Pregled pokretne aplikacije Runkeeper za iPhone

Kao što sam već rekao, odnos s trčanje nije bio posebno toplo, a jedan od glavnih razloga za to bio je dosadna priroda samog procesa. Sada imam priliku da ovu aktivnost učinim zanimljivijom uz pomoć različitih mobilnih aplikacija za prikazivanje. Ako ranije sam trčao i nisam mogao shvatiti koliko sam se trčao, koliko je vremena prošlo, koliko, napokon, izgorjelo kalorije, sada je sve to uređeno u lijepoj grafici i zabilježeno je na ugodnom ženskom glasu svakih pet minuta. Gotovo svaka djevojčica s malim trgovačkim sportskim iskustvom automatski prevodi kalorije u glavu u broj kolača i čokolade u smislu 100 g, što danas može priuštiti. U skladu s tim, vidite i obrnute, mnogo manje ugodne izračune u obliku dodatnih. I to već čini zanimljivim procesom izvođenja i donosi duh natjecanja, čak i sa sobom.

Zašto sam izabrao Runkeeper iz svih aplikacija? Budući da je jedan od njegovih najvećih pluses podrška za treći iPhone firmware. Isprva sam se zabavljala na Endomondo, ali molba mi je pristojno odbila, pozivajući se na zastarjele mogućnosti mog telefona. Također se ispostavilo da dosta moji prijatelji i poznanici koriste ovu prijavu i konačno sam odlučio o izboru. Naravno, postoje plusi i minusi, ali ima više plusa.

Nakon trenutka razmišljanja, odlučili smo platiti račun Elite za mjesec dana, jer vam omogućuje da umetnete grafiku i kartu svojih kuglica na bilo kojem mjestu. Ta prilika košta 4,99 dolara mjesečno ili 19,99 dolara godišnje. plus fitness klase dostupni su. Ako to nije tako važno, možete koristiti besplatnu standardnu ​​verziju.

Na početku!

Prvo, morate se registrirati na web stranici aplikacijskog programera i odrediti u postavkama mjerenje udaljenosti i težine (km i kg). Da biste to učinili, idite na Postavke, a zatim odaberite Preferens i promijenite mjerenje.

Mogućnost gledanja vašeg profila za svoje prijatelje i strance je, primjerice, u odjeljku Dijeljenje.

Nakon svih postavki, trebate samo preuzeti aplikaciju za svoj telefon (Android ili iPhone), prijaviti se, odabrati glazbeni popis pjesama (koji ćete pripremiti unaprijed) i započeti!

Prije trčanja, pokrenite aplikaciju, pričekajte da se vaše GPS koordinate odrede i samo kliknite na Start. Ako ne čekate ili izgubite cijeli segment puta, ili ćete biti zabilježeni na pogrešnoj točki i svi sljedeći izračuni neće biti točni!

A sada kratko o odjeljcima na web mjestu.

Profil (profil)

U ovom odjeljku vidite kasetu svojih prijatelja iz tima (njihove fotografije, oznake, komentare, koje su dodali prijateljima itd.), Možete komentirati njihove postove i podijeliti svoje misli i vijesti.

Aktivnosti (aktivnosti)

Ovdje su sve vaše sportske aktivnosti (joge, šetnje, plivanje, itd.) S kartama, mapama, spaljenim kalorijama, prosječnom brzinom, udaljenosti i vašim komentarima. Možete poslati odabranu aktivnost na Facebooku ili Twitteru i naznačiti s kojim ste se kretali iz svog tima.

Elite značajke: možete dobiti vezu za umetanje svoje aktivnosti u bilo koji blog, izvoz u programe i navigatore uređaja (GPX) i izvoz u Google Earth.

Staze (rute)

Ovdje možete uštedjeti, primjerice, česte putove planinarenja, koje ne biste željeli objaviti u svojim aktivnostima.

Tim ulice

Ovdje vidite sve svoje prijatelje (istomišljenike) u Runkeeperu, broj njihovih aktivnosti. Traženje prijatelja po zajedničkoj lokaciji (lokalni korisnici), iako ćete ovdje dobiti popis osoba iz vašeg grada. Također možete dodati svoje prijatelje iz Googlea.

Izvješće (FitnessReport)

U ovom odjeljku nalaze se grafovi vaših uspjeha – napredak, analitika, osobna evidencija i trendovi, obojana po datumu.

Utrke (utrke)

Ovdje ćete naći informacije o utrkama u kojima ste sudjelovali – maratone, ulične utrke, utrku na kartama itd.

U mobilnoj verziji možete fotografirati tijekom studija, pregledati raspored, vrijeme, udaljenost i kalorije trenutne aktivnosti, urediti ili izbrisati neuspjeh (GPS neuspjeh).

Nakon završetka lekcije, možete odmah poslati podatke na Facebook ili Twitter.

Mislim da je ovaj kratki pregled funkcija prijave sasvim dovoljan za prvo poznanstvo. Dok ću ga testirati i provjeriti snagu. Nadam se da me Runkeeper neće pustiti.