13 ansøgninger om vægttab

At tabe sig om sommeren er traditionelt påbegyndt efter nytår, den første dag i foråret og efter maj ferie. Med henblik på at vokse til et rigtigt resultat, start nu.

Calorie Counting Applications

Hovedprincippet i alle kostvaner er at forbruge færre kalorier end du spilder. For at gøre dette skal du beregne det daglige energiforbrug og spore hvert stykke, der kommer i munden. Du vil veje den del af mad selv, resten for dig vil tælle ansøgningerne.

FatSecret

Helt gratis applikation med en intuitiv grænseflade. Det tager højde for det samlede kalorieindhold, antallet af proteiner, fedtstoffer og kulhydrater, der forbruges. En stor produktbase, hvor du kan finde populære retter fra restaurantkæder. Ud over BJU (proteiner, fedtstoffer, kulhydrater) tager programmet hensyn til mængden af ​​sukker, fiber, natrium, kolesterol. Viser statistikker for dagen, de nuværende og de seneste uger.

I ansøgningen kan du tage højde for kaloriforbruget og vælge mellem flere typer aktiviteter. Men det er værd at forstå, at programmet vil tilbyde omtrentlige værdier. Det nøjagtige energiforbrug kan ikke overvåges uden en pulsmåler.

myfitnesspal

Et af de mest populære applikationer i verden til beregning af kalorier. I det kan du tage højde for kalorier og BJU, følg statistikken. I databasen – mere end 6 millioner produkter, og den genopfyldes dagligt. MyFitnessPal er praktisk for dem, der ofte rejser eller foretrækker produkter, der sjældent findes i Rusland. Mest sandsynligt vil det ønskede produkt være i databasen, så du behøver ikke lave det manuelt.

Du kan tilføje en træning dagbog til din ansøgning, tilføje dine øvelser.

YAZIO

Ansøgningen er ikke kun funktionel, men også smuk. Hvert produkt ledsages af et foto, og YAZIO ligner en elektronisk version af et blankt blad. Du kan holde dagbøger om mad og motion, lav dine produkter. Blandt minuserne – du kan ikke tilføje dine egne opskrifter.

Lifesum

Denne app tæller ikke kun hvor meget du spiste. Det vil også hjælpe med at vælge de produkter, du tabe efter den valgte planen, hurtig eller blid ordning. Og det handler ikke om kosten begrænsning: Lifesum forlade menuen af ​​de fødevarer, men vil rådgive hvilken størrelse portioner til at tage, for ikke at spise for meget. En separat mulighed for ansøgningen er at regne med mængden af ​​vand, du har drukket.

Ansøgninger om sport

For at få en drømmefigur er en diæt ikke nok. Sterke muskler under et lille fedtlag drager fordel af en uuddannet, men tynd krop. Så tilføj til dit vægttab plan øvelser.

syv

Cirkulær træning for de vigtigste muskelgrupper. Fra udstyret har du kun brug for en stol. En runde tager syv minutter, men du kan øge træningen til en time. Øvelser synes enkle, men de lægger den uforberedte atlet godt. Teknikken er vist i figurerne. I den betalte version kan du lave din egen træning afhængigt af formålet.

Nike Training Club

Over 150 træningssessioner til forskellige uddannelsesniveauer. Du kan vælge et program for hele kroppen eller fokusere på bestemte muskler. Instruktører viser øvelsens teknik. Der er programmer til både hjemme træning – uden udstyr eller med et beskedent sæt håndvægte og til en sportshal.

Sworkit

I ansøgningen kan du oprette personlige træninger fra 160 øvelser. Særligt udstyr er ikke påkrævet. En instruktør viser udførelsesteknikken. Ved træning kan du tilføje opvarmning, stretching, yoga-session, som vil forvandle hjemøvelser til et komplet kompleks til udvikling af kroppen.

Ansøgninger om udførelse af en træningsdagbog

Fremskridt er svært at spore, hvis ikke registrere resultaterne af træning. hvorvidt vægten på baren øget, hvis det vil gøre flere reps pr sæt – Konservative fortsætter med at registrere alle data i et papir notesbog. Fans af gadgets kan bruge smartphone.

Jefit

I ansøgningen kan du indtaste dit træningsprogram eller bruge en af ​​de færdige. Optag antal tilgange, gentagelser, vægt af skaller. Træningsprogrammet kan males på ugens dage og læses med en fingerbevægelse.

GymApp

Mere end 140 færdige træningsprogrammer og evnen til at tilføje din egen. Ansøgningen lagrer uddannelsens historie og analyserer den, genererer statistik. Du kan tilføje dine egne øvelser med beskrivelsen af ​​teknikken og fotos.

Cardio Workout og Aktivitetssporingsprogrammer

For løbere, cyklister og gå til fods er ikke kun den tid, der bruges på motion, men også den hastighed, distance. For at beregne disse parametre vil særlige tracker applikationer hjælpe.

aerob

Konceptuelt er “aerobia” et socialt netværk for atleter. Det giver dig mulighed for at registrere alle dine træningsprogrammer og dele det med dine venner. Det holder styr på afstanden og viser ruten på kortet. Blandt de muligheder, du kan vælge til udendørs træning, ikke kun kører og går, men også cykling, skiløb, rulleskøjter og andre måder at flytte rundt i sundhedens navn.

RunKeeper

Det tager højde for de vigtigste parametre: tid, hastighed, kilometertal, når du kører, går, cykler og så videre. Tegner en rute på kortet. Synkroniseret med de fleste modeller af pulsmåler.

Endomondo

Sporer forskellige typer af aktiviteter. I ansøgningen kan du sætte mål i forskellige sportsgrene. En virtuel træner vil hjælpe med at nå dem. Sandt nok er lydfunktionerne kun tilgængelige på engelsk. Du kan opfatte dette som en fejl, eller du kan – som en mulighed for at stramme sproget uden at distrahere fra træning.

Ansøgning om generel udvikling

Zozhnik

En af de bedste russiske medier om en sund livsstil, der ødelægger de myter om forbud til middag efter 18.00, farerne og fordelene ved kulhydrat mad film viklet rundt om taljen – alt dette på grundlag af videnskabelige data.