50 bedste NES-spil hele tiden

For ikke at forårsage kontroverser om hvilke af de bedste spil – vi arrangerede dem i alfabetisk rækkefølge. 😉 For dem der allerede ser ud som en tåre af ømhed og leder efter måder at starte deres yndlingsspil, har vi de relevante instruktioner – iOS, OS X.

En dreng og hans blob: problemer med blobolonia

en-dreng-og-hans-blob-screen-1-650x429

En klassisk platformer om en fyr og hans ledsagende snedæksel, som sammen forsøger at redde planeten Blobolonia fra en ond diktator. Kombinerer platformspil og puslespil. En dråbe har forskellige egenskaber, der hjælper med at passere. For at aktivere dem anvendes forskellige partikler, som er spredt på hvert niveau. Med deres hjælp kan du lave en dropstige, faldskærmsudspring og meget mere.

Adventure Island II

eventyr-ø-2-640x426-c

Den første del af denne platformer var ikke meget original. Den anden er blevet mere forskelligartet med hensyn til gameplay, men i princippet alle forblev på deres pladser – spiller for rosenrødt fedt, er du kæmper de onde for at redde sin kæreste. I løbet af sagen rejser du rundt på dinosaurer med forskellige evner og spiser i store mængder frugt.

Batman: Videospil

batman-8-640x426-c

En værdig udførelsesform af Batman’s historie, udgivet på 1989-filmen. Gotham er overvældet af alle slags lort og den mørke ridder skal ud i byens gader og rense dem. Batman håndterer fjender hånden hånden, men han har også et specielt våben med begrænset udbud – en pistol, disker og boomerangs. Og Batman kan klatre op og klamre sig til væggene som en helt Ninja Gaiden, Ryu. Spillet er meget komplekst, ikke ringere end ovennævnte Ninja Gaiden.

Battletoads

battletoads-3-640x426-c

Klassikere, bare klassiske! Et af de mest grafisk perfekte spil på platformen kombinerer i tillæg til arcade gameplay også hurtighed på motorcykler, fly og meget mere. Toad fighter Rush, for hvem du spiller, gemmer historien om hans ven Pimpla og hans kæreste Princess Angelica. Kompleksiteten går naturligvis ud, og samarbejdspassagen sparer ikke situationen.

Bionic Commando

bionic-kommando-640x426-c

En af de første platformere, der afviste fra den velprøvede formel “Run and Jump.” Mærkeligt nok, er spillet ikke hoppe – i stedet vil du bevæger dig rundt i niveau ved hjælp af en biomekanisk hånd – enheder, der gør det muligt at klamre sig til platformen og svingende træk. Også i spillet er der forskellige typer våben til at håndtere fjender.

Blaster Master

blaster-mester-640x426-c

Bedøvelse platformer med elementer af en skydespil med et overblik. I historien, efter hans frøen Fred, hovedpersonen kiggede ind i hullet i baghaven og ind i den underjordiske labyrint vrimler radioaktive mutanter. Heldigvis lykkedes det ham at finde en pansrede terrængående køretøj SOPHIA, som kan være relativt sikkert at rejse, fordi den er udstyret med en kraftfuld blaster (det du kører på de vigtigste steder). Spillet er meget udfordrende bosser, med hvem du allerede kæmper i pilot-mode, men efter sejren over dem får du opgraderinger til terrængående køretøj.

Bubble Bobble

boble-bobble-640x426-c

Platform med elementer i puslespillet og en repræsentant for enkle, men drabende vanedannende spil. To drager Bub og Bob knækker ned på forskellige monstre og placerer dem i bobler. Du kan lege sammen for at rejse gennem de sammenklumpede labyrinter var sjovere, selvom du alene, næsten ikke alene, keder sig.

Castlevania

Castlevania-6-640x426-c

Masterpiece saga om jægeren til vampyrer Simon Belmonte, der ejer en pisk ikke værre end Indiana Jones. Kampen vil dog ikke være med nazisterne, men med Dracula selv og hans afkom. Ud over pisken vil du have forskellige ekstra våben: akser, boomerangs, knive, hellig vand – hver med sine egne egenskaber. På trods af at Castlevania kom ud i begyndelsen af ​​NES-æra, er hun tilfreds med det atmosfæriske soundtrack og fremragende grafik. Du vil nyde dem, da spillet er ret kompliceret i forbifarten.

Castlevania II: Simon’s Quest

Castlevania-Simons-quest-640x426-c

Efter den succesfulde første del er udviklerne flyttet væk fra det sædvanlige koncept side scroller og Simon Quest er mere som RPG. Belmont rejser omgivelserne i Transsylvanien og samler de Dracula partikler, der er nødvendige for at fjerne forbandelsen. Spillet har inventar, forskellige elementer, et system med opgraderinger og endda en ændring af dag og nat. Fra dine handlinger, og især den tid, der bruges på passagen, afhænger afslutningen, hvoraf der er flere i spillet. Kun ved at gøre alt korrekt kan du få det bedste ud af dem.

Castlevania III: Dracula’s forbandelse

Castlevania-draculas-forbandelse-640x426-c

For tredje (og sidste, der udkom på NES) del af Castlevania, har Konami taget det bedste fra to spil: atmosfærisk soundtrack og mekanikken i en side-scroller fra den første del og den ikke-lineære gameplay med flere endelser – fra den anden. Som et resultat blev mesterværket af Castlevania serien ved NES opnået. Begivenheder udfolder sig efter et par århundreder, og hovedpersonen i spillet er en efterkommer af Belmont-dynastiet – Trevor. I løbet af sine vandringer møder han tre mere krigere med onde ånder, som også er spilbare (en af ​​dem kan tages med dem). Denne del af serien er ikke mindre vanskelig end de tidligere, men det forkæler det slet ikke overhovedet.

Contra

contra-640x426-c

En stor, tidløs skydespil for hele tiden. Det er hos ham, at mange forbinder Dandy. 80’erne var en æra, da i filmene blev musklerne med muskuløse hårde fyre med store kanoner udnyttet fuldt ud. I Contra spiller vi for to sådanne fyre, der kæmper med terrororganisationen “Red Falcon”. Til din rådighed er en bunke af våben, som du bliver nødt til at forstyrre niveauerne og bosserne fyldt med mange fjender.

Crystalis

crystalis-640x426-c

Fremragende RPG, i mange henseender ens i mekanik og gameplay med Legend of Zelda, men forskellige i detaljer. På baggrund af andre, mere berømte rollespilspil med NES, står Crystalis ud med et velopbygget komplot, der snoet sig om en gal fusion af science fiction og fantasi. Senere købte Nintendo de oprindelige spilrettigheder fra SNK og sendte det til Game Boy Color 10 år senere.

Double Dragon II: The Revenge

dobbelt-dragen-ii-640x426-c

Da den første del af Double Dragon blev portet til NES, savnede udviklerne en meget vigtig detalje, som den luft, der var nødvendig for succesfulde spil beat’em up – samarbejdsmetode. I den anden del blev denne fejl rettet, og det blev et andet mesterværk i den klassiske æra af videospil. Billy og Jimmy Lee, drage tvillinger hævne medlemmer af den kriminelle gruppe for den elskede Billys død. I anden del blev nye stormagasiner tilføjet, men vanskeligheden blev højere – nye typer af fjender blev tilføjet. Mellem niveauer venter du på historieindsatser, og efter den endelige boss smukke titler.

Dragon Warrior

dragen-kriger-640x426-c

En af de første RPG’er til NES, sammen med Final Fantasy, hvor du kan forbedre en række spilleregenskaber. Tie er klassisk, du er en tapper ridder, riget er i fare, prinsessen er i hænderne på en ond drage. På trods af sådanne banaliteter trives spillet med dets dybde, timer med gameplay og soundtrack.

Duck Hunt

ande-jagt-640x426-c

Det mordiske spil, der blev populært på grund af det faktum, at det ofte var en del af forskellige “multi-player” spil. Det havde en meningsløs og gentagne gameplay, som i opfattelse kan sammenlignes med Angry Birds. Højdepunktet for den monotone skydning af ænder blev tilføjet af det faktum, at du skød ved hjælp af en lyspistol. Også den arrogante hund, som scoffed ved dine fejl, “trukket ud” spillet, og som jeg ønskede at skyde (det var synd, det var umuligt). Af alle “pistol” -spil var Duck Hunt det mest populære.

Duck Tales

duck kontrollamper-640x426-c

Spil baseret på populære tegnefilm og film er bevidst dømt til succes, fordi de kun vil blive købt for at forlænge glæden ved kommunikation med deres yndlingspersoner. Duck Tales, udgivet på motiverne af den populære i de 80 animerede serier “Duck stories”, var både enkle og fascinerende. At spille for onkel Scrooge, du rejste til forskellige niveauer (ikke-lineær gameplay!), I et forsøg på at samle alle verdens skatte. Ja, dette er en normal platformer, men hvad en platform!

Excitebike

Excitebike-640x426-c

En af de 18 titler, der var tilgængelige under udgivelsen af ​​NES, forårsagede ikke andet end spænding. Bezbashennye race på motorcykler på sporene med skøre forhindringer og de samme rivaler. Udover at skure på snavs og overhalende modstandere, måtte du stadig overvåge motorens temperatur for ikke at overophede den. Når alle sporene blev bestået, kunne du have det sjovt at lave din egen i redaktøren. Et mesterværk!

Faxanadu

faxanadu-640x426-c

Faxanadu vækkede ikke meget interesse under sin udgivelse, men det forhindrede ham ikke i at blive en kultklassiker. Spillet er en historie af den populære serie RPG Dragon Slayer. Det var ikke toppen af ​​kreativitet og innovation, men det havde et stort World Tree-kort, der indeholdt alle landsbyer og slotte. Fra resten af ​​spillene på den tid var Faxanadu kendt for sin grafik, eller snarere for farveskalaet – i stedet for modley farver var der dæmpede og gotiske jordfarver. Ifølge spilmekanikken kan den sammenlignes med den anden del af Zelda og Castlevania serien.

Final Fantasy

endelig-fantasi-2-640x426-c

Final Fantasy har gjort mere for RPG genren end GoldenEye 007 vil senere gøre for FPS-shooters. Spillet tog alt det bedste fra sine modstykker, som Dragon Warrior, og forbedrede signifikant mange af deres elementer, som tilfældige kampe og verdenskortet. Klasserne af tegn er blevet tilføjet, hvilket bliver en uundværlig betingelse i fremtidige spil. Senere skabte den originale Final Fantasy en række spil på de mest forskellige konsoller, der går til denne dag.

Ghosts ‘n Goblins

spøgelser-n-nisser-640x426-c

Spillet har en utrolig kompleksitet og fuld af forskellige monstre, så mange spillere var bange for at selv begynde at spille det, eller smide dette venture efter et par forsøg. Kompleksitet virkelig ruller – onde zombier i ansigtet, ghouls og skeletter farende på dig fra alle sider, og du bare dø fra deres to slag. I dette tilfælde er der ingen sikre steder i spillet, når som helst på skærmen når som helst et monster kan hoppe ud og dræbe dig. Åh, og hvis du stadig har mod og udholdenhed for at nå den sidste boss og dræbe den – ringe op til et dyb indånding og sidde ned – at gennemføre spillet bliver nødt til at gå igen!

Gradius

Gradius-640x426-c

En fantastisk plads scroll-shooter fra Konami. Spillet er præsenteret paverapov udviklet et system, der giver mulighed for at vælge den måde af perfektion, der matcher stilen i passagen (blinde forsvar eller et voldsomt angreb). Begyndende med et lille svagt skib, bliver du gradvist det til en perfekt kampmaskine, der kan modstå utallige fjender og store bosser i slutningen af ​​hvert niveau.

Jackal

sjakal-640x426-c

Spillet kom ud tre år efter den populære actionfilm “Rambo: First Blood” og dets plot var også bundet til redning af krigsfanger. I modsætning til Stallone med sit enorme arsenal af våben og eksplosive pile, spilleren havde en jeep med en stor kaliber maskingevær og en missil launcher. På det rykker du ind i fjendens territorium, rydder dig og finder en bygning med gidsler. Efter at have slettet dem, sætter du dem i din jeep og tager dem til det punkt, hvor de skal afhentes af helikopteret. Spillet er ret kompliceret og, i modsætning til Rambo, arbejder alene, vil du være meget mere succesfuld med at håndtere fjenden sammen med din partner.

Kid Icarus

kid-icarus-640x426-c

Afslut Kid Icarus blev afholdt samtidig med Metroid og, mens sidstnævnte var et hit, gydende en masse fortsættelser og Spin-off, Kid Icarus tog roligt sin plads på hylderne med klassikerne. Denne platformer var ret kompliceret på grund af de uendelige forskydninger af skærmen efter det mindste spring og forårsagede vanskeligheder med beregningen af ​​landingspunktet. Også kompliceret processen var, at de fleste af de bevægelige platforme var yderst smalle, og at komme på dem var meget svært. Icarus tog for høj og faldt til jorden, brændt af solen, men flyvningen ser ud som en let tur i forhold til dette spil.

Kirby’s Adventure

Kirbys-eventyr-640x426-c

Denne spændende platformer om super-kolobok kan betragtes som en svane sang af NES, støtte, der blev afbrudt et par år efter udgivelsen af ​​Kirby’s Adventure. Kirbyens rødder stammer fra Game Boy, hvor hovedpersonen også løber, hopper, absorberer fjender og deres evner i alle syv verdener af Dreamland. Spillet er simpelthen fantastisk for de tidspunkter (og konsolkapaciteterne) grafik med glat animation og effekter. Det var det første, men ikke det sidste, fuldfarvede spil om Kirby.

Klax

Klax-640x426-c

“Nu 90’erne og det er tid til at spille i Klax”, – fortæl os udviklerne fra hovedtappen. Det er virkelig 90’erne var de bedste år for spil med “tetrislignende” gameplay, og ingen af ​​dem ligner Tetris så meget som Klax. Spilmekanik her er simpelt, men det er skønheden i sådanne spil og fra denne Klax er endnu mere fascinerende. Saml de faldende farveblokke fra transportbåndet og arranger dem i stabler for at forhindre påfyldning.

Kung Fu

kung-fu-640x426-c

Monotont og ukompliceret sjov, så ens i denne henseende til Duck Hunt. Spillet stammer fra den gamle arkade titel Kung-Fu Master, portet senere til mange konsoller, herunder NES. Men sammen med tabet af ordet Master i titlen mistede spillet noget af gameplayet. Du venter på fem “korridor” niveauer, hvorigennem du skal passere, vejer slap til venstre og til højre. Går igennem dem alle, vil du få de samme niveauer, kun med en højere kompleksitet. Ikke desto mindre blev det en klassiker, takket være tidlige beat’em up elementer og populær i disse dage genre – kampsport.

Life Force

livskraft-640x426-c

Efter Gradius ‘uhældede succes var efterfølgeren uundgåelig. Det blev en spin-off af den oprindelige version under navnet Salamander, ligesom det, udgivet på arkade maskiner og senere portet til konsollen. På NES-spillet fik der igen et andet navn – Life Force. Du får tilbage i cockpittet på et rumskib fra det originale spil og flyve inde i en kæmpe organisme, fjendtligt fyring biomasse blodpropper og nogle gange endda bryde igennem det. Niveauerne her er lodrette og vandrette, hvilket diversificerer gameplayet. Derudover hjælper forskellige bonusser og satellitter med forskellige evner meget.

Megaman

mega-mand-2-640x426-c

Megapopulær titel fra Capcom. Valiant robot med super evner rydder verden fra andre robotter, som har mere onde hensigter. Spillet er simpelthen mesterværk – fantastisk grafik, ikke-lineær gameplay og nye evner opnået efter sejren over bosserne. De vil hjælpe dig med at håndtere almindelige fjender, og med andre chefer, som i spillet er ganske interessante.

Mega Man 2

mega-mand-640x426-c

Den ideologiske fortsættelse af første del, takket være serien blev populær. Spillet er meget pænere med hensyn til grafik, og hvad angår gameplay, særskilt værd at nævne lydsporet, som med rette kan betragtes som en af ​​de bedste i serien. Vores helt fik nye våben og evner, og der var også en mulighed for at genopbygge energien, som sammen med adgangskodesystemet gjorde spillet ikke så hårdt som første del.

Metal Gear

metal-gear-2-640x426-c

Selv sådanne store og ambitiøse serier som Metal Gear, havde til at starte et sted, og det er med dette spil (som faktisk er en havn i den oprindelige) stammer den populære franchise. Spille til den hårde soldat Solid Snake, du skal komme ind i fjendens territorium og ødelægge det superhemmelige våben Metal Gear. Som i de efterfølgende dele af serien var det nødvendigt at undgå direkte kontakt med patruljer og vagt, for ikke at tiltrække opmærksomhed og fremkalde en ægte kødkværn.

Metroid

metroid-3-640x426-c

En god start til kultserien af ​​spil, der skabte en hel genre og blev et nyt ord i platforme. Metroid gav spilleren en stor åben forforskningsverden, der kombinerede dette element med den klassiske platformsmekanik. Ikke mindst spiller en interessant helt, eller snarere heltinde – en dusørjæger med Zebes planet, Samus Aran, samt et plot, der gradvist tager os med på rumbaserede pirater, hvor spillerne vænne sig til rollen, få nye evner, der giver dem mulighed for at trænge ind i rummet tidligere utilgængelige for dem. Målet er at ødelægge fjendtlige organismer, der har forfærdelige evner og er parasitter.

Mighty Final Fight

mægtige-final-kamp-u-B3-3

Min favorit beat’em op på NES! Spillet har en unik charme og er i stand til at forelske sig i sig selv ved første øjekast selv på et sort-hvidt tv. Plottet i historien overskrevet til hullerne – de onde fyre kidnapper en smuk pige og et team af modige fyre skal redde hende fra kløerne på banditter. Til din rådighed er tre farverige krigere, hvoraf den ene er far til en kidnappet pige. Vi vælger en til at smag og karakteristika og indgå i en ulige kamp. Spillet er især interessant stejl paverapov systemet (åbnes magtfulde specielle moves på høje niveauer), smuk grafik og iørefaldende musik, samt de forskellige slutninger, der gør spillet igen og igen.

Mike Tysons Punch-Out !!

mike-tyson punch-out-2-640x426-c

Før bide et stykke af Evander Holyfield øre, Mike Tyson foretog en masse titler og … blive helten i et videospil på den store kasse, åbne den i al sin pragt. Du begynder karrieren hos en ung, ukendt bokser og besejre modstandere, før din drøm om at blive en mester (den sidste chef her er Tyson selv). Kæmp, brug taktik, tilpasse til forskellige krigere, og du vil helt sikkert vinde!

Ninja Gaiden

Den første del af kultserien af ​​spil på den populære i 80-tals temaet for ninjaen. Spillet kan prale ganske filmisk komplikation af grunden: en ung kriger Ryu Hayabutsa kom til Amerika for at finde ud af detaljerne i forsvinden af ​​sin far, men han straks griber ukendt, og han har til at gennemgå en række utrolige hændelser. Ryu håndterer familiens sværd perfekt og kaster dygtigt shurikens og andre specielle våben, som er meget nyttige på chefer. På trods af den høje kompleksitet – vil plot og spændende gameplay gøre dig ikke afslutte spillet og gå igennem det til slutningen.

Ninja Gaiden II: Det Mørke Sværd af Chaos

Uventet fortsættelse af den oprindelige del, hvor en ny fiende af Ryu dukker op – kejseren Ashar, der bortførte sin elskede og lavede planer for verdensherredømme. Spillet blev markant forbedret med hensyn til grafik og nye funktioner i Ryu, så han ikke kun kunne skubbe væk fra væggene, men også at klatre på dem. Der var også skyggefæller, ninjaer, der hjalp dig i kampe. I resten er det den samme original med hardcore kompleksitet og fascinerende gameplay.

Paperboy

Paperboy-640x426-c

Som mange andre NES-titler stammer Paperboy fra spilene til arkadeautomater fra Atari. Men spillet blev kendt, takket være det faktum, at det blev udviklet udelukkende i USA. Du løb en teenager, der bar gadenavnernes folk på deres cykel. Spillet blev kompliceret af tilstedeværelsen af ​​huse, hvis indbyggere ikke var abonnenter, forstyrrende fodgængere og fjendtlige hunde. Derudover brugte aviserne at ende. Grafik, som i alle de tidlige spil til NES, var beskeden, men spillerne klagede ikke.

R.B.I. Baseball

RBI-baseball-640x426-c

Baseball spil eksisterede før, men R.B.I. Baseball var det første spil at modtage en licens fra Major League Baseball, som gav det ret til at bruge navnene på berømte atleter og bringe spillet til et nyt niveau af realisme. Spillernes karakteristika svarede til de virkelige spilleres præstationer, hvilket skabte indtryk af endnu større ægthed.

R. C. Pro-Am

rc-pro-am-640x426-c

Disse vintage løb er forfader for alle isometriske løb, især Mario Kart. Alle disse turbo accelerationer, bonusser og forhindringer kom herfra. Du skal vinde i ringeturnerne og styre en af ​​de fire biler, der deltager i løbet. På vej er der både forhindringer og præmier. Sidstnævnte kan bruges til auto opgraderinger for at få en fordel over rivaler.

Rampage

rasen-3-640x426-c

Et mesterværk af arkadeklassikere om monstre, hvor du spiller på ondskabens side. Administrere en kæmpe gorilla, reptil eller varulv, du skal ødelægge alle byens bygninger og afvise angreb fra militæret og forsøge at stoppe dig. Du kan spille sammen og skabe endnu mere ødelæggelse. Næsten i samme form kom spillet til NES, næsten uden at miste noget i grafikken og gameplayet, bortset fra at en af ​​monstre – varulv blev fjernet.

River City løsepenge

flod-city-løsepenge-640x426-c

River City Ransom i noget, der ligner Super Mario Bros., dets hovedpersoner ligner Mario og Luigi, født et eller andet sted i Mushroom Kingdom’s baggård. Hovedpersonerne Alex og Ryan redder også en af ​​dem, som elsker en kamp med ondskab. Ikke-lineær gameplay involverer mange kampe, både nærkamp og ved hjælp af improviserede værktøjer, der falder ud af besejrede skurke. I kamp lærer venner nye teknikker og teknikker til at besejre bosserne og nå deres endelige mål – den smukke Cindy.

Spion Hunter

spion-jæger-640x426-c

I dette spil kan du føle dig som en ægte spion (en kamp for James Bond), der kører rundt i en smuk bil fyldt med forskellige gadgets. På motorvejen indhenter og overtager du de forskellige biler og motorcykler fra banditter, der forsøger at afregne konti med dig. Denne handling blev kompliceret af vejkryds, helikoptere og modstandere bevæbnet med maskingeværer og artilleri.

Super Mario Bros.

super-mario-bros-4-640x426-c

Ingen af ​​de øverste lister kan ikke undvære denne titel – den legendariske blikkenslager er stadig i rækken, Nintendo har skabt en enorm serie af spil om platformsstjernen, såvel som hans venner. Alt er grimt bare – prinsessen er kidnappet, ondskabsfuldt med straffrihed spadserer gennem svampedømmet, og selv mocks dig. Vi har intet tilbage, men at rulle vores ærmer op og gå i kamp med biller, skildpadder, kødædende blomster og andre onde ånder.

Super Mario Bros. 2

super-mario-bros-2-640x426-c

Super Mario Bros enorme succes. Han gik i hjertet af gamere rundt om i verden tomhed, som kun kunne fylde Nintendo. Og hun gjorde det, hvilket gav os fortsættelsen af ​​Mario’s eventyr, meget pænere med hensyn til grafik og gameplay. Nu kan spilleren vælge et af fire tegn, som hver især har sine egne evner. Fjender kan opdrættes og kastes direkte på andre fjender, på samme måde, udkastning af rov fra jorden, hvor der nogle gange er forskellige bonusser. Spillet er blevet meget mere kompliceret og interessant.

Super Mario Bros. 3

super-mario-bros-3-640x426-c

Fremragende bevis på at på trods af den store succes i de tidligere dele af serien har udviklerne stadig noget at overraske spillerne. Spillet er blevet større, lysere og bedre end de to første dele – du vil have mange præmier, store niveauer, kostumer til at få forskellige evner og meget mere. Grafik i højden, gameplayet er også fascinerende – et af de bedste spil på NES platformen.

Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Arcade Game

teenage-mutant-ninja-skildpadder-ii-640x426-c

Skildpadder kom til NES med arkade maskiner. I konsolversionen var der ikke så sød tidsplan, men! I et sæt med hvert spil blev en rabatkupon til køb af pizza omhyggeligt deponeret. Baseret på den oprindelige tegneserie og vises allerede i genren Beat’em op, snarere end en platformspil, spillet behagelig for gameplay og muligheden for at spille som en af ​​de foretrukne tegn. I TNMT II var et hav af skurke og tegneserier, selvom nogle blev opfundet af udviklere specielt til dette spil. Som før er der ikke noget bedre tidsfordriv fredag ​​aften end at spille TNMT II med venner.

Tetris

tetris-6-640x426-c

Utroligt simpelt og samtidig frygteligt vanedannende puslespil, hvis idé blev opfundet af vores landsmand Alexei Pajitnov. Spillere på alle platforme og aldre kender og elsker det. Hun fortjener bestemt et sted på denne liste.

The Goonies II

den-goonies-2-640x426-c

Fortsættelse af det klassiske eventyrspil-brodilki. I spillet kan ikke-lineær gameplay og du flytte til forskellige verdener fyldt med deres iboende miljø, fjender og puslespil, gennem specielle døre og trapper. Dette er en unik kombination af gameplay og evnen til at udforske verden og vandt hjerterne hos mange spillere.

Legenden om Zelda

den-legenden-of-zelda-3-640x426-c

Udviklerne af Legend of Zelda bør være meget stolte af deres skabelse. Forestil dig, at den amerikanske version af patronen var lavet af guldplastik, som om vi antydede spillerne, at de venter på skattenes bjerge, og selve spillet er ikke andet end en skat. Spillere udforskede Khairul’s kultverden for at straffe Ganon’s evige skurk og redde prinsesse Zelda. Du havde så mange som ni fangehuller bebodd af monstre, hvor du måtte svede retfærdigt. Derudover var dette spil den første titel til hjemmekonsoller, som havde et indbygget batteri til opbevaring af sparer.

Næst: Projekt Doom

vice-projekt-doom-640x426-c

Bedøvelse detektiv thriller, der kombinerer elementer af en række genrer. Arrangementer udfolder sig omkring et hemmeligt selskab og det stærkeste stof, der har en stor efterspørgsel på det sorte marked – du vil lære alt dette fra filmoptagelser mellem niveauerne. Der er mange ting i spillet, her er elementerne i platformen, ikke dårligere end kompleksiteten af ​​Ninja Gaiden, og raceracer i Spy Hunter’s ånd og elementer af skydere. Udviklerne har tilsyneladende satse på dette og, selvfølgelig, tabte ikke.

Zelda II: Linkets eventyr

zelda-2-eventyr-af-link-640x426-c

Efter den utrolige succes i den første del af Link’s eventyr besluttede udviklerne at oprette en ukendt efterfølger. Helt revideret gameplay, de udgav et spil, der kombinerer elementerne i sidescroller og RPG. Opgaven til afspilleren er den samme – redningen af ​​prinsesse Zelda, nu skal den vækkes af forbandelsen af ​​søvn. Mange elementer i spillet flyttede ind i fremtiden for at fortsætte (den vigtigste NPC, Mørk Link, Mana skalaen), og mange af den første del, tværtimod, er gået tabt, tilbyder spillere en blanding af genrer og innovative ideer, som den så-elskede serier.


Og hvad er dine yndlings NES-spil, kære læsere? Med hvilken af ​​dem forbinder du din barndom og spiller du i dem nu? Fortæl mig om det i kommentarerne, jeg vil være interesseret i at lytte! Forresten, her har vi også de bedste spil med Game Boy.

via