Tarvittavat laajennukset Google Chromelle Lifehackerin version avulla

Checker Plus for Gmail ™

Kaikki tuottavuuden oppikirjat on suositeltavaa käyttää mahdollisimman paljon aikaa sähköpostin käsittelyyn. Checker Plus for Gmailin laajentaminen auttaa kääntämään tämän neuvon todellisuudeksi. Sen avulla voit heti oppia uusien kirjainten vastaanottamisesta suoraan laajennusikkunasta poistamaan tai katselemaan niitä. Tämän seurauksena Gmail ei ole koskaan avannut pääliittymää. Työpäivän päättyessä sinulla on tyhjä postilaatikko.

vaihtoehdot: Gmail ™ Notifier, Google Mail-Checker.

Lataukset

Google Chrome on erinomainen nopea selain, mutta lataamisessa on vain järjetöntä. Latausten laajentaminen ratkaisee tämän ongelman lisäämällä Chromea samasta latauspalkista, joka on käytettävissä Firefox- ja Opera-sovelluksissa. Pieni ponnahdusikkuna, jonka avulla voit helposti tarkastella nykyisiä töitä, poistaa tai avata tiedostoja ja aloittaa lataamisen uudelleen.

vaihtoehdot: Lataukset, Chrono Download Manager.

LastPass: ilmainen salasanojen hallinta

Laajennus suosituimmalle ja kätevälle salasanasuojaajalle. Jokainen, joka on yrittänyt käyttää LastPassia, ei koskaan voi luopua palveluistaan. Se tallentaa kaikki salasanasi luotettavasti ja korvaa ne oikeiden sivujen sisäänkäynnillä, joten voit muistaa vain yhden ainoan pääsalasanan. Erittäin kätevä.

vaihtoehdot: 1Password, Enpass Password Manager.

Moderni uusi välilehti

Chrome-selaimessa on monia laajennuksia, jotka muuttavat uuden välilehden ulkoasua. Mutta valitsimme Modern New Tab Page sen mukavan ulkonäön ja hyvien toimintojen ansiosta. Erityisesti luonnollisesti laajennus näyttää siltä, ​​että käytät nykyaikaista Windows-versiota laatoitetulla käyttöliittymällä.

vaihtoehdot: Pahvi, Prioritab.

Pushbullet

Jos sinulla on laite, jossa on Android tai iOS, kokeile ehdottomasti Pushbullet-laajennusta toiminnassa. Sen avulla voit lähettää linkkejä, tekstejä ja tiedostoja mobiililaitteeseen yhdellä klikkauksella, lähettää ja lukea tekstiviestejä, järjestää pikaviestejä ystävien kanssa ja paljon muuta.

vaihtoehdot: MightyText, Pushline.

Tallenna taskuun

Palvelu on erittäin suosittua Lifehackerin lukijoiden keskuudessa. Ja tämä ei ole vahingossa, koska Pocket on kätevä tapa tallentaa sivu myöhemmäksi kiireettömäksi luettavaksi. Kaikilla sivustoilla ei kuitenkaan ole painikkeita kuin meidän. Tässä tässä tapauksessa, ja hyödyllinen brändin laajennus, lähettämällä suosikkisivuja Pocket.

vaihtoehdot: Luettavuus, Instapaper.

SimpleExtManager

Google Chromessa on tuhansia erilaisia ​​laajennuksia, joten ei ole yllätys, jos selaimellasi on useita tuhansia. Liian monet laajennukset hidastavat selaimen, joten suosittelemme, että asennat SimpleExtManagerin. Sen avulla voit lennolla olla vain niitä laajennuksia, joita tarvitset tällä hetkellä.

vaihtoehdot: Konteksti, laajennusautomaatio.

uBlock Origin

Mainosten salpaajat ovat aina olleet suosituimmat laajennukset Google Chrome Store -luettelossa. Tietenkään emme voi sivuuttaa tätä ryhmää. uBlock Origin esiintyi melko äskettäin, mutta vaatimattomien järjestelmävaatimusten ja erinomaisen työn ansiosta nopeasti pystyi siirtämään menneisyyden adblock-sivuja.

vaihtoehdot: Adblock Plus, Adguard Werbeblocker.

XTranslate

Tänään ilman vieraiden kielten tuntemista on hyvin vaikeaa. Erityisesti Internetissä, missä tärkeimmät ja mielenkiintoiset tiedot näkyvät eniten englanninkielisinä resursseina. Extension XTranslate auttaa sinua tarjoamalla kätevän tavan kääntää käsittämättömiä sanoja, lauseita ja kokonaisia ​​sivuja välittömästi. Vain tekstin valitseminen hiirellä ja käännös Googlelta, “Yandex” tai Bing ilmestyvät välittömästi.

vaihtoehdot: Pikakääntä, “Yandexin elementit: käännös.”

Kontekstuaalinen haku

Chromella on oletuksena mahdollisuus etsiä asiayhteyttä, mutta sen avulla voit hakea vain Googlen avulla. Tämän laajennuksen avulla voit lisätä kontekstivalikkoon kaikki hakukoneet. On tarpeen viettää vähän aikaa kerralla, mutta sitten yhdellä napsautuksella voit löytää kuvia, elokuvia, musiikkia, kirjoja ja niin edelleen.

vaihtoehdot: Kontekstivalikon haku, Edistynyt kontekstivalikon haku.

Ja mitä laajennuksia lisäät tähän luetteloon?