uudelle selaimelle.

Mitä suuria tapahtumia, toimintoja ja laajennuksia Firefoxille kutsutte tärkeimmiksi lähtevän vuoden aikana?

Sponsori eniten – vuoden Foxy-älypuhelimet:

wileyfox

Loading...