Печеливши хоби: как хората печелят от спортни залагания

Не е необходимо да се говори за това как популярният спорт е в света. Десетки спортни състезания привличат вниманието на милиони хора всеки ден. Някой просто се вкоренява в любимия отбор и е ударен с приятел “на кино”, а някои предпочитат да извлекат от този процес доста осезаеми печалби. Спортът и залозите са две неразделни понятия.

Знанието е сила!

Разликата между хвърлянето на шестстранна умре и резултата от играта на два футболни отбора е огромна. В първия случай ние се занимаваме с еквидипломни събития и не можем да повлияем на резултата с честни методи. Това е изключително добър късмет. Но пряката конфронтация на хората е друг въпрос. Тук са свързани десетки обективни фактори, като се има предвид, че става ясно, че победата на всеки отбор е далеч не толкова вероятна. Достатъчно е да се получат данни за тези фактори преди определен мач и шансът да се направи печеливш залог се увеличава. Проблемът е само наличието на тези знания.

Анализите решават всичко

Как да разберем кой от отборите ще спечели? Какви параметри ви позволяват да предскажете изхода от борбата между двама съперници? Тук професионалистите са свързани с бизнеса, за който анализаторът в сферата на спорта е животът и хлябът. Те следват с маниакална грижа всички събития и факти, които се случват с всеки отбор и неговите участници. Всичко е важно тук: умората от екипи или конкретен играч, емоционалното и психологическото състояние на отбора / играча. Дълъг полет преди мача, скорошна болест на централния нападател, нараняване на защитника. Мотивацията и парите са много важни. Добрите печалби винаги добавят сила, а неплащането на заплати или глоби намалява усърдието. Малките са пълни и не могат да бъдат игнорирани. Това е времето, съдията и състоянието на моравата и т.н. и други подобни. Важно е не само да се вземат под внимание всички подробности (и това не е за тях незначително), но и да се разбере как това ще повлияе на резултата от мача.

Как всичко работи

Събраните данни се обработват, се правят изводи, вероятността се изчислява и се прави прогноза. След това тези прогнози се продават на профилни сайтове като TheIgrok.com. Защо? По-добре ли е анализаторът да направи сам залог? Първо, никой не казва, че не залага сам. Броят на хората, които купуват информация, не е толкова голям, че значително намалява шансовете за спечелване. А букмейкърите често силно “нарязват” играчите, които печелят много, намаляват максималните ставки, забавят плащанията. На второ място, той просто му дава допълнителна гарантирана печалба. Трябва ясно да се разбере, че тези прогнози в никакъв случай не са магически източник на бързо обогатяване. Няма 100% вероятност, но има експертна прогноза, която гарантира стабилна печалба всеки месец, ако точно следва всички инструкции.

Ще се върнем към сайтовете на агрегаторите, където можете да получите прогнози. Същият TheIgrok.com печели, като продава данните на анализаторите на потребителите, но не е нужно да плащате за всички прогнози, но само за “любимите”. Ще говорим за тях по-късно. Обикновените прогнози се предоставят безплатно на всички, които се абонират за бюлетина. Значението на този модел за предоставяне на данни е много проста: човек получава достъп до прогнозите безплатно и ги сравнява с действителните резултати на мачовете. Можете да наблюдавате надеждността на прогнозите за една седмица, един месец, една година – до момента, в който няма представа, че анализаторите са неинформирани и прогнозите се сбъдват.

За по-голяма надеждност се публикуват статистически данни от минали прогнози.

2

В такъв случай авторитетът на източника се превръща в основен аргумент, тъй като машината на времето все още не е измислена. Сайтът на агрегатора не се нуждае от фрустрация за потребителите, той се интересува от увеличаване на броя на аудиторията, тъй като печели приходи от платени прогнози и това изисква най-точните прогнози. Във всеки случай, търсенето на най-добрите анализатори – проблемите на самия сайт и потребителят (който в сънищата на сайта скоро ще започне да купува платени прогнози) взема само данни.

В същото време, за нормални прогнози, няма нужда да плащате, поща с прогнози идва автоматично на пощата, а човек, който е изпитал печалба от такова забавление по личен опит, започва да иска повече.

По-точно, дори по-точно

Тук идват “избраните” прогнози. Факт е, че формата на някои спортни дисциплини е по-удобна за анализ и прогнозиране, отколкото за други. Вижте сами. Във футбола, за който се правят стандартни прогнози, имаме 22 души + резерви, рефери, времето, замени, напълно неочаквани моменти, нарастващи наранявания.

И сега погледнете големия тенис. Само двама души, които не се сблъскват помежду си, и само два възможни резултата от мача (победен играч 1 или играч 2 без теглене). Проследяването на факторите, които влияят върху резултата от борбата в този формат, е много по-лесно, което означава, че има възможност за по-задълбочен анализ и прогнозата става по-вероятно.

Всъщност статистиката на ВИП прогнозите най-ясно показва предимствата на залаганията на тенис мачове преди футбол, просто погледнете съотношението на печелившите / загубите проценти и сравнение.

1

Разбира се, за такива данни трябва да платите, но отново, много от тях са ограничени до безплатни прогнози, добре, а след това всичко според техните желания.

Този материал е подготвен с помощта на TheIgrok.com, и ако тази тема провокира интерес към вас, тогава имате директен път към тези момчета. Те имат безплатни новини, полезни новинарски заглавия с предстоящи мачове и куп ценна информация за обмена на залози.

За по-подробно запознаване с услугата можете да посетите тяхната група във Facebook и VKontakte.

TheIgrok.com – спортни прогнози