22 typiske begynderfejl i gymnastiksalen

Jeg har i mange år engageret i sport, først i færd med rugby, så når du er færdig, konstant jeg gik til gymnastik. Det var for mig en måde at holde musklerne tonet og i form. I denne artikel ønsker jeg at forstå de hyppige fejl hos nykommere og hvordan man kan undgå dem.

Fejl i træning med en træner

Fejl i gymnastiksalen
ArturVerkhovetskiy / Depositphotos.com

1. Samtale med klienten under øvelsen. Det er vigtigt ikke kun at udføre øvelserne korrekt, men også at trække vejret. I processen er det absolut uacceptabelt at tale.

2. Manglende kontrol af træner til den rigtige teknik. Se videoen med en demonstration af alle de øvelser, som træneren vil fortælle dig.

3. For meget pause mellem øvelser. Hvis du vil tale om livet og ikke har noget imod at bruge penge til træning, så kommunikerer med coachen. Hvis du kommer til arbejde i hallen, sætter du pris på hvert minut. Mindre snak – mere godt.

4. Uændret træningsprogram. Lad træneren fortælle alt om den træningsproces, du har. Du skal klart forstå, hvor du starter, hvad gør du, hvilken slags resultater og uddannelse venter på dig i en måned, kvartal, seks måneder.

5. Træning med en ubehagelig træner. Du betaler penge, så du har ret til at ændre din træner hver dag. Hvis du kommer til hallen for resultatet, så find en specialist, der vil arbejde med dig. Det vigtigste er ikke at gå til det yderste, når træneren vil belaste dig vildt.

Fejl i selvstudium

Fejl i træning
ArturVerkhovetskiy / Depositphotos.com

6. Manglende træningsprogram. Det burde være. Det er ligegyldigt, hvor programmet skal skrives: på et stykke papir, i notepad eller i telefonen. Men selve eksistensen af ​​dets eksistens garanterer ikke effektiviteten af ​​træningen.

7. Forkert teknik til at udføre øvelsen. Den korrekte teknik er effektiv træning, aktiv vækst i muskelmasse og fravær af traumer i fremtiden. Lær i forvejen den rigtige teknik til at udføre øvelsen.

8. Manglende forsikring ved arbejde med stor vægt. Spørg pligten coach til at forsikre dig. Det er hans direkte pligt at hjælpe folk i hallen. Mange er genert.

9. Træn med nogen på en simulator. Du behøver ikke dele et projektil eller en simulator med en anden person.

10. Undertrykkelse. Husk: Bøjning i hallen, med noget begyndt.

Almindelige fejl

Øvelser i gymnastiksalen
ArturVerkhovetskiy / Depositphotos.com

11. Løb på løbebåndet som opvarmning. En god opvarmning er en garanti for fraværet af skader. Gør det rigtigt, flytter fra toppen af ​​kroppen til bunden.

12. Udfør en ny øvelse med stor vægt. Start med en let vægt og gradvist øge belastningen. Dette er meget mere effektivt med hensyn til vækst i muskelmasse og vil også bidrage til at opretholde den rigtige teknik.

13. Forskellige antal tilgange til forskellige øvelser. For hver øvelse skal du 4-5 nærmer dig, med 2-3 skal varme op, og resten – arbejderne. Dette er for at sikre, at dine muskler er tilpasset den maksimale belastning. Til opvarmning skal vægten anvendes i størrelsesordenen 30-70% af arbejdet.

14. Hyppig og intermitterende vejrtrækning. Husk: hver øvelse har ikke kun teknikken til udførelse, men også vejrtrækningen.

15. Hyppig ændring af træningsprogrammet. Programmet skal ændres mindst to måneder senere. Først da vil træningen være effektiv.

16. Ingen progression i belastningen. I hver efterfølgende træning skal vægten på skallen være lidt større end sidste gang. For eksempel: på onsdag, en bænkpress med en vægt på 50 kg til 10 reps, næste onsdag – 52,5 kg til 10 reps. Hvis du ikke kan udføre øvelsen 10 gange, skal du gøre så meget som du kan, og gå videre til en ny vægt, når du gør 10 gentagelser. Takket være en konstant stigning i vægt vil dine muskler vokse, blive mere elastiske, en smuk form vil ikke holde dig venter længe.

17. For meget eller lille tid i hallen. Træning skal være maksimalt 80-90 minutter, ikke tæller cardio.

18. Få grundlæggende øvelser i programmet. Disse øvelser kaldes grundlæggende, fordi de betragtes som de mest effektive for en bestemt gruppe af muskler.

19. For meget træning om ugen. Ofte og mange tog professionelle atleter. Nybegyndere har tre træningsprogrammer om ugen.

20. dårlige vaner Husk: alkohol og sport er uforenelige ting. Hvis du drak, så mindst to dage, glem sporten. Hjertet er ikke jern. Alkohol dræber proteinsyntese.

21. Stor vægt på baren. For muskelvækst er vægt og tid af musklerne under belastning vigtig.

22. Unservice. Lav et træningsprogram og holde fast ved det. Det er vigtigt at starte træning med store muskler og afslutte små.

Tips til begyndere

  1. Lav et program i en uge og arbejde på det i mindst to måneder.
  2. Tre træninger om ugen for en nybegynder er nok.
  3. I hver træningsdag – 6-8 øvelser for 10-12 reps. I hver øvelse – 2-3 opvarmningsmetoder (30-70% af arbejdsvægt), to arbejdsmetoder.
  4. Hvile mellem tilgange – op til 90 sekunder, hvile mellem øvelser – op til 120 sekunder.
  5. Vær sikker på at razmomnites.
  6. Under træning, flyt fra store muskelgrupper til små.
  7. Lær og husk teknikken til at udføre alle de øvelser, der er inkluderet i programmet.
  8. Optræng korrekt.
  9. Fremskridt i skalaerne er obligatorisk.
  10. Mindre snak – mere forretning!