5 helyszín ingyenes képzéssel az ideális test számára

1. Ingyenes oktatók

Ezen az oldalon nyolc ingyenes programot talál a különböző szintű oktatók számára. Otthoni és edzőtermi osztályok, kardió edzés, izomnövekedési és erőkifejtési terv, edzővel ellátott edzővel és fitness labdával, körkörös képzéssel és programokkal azok számára, akik először eljutottak az edzőterembe. Mindez ingyenes, csak regisztrálnia kell, hogy láthassa a fiókjában található programokat.

Ingyenes oktatók
Képzések listája Ingyenes oktatók

A képzés megkezdése előtt a webhely segít létrehozni egy megfelelő ütemtervet és felvenni a terhelést. Ön ünnepli a fizikai edzésed szintjét, hány napot szeretne megtenni, ami felosztja Önt és más paramétereket. A kész képzési terv be van töltve a naptárba.

Magában a programban kétféle változat áll rendelkezésre. Választhat, hogy: csak egy dolgot csináljon, végezzen mindkettőt, vagy helyettesítse őket az edzésről a képzésre.

Ingyenes oktatók: képzési program
Gyakorlatok a programból

Ha bármelyik edzésre kattintasz, akkor látni fogsz egy tablettát, amely a dolgozó izmokat, végrehajtási szabályokat és fényképet vagy hifát tartalmaz. Ha ez nem elég, átmásolhatja a nevét és megtekintheti a videókat a YouTube-on.

Kártya Gyakorlatok

A helyszínen megtalálható a naplófájl, a tanulmányokról szóló hozzászólások mentése és fotók hozzáadása.

Ingyenes oktatók: edzőnapló
Rekord hozzáadása

És azok számára, akik hasonló gondolkodású emberek társaságában szeretnek fejlődni, lehetőség van saját csoport létrehozására. Hasznos lehet a motivációhoz.

Ingyenes oktatók →

2. edzés

Ez egy igazi kincs azok számára, akik a testük súlyát szeretnék kezelni, és nem bánják, hogy egy bárot vásárolnak, vagy megtalálják a ház közelében. Vannak programok a kalsteniki szörnyekről, tippek a különböző gyakorlatok elsajátítására és az infografika külföldi oldalakról való lefordításáról.

edzés
A workout.su programok

Ezenkívül a “100 napos Vorkut” program korábbi kiadásai szabadon hozzáférhetőek. Mindegyikük számos nagyszerű blokkot tartalmaz, amelyek hasznosak lehetnek az újonnan érkezők számára: képzés, szabályszerűség, technika, táplálkozás, légzés és még sok más.

Edzés: bázisállomás
“100 napos vorkut”, a bázisegység

Mindez ingyenes és előfizetés és regisztrálás nélkül érhető el az oldalon. Ezenkívül van egy iOS-alkalmazást is. Igaz, hasznosabb azok számára, akik részt vesznek a “100 napos vorkautban”.

Workout.su →

3. Izom szilárdság

Számos program létezik bármilyen célra és előkészítésre. Kategóriákra oszthatók: a karcsúsításra, az izmok építésére, az erő növelésére és így tovább.

Izom és erő: edzésprogram
Program kategóriák

A program leírása jelzi a képzés célját, felszerelését, szabályszerűségét és szintjét. Ha a program megfelel Önnek, töltse le a PDF-fájlt.

Izom és erő: program leírása
A program leírása

Minden edzésprogramban találhatók olyan linkek egy olyan oldalra, amely leírása és videója mutatja a gyakorlatot, így az angol nyelvtudás nélkül is használhatja a programokat. Ha nincs link, csak másolja a nevét a YouTube-ra, és nézze meg a videót a technikával.

Izom és erő: a képzési program
PDF fájl a programhoz

Ezenkívül az oldal hasznos étrendeket tervez arra, hogy a megfelelő táplálkozással kiegészítse a képzést.

Izom és erő: élelmiszer
Tervek a diéták számára

izom Erősség →

4. Exercise.com

Itt 638 képzési tervet talál, melyek közül 26 ingyenes. A bal oldalon van egy szűrő szex, szint, célok, órák száma hetente. Itt beállíthatja a szűrőt egy áron és csak szabadon.

Exercise.com
Az edzések kiválasztása

Magában a programban a célzott izmok és képzett tulajdonságok, a videóval kapcsolatos gyakorlatok listája, a megközelítések és az ismétlések száma, valamint a megközelítések közötti pihenőidő.

Exercise.com: képzési program
Képzési terv

Alul van egy kész étkezési terv egy PDF fájlban, melynek különböző lehetőségei vannak az egészséges táplálkozásnak és a snackingnek. Ez nem csak a “enni, elkerülni”, hanem egy részletes tervet tartalmaz a kalóriák és a BJU feltüntetésével, valamint tíz lehetőséggel a különféle ételekhez.

Exercise.com: étkezési terv
Részletes ételterv

A szolgáltatás mellett vannak mobilalkalmazások az iOS és az Android számára is, ahol tevékenységeket tervezhet és napliteretet tarthat.

Exercise.com: alkalmazás Exercise.com: Android alkalmazás

By the way, ha úgy dönt, hogy vásárolni edzés, minden PRO tervek állnak rendelkezésre a fizetett előfizetés 99,99 dollár évente.

Exercise.com →

5. WodCat

Ha szereted a VIIT-t, vagy összefonódsz, győződjön meg róla, hogy elment a WodCat-be. Ez a WOD (napi edzés) generátor segít létrehozni egy megfelelő programot minden naphoz.

WodSat
WodCat szűrők

A szűrőkben megadhatja a kategóriát (AMRAP, 1RM, EMOM stb.), Modalitást (torna, súlyemelés, metcon és ezek kombinációi), készleteket és nehézségi szinteket. Ennek eredményeképpen kapsz egy listát a megfelelő WOD-okról, leírást oroszul.

WodCat: ingyenes edzés
WOD-lista

Ha nem érdekli, mit kell tennie, van egy véletlenszerű WOD generátor. Egy kattintás, és kész edzés ma előtted.

WodCat: véletlen program
Random WOD

Ezenkívül a WodCat leírja az orosz nyelvű gyakorlatokat és a technológiával készült videókat. Ne feledje, hogy a bonyolult gyakorlatok, például a búvárok vagy a vízszintes sávon lévő szünetek szinte lehetetlenek az edző nélkül is.

WodCat: a gyakorlat leírása
A gyakorlat leírása

A WodCat alkalmazásokat tartalmaz az iOS és az Android számára, ezért kényelmesen használhatja őket közvetlenül a csarnokba vagy a crossfit dobozba.

WodSat →