De bedste mobile spil hele tiden ifølge TechAdvisor

1. PUBG Mobile

Dette spil har brug for nogen særlig introduktion, fordi det er den bedste kongelige kamp, ​​genskabt på mobile enheder i billede og lighed med den oprindelige skrivebordet. Spil det kan være helt gratis, men uden indbyggede køb kunne det ikke. For alle nytilkomne til PUBG har vi udarbejdet en speciel guide med værdifulde råd om overlevelse.

2. Final Fantasy XV Pocket Edition

Dette spil er en rigtig gave til alle fans af Final Fantasy serien. Og det er ikke så meget udførelsen af ​​mobilversionen og en ret stor spilverden, som i historikomponenten og forbindelsen med begivenhederne i konsolens originale. For at estimere det første kapitel af eventyr er det muligt helt gratis, men for det efterfølgende er det nødvendigt at betale.

3. FRAMED 2

Fortsættelse af den fremragende noir i 2014. Spillet byder på de samme mekanik i puslespillet i stil med en animeret tegneserie, hvor du nødt til at sætte puslespillet forvirrende og spændende historie. En fascinerende visuel serie og atmosfærisk musik fremhæver FRAMED 2 på baggrund af de mest moderne analoger.

4. Pokémon GO

Dette spil, der er blevet et reelt fænomen, er stadig populært i mange lande. Udviklere understøtter brugernes interesse ved at tilføje nye Pokémon, forskellige turneringer og ændringer i gameplayet. I Rusland viste Pokémon GO imidlertid ikke officielt, så downloadinstruktionerne er stadig relevante.

5. Minecraft

En mobil version af spillet kendt for mange, som giver dig mulighed for at udforske tilfældigt genererede verdener og selvstændigt bygge alt, der kun er vzbredet i hovedet. Næsten uendelige muligheder for udformning giver en enorm handlefrihed og giver dig mulighed for at vise kreativitet.

6. Super Mario Run

Den første officielle “Mario” på mobile platforme. Karakteriserer, at spillet kan være en kombination af en løber og platformer, suppleret med et par ikke-standardmodus. I Toad Rally skal du konkurrere med brugere fra hele verden, og i Kingdom Builder kan du samle forskellige ting og dekorere dit rige med dem.

7. The Sims FreePlay

Mens mobilen ikke kom ud SIMs Mobile, som skal være så tæt som muligt på den oprindelige pc, kan fansne i serien nyde The Sims FreePlay. Dette spil giver dig mulighed for at skabe unikke figurer, bygge drømmehuse, organisere den daglige rutine og sætte deres egne ordrer.

8. slither.io

Dette er en ægte “Snake” af en ny generation, der i 2016 eksploderede internettet. Hendes mobile version udkom efter browseren og blev anerkendt som et af årets bedste spil, hvilket er ret fortjent. Princippet i spillet er enkelt og klart – ikke kollidere ind i andre spillere, hvilket tvinger dem til at kollidere i dig. Efter en kollision kan taberen blive spist og forøget i størrelse. Der er ingen grænse for vækst.

9. Crossy Road

Denne fascinerende arkade er baseret på mekanikerne i det klassiske spil Frogger, udgivet i 1981. I det skal du krydse veje, floder, jernbaner og andre forhindringer. Du kan gøre dette på ubestemt tid, indtil du begår en fejl. Der er et stort antal tegn at vælge imellem, der starter med kyllingen og slutter med Dracula.

10. Jetpack Joyride

Uendelig vandret runner med en jetpakke bag ryggen. Under flugten fra eksperimentel laboratoriet kan du bruge store mekaniske slanger, bevingede robotter og andre mekaniske monstre. En masse tilpasninger og transport bringer en større andel af forskelligheden i spillet.

11. Planter vs. Zombier 2

En usædvanlig afslappet strategi i tårnforsvarets stil, hvor du bruger planter og nogle dyr til at beskytte huset mod zombier. Kompetent plantede solsikker, ærter, bulgarsk peber og andre grønne – nøglen til et vellykket forsvar. Ved at passere et kort bag kortet, vil du nærme sig cheferne, som hver kræver en særlig tilgang.

12. Dumme måder at dø 2: Spilene

Dette spil omfatter en række forskellige minispil, hvor du skal beskytte dine tegn og beskytte dem mod døden. Hver sejr i retssagen tillader os at opdage nye helte, og med dem nye og endnu mere dumme og livstruende opgaver. Alt dette afspejles i navnet på spillet, som kan oversættes som “dumme måder at dø”.

13. Grand Theft Auto: San Andreas

Mobilt spil til enhver tid, migreret til Android og iOS fra personlige computere. Handlingsfrihed er et af hovedtrækene i serien. Kør biler, flyve på fly, røv butikker og dræbe alle til højre og til venstre – alt er tilgængeligt for dig. Der er selvfølgelig en historie, der fortæller historien om Carl Johnson, der vendte tilbage til sit hjemland Los Santos.

14. Sidste dag på jorden: Overlevelse

En af de bedste mobile MMORPG i indstillingen af ​​en zombieapokalypse. I det skal du omhyggeligt mestre territoriet, bygge huse og befæstninger, lave våben og udstyr. Det er skabelsen af ​​udstyr, og søgningen efter komponenter til det skal gives mest af tiden.

15. Asfalt 8: Tag af

På trods af bilens mærkelige fysik og urealistiske opførsel betragtes dette spil som et af de bedste løb på mobile platforme. Asfalt 8 er prisværdigt for et stort antal forskellige fra hinanden, og steder omfattende flåde af køretøjer, omfatter ikke kun de serielle sportcars men eksperimentelle begreber.

16. Hill Climb Racing 2

Fortsættelse af den sensationelle racing-arcade, glædeligt alle fans af rally racing, motocross og prøve. Spillet er udelukkende rettet mod positive følelser, som kan spores i visuel stil og lydkomplement. Deltag i løb over utrolige bakker, tilpasse karakteren og konkurrere med andre spillere.

17. War Wings

En af de bedste flysimulatorer med online kampe i realtid. På valg af mere end 70 modeller af fly fra anden verden med mulighed for justering og genoprustning. Udfør opgaver, pump dit fly og kæmp for lederskab i den globale rangordning af Warwings piloter.

18. Super Stickman Golf 3

Bedste dimensionelle golf, hvor hvert niveau er mere som et komplekst puslespil at løse det kan være smart på bolden. Fra den klassiske variation af spillet har Super Stickman Golf 3 forskellige tricks og superstjerner samt uvirkelige bevægelige niveauer tilgængelige online.

19. Bejeweled Blitz!

Klassisk puslespil “tre i træk” med en tidsbegrænsning på 60 sekunder for hvert spil. Dette er en glimrende mulighed for hurtigt at teste reaktionen og opladningen til hjernen. Spillere er tilgængelige et lille sæt af gevinster og daglige opgaver, hvis præstationer vil bevæge sig op i positionerne.

20. Candy Crush Saga

Dette er et af de mest succesrige spil i genren af ​​gåder “tre i træk.” Her venter du på hundredvis af forskellige og nogle gange meget komplekse niveauer, hvor du skal udføre helt forskellige opgaver. Dekoreret spil i et lyst slik tema, der kan appellere til brugere i alle aldre.

21. Clash af klaner

Den mest populære mobilstrategi, bestået tidstesten. Selv efter et par år tiltrækker det nye spillere, der er ivrige efter at deltage i krigenes krige. Med udgangspunkt i udviklingen af ​​en simpel landsby skal du bygge et rigtigt rige og oprette din egen hær af barbarer til kampagner på andre lands lande.

22. Bad Piggies HD

Dette spil kan kaldes en spin-off serie Angry Birds, hvor al opmærksomhed er betalt ikke til fugle, men til grise. Det er for dem fra forskellige materialer at samle biler. Hvis du gør dette, skal du tage højde for terrænet, hindringerne på vejen og andre funktioner i lokaliteterne.