Рожден ден AliExpress: отстъпки до 80% + keshbek от AliBonus до 10%

Как да купувате стоки с изгода през празничния период

На 28 март китайският онлайн магазин AliExpress празнува седемгодишния си юбилей в Руската федерация. Броят на продажбите, действията и събитията на сайта по този повод изчезва. Възможности за спасяване – тегло.

Рожден ден на AliExpress

Първо инсталирайте разширението за браузъра на услугата AliBonus Cachebee и всеки продукт, закупен при продажбата, ще бъде по-евтин с още 10%.

Същността на работата на AliBonus е проста: услугата cashback връща на потребителите част от парите, изразходвани в онлайн магазина. Записаните пари се записват в профила Ви в услугата за възстановяване на суми, а когато сумата е по-голяма от $ 5, парите могат да бъдат изтеглени по удобен начин към най-популярните електронни портмонета и банкови карти. В допълнение, разширението AliBonus ви позволява да проследявате парцела с AliExpress, както и да предпазвате срещу безскрупулни продавачи.

Така че сте инсталирали разширението и сте готови да купите ваканционни продукти при продажбата на AliExpress с допълнителна отстъпка. Преминаваме към акциите.

Промоции за почивка на AliExpress

Държава на игрите

На AliExpress има отворен достъп до онлайн игри с награди под формата на монети и талони, които се превръщат в допълнителни отстъпки за някои продукти. Действието ще приключи на 28 март в 10:00 часа в Москва.

Игри в страната →

Предварителна поръчка

Вие плащате за възможността да купувате стоки на намалена цена с помощта на предварително приети монети. Ако сте се разпоредили от 21 март до 27 март, можете да платите за покупката от 16:00 часа на 28 март до 16:00 часа на 29 март в Москва.

Preorder →

Световни премиери

Новостите на популярните марки се предлагат на изгодни цени през периода от 28 до 30 март. Тук ще откриете стръмни обувки, оборудване, дрехи и други стоки с отстъпки от над 50%.

AliExpress LIVE

Развлекателна дейност за тези, които следват иновации и задкулисни събития. До 30 март всеки ден има предаване на живо на разнообразни шоу програми и доклади. Ще видите популярни блогъри с продуктови ревюта, фестивални предавания, светлинни предавания, директно включване от фотография, обучение и много други.

AliExpress LIVE →

Отстъпки по категории

До 30 март във всяка категория ще намерите огромно количество стоки с отстъпки от 30 до 80%. Оборудвайте се с търпение, защото наистина има какво да избирате.

Не забравяйте да инсталирате разширението на браузъра или приложението AliBonus за мобилни устройства и да получите отстъпка до 10% върху всички продукти навсякъде и по всяко време.

Купете с Cacheback

Loading...