Selaimesi hyödyllisimmät kirjanmerkit

Kuten Wikipedia sanoo, kirjanmerkki on pieni komentosarja, joka suorittaa erilaisia ​​hyödyllisiä toimintoja aivan selaimessasi. Se näyttää tavalliselta linkiltä, ​​jonka voit tallentaa selaimesi kirjanmerkkeihin ja käyttää sitä milloin tahansa tarvittaessa. Tyypillisesti “kirjanmerkkamerkki” tarkoittaa yksinkertaisesti vetämällä linkkiä verkkosivulta selaimen kirjanmerkkipalkkiin. Alla löydät luettelon helpoimmista Chrome-, Firefox-, Opera- ja jopa IE-kirjanmerkistä.


Kirjanmerkkien käyttö voi kiinnostaa meitä seuraavista syistä.

Ensinnäkin, useammin, kirjanmerkkejä suorittaa samankaltaisia ​​tai jopa samoja toimintoja kuin “brändi” laajennus monia palveluita, mutta ne eivät pahentaa selaimen ja ei vie muistitilaa. Siksi, jos käytät tarjoaa valita erityinen laajennus ja bumarkletom, on parempi mieluummin jälkimmäisen. Ja toiseksi, kirjanmerkkejä ovat monipuolisia ja voivat työskennellä missä tahansa selaimessa, joten jos tarvittavat laajennukset ohjelmaa ei ole vielä olemassa, voit etsiä vastaavan kirjanmerkin.

PageZipper

Jotkut sivustot, jotka lisäävät näkemysten määrää, jakavat artikkeleitaan osiksi, mikä pakottaa käyttäjän joka kerta napsauttamaan Seuraava-painiketta jatkaaksesi. Bookmark PageZipper voi “ommella” nämä sivut yhdeksi arkkeeksi, lataamalla jatkoa taustalla. Se toimii myös hyvin eri foorumeilla ja hakukoneen sivuilla.

Bitly Bitmarklet

Kaverin välittäminen tai linkin julkaiseminen jonnekin ei ole ollenkaan vaikeaa – sinun tarvitsee vain kopioida osoite selaimen osoiteriviltä ja liittää se haluamaasi paikkaan. Joillakin www-sivuilla on kuitenkin niin tarttuva kolmikerroksinen osoite, että se ei vain kiipeä mihinkään porttiin. Apua tuoda linkki kunnolliseen muotoon voi olla erityisiä palveluja. Tämän kirjanmerkin avulla voit lyhentää nykyisen sivun osoitetta yhdellä napsautuksella.

Gmail Tämä!

Jos haluat lähettää sähköpostilinkin avoimeen sivulle, mutta ylläpitäjä ei ole huolehtinut tätä ominaisuutta, tämä kirjanmerkki tulee pelastamaan. Yksi napsautus ja uusi Gmail-viesti avautuvat ponnahdusikkunaan ponnahdusikkunassa, ja sinun tarvitsee vain määrittää vastaanottajan osoite.

Yksityiskohtaiset tuotetiedot

Tämän kirjanmerkin avulla voit jakaa verkkosivun lähes mihin tahansa. Palvelu tukee lähes kaikkia tunnettuja sosiaalisia verkostoja, kirjanmerkkien kerääjiä ja sisällönkeruujärjestelmiä, kuten tietenkin Facebook, Twitter, Gmail, Pinterest, Springpad, Diigo ja monet muut.

 Clippable

Web-sivun puhdistamiseen tarkoitetut laajennukset auttavat lukemaan tekstin helposti ilman, että häiritsevät mainosbanderollia, navigointielementtejä ja muita tarpeettomia elementtejä. Leikattava kirjanmerkki tekee tämän ja on erittäin onnistunut. Nuolinäppäimillä voit vaihtaa useita muotoilutyylejä ja painaa esc palauttaa alkuperäisen sivunäkymän.

 luettavuus

Palvelun luettavuus oli ehdottomasti tärkein lähde, josta alkoi lukuisten työkalujen suosio mukavalle lukemiselle. Siitä lähtien vaatimaton tutkimustoiminta on muuttunut voimakkaaksi kaupalliseksi palveluksi, mutta sen perusominaisuudet ovat silti maksuttomia. Mukaan lukien erityinen kirjanmerkki.

Printliminator

Tämä kirjanmerkki palvelee myös verkkosivun puhdistamista tarpeettomilta elementteiltä, ​​mutta täysin erilaiseen tarkoitukseen. Jos haluat tulostaa sivuston sivun, mutta kirjoittaja ei toimittanut erityistä versiota tulostusta varten, niin helpoin tapa käyttää tätä työkalua. Sen avulla voit poistaa vain ne lohkot, joita et tarvitse, jättämällä tarvittavat, esimerkiksi otsikon, jolla on sivuston nimi. Sitten yhdellä napsautuksella lähetämme “korjatun” sivun tulostusta varten.

Joliprint

Tarve tallentaa sivun PDF-muodossa voi olla edessä sen kompakti arkistoida tai jos haluat lukea sen, kuten sähköinen lukulaite. Joliprint kirjanmerkki voit vain muuntaa minkä tahansa verkkosivun PDF-muodossa, mutta myös antaa sille täysin “kahvi” muoto, eli poistaa kaikki tarpeettomat, jakaa tekstin sarakkeisiin, kirjoita kuvan mallin ja niin edelleen.

Google-käännös

Verkossa on satoja kymmeniä erilaisia ​​laajennuksia, joiden avulla voit kääntää verkkosivuja yhdestä kielestä toiseen. Kuitenkin, ei ole tarpeen asentaa niitä lainkaan, voit käyttää Google-kääntäjäpalvelussa erityistä kirjanmerkkiä. Valitse käännöksen suunta ja vedä vastaava linkki kirjanmerkkipalkkiin.

Bookmaplet

Jos haluat löytää kartalta löytyneen osoitteen nopeasti, Bookmaplet-vihko tulee apuun. Sinun tarvitsee vain jakaa osoite mille tahansa sivulle ja napsauttamalla kirjanmerkkiä, näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa on kartta, jossa haluttu paikka merkitään.

Mitä hyödyllisiä kirjanmerkkejä käytät? Jaa meihin kommentteihin!