Tryk på måneden 100 gange om dagen. Dette er hvad der vil ske med din krop efter dette

Chefredaktør for Buzzfeed Stryker Sam (Sam Stryker) var inspireret af en video, hvor flere af hans kolleger har været igennem en fitness-test og klem hundrede gange om dagen i en måned.

Sam var i god fysisk form: han er en konkurrerende svømmer og tog i poolen 4-6 gange om ugen. Men med alderen behøver en formular at kræve større arbejdsbyrde og større pengeinvesteringer: omkostningerne ved en sæsonbillet til gymnastiksalen, en personlig træner eller fitnessbaner.

I modsætning til gymnastiksalen er push-ups gratis og kræver ikke meget tid. Sam besluttede at kontrollere, om de kan blive en værdig erstatning for gymnastiksalen, øge styrke og muskelmasse.

Den rigtige teknik

Før du starter din fitness-test, Sam Stryker konsulteret med en certificeret træner Astrid Swan (Astrid Swan) og få et par tips:

 1. Den største fejl beginners er afslappede muskler i ryg og torso. Når du vrider ud, skal kroppens muskler være stive, som under holdets hold.
 2. Start med 10 sæt med 10 gentagelser – det er nok.
 3. Hvis du føler, at du kan gøre mere, øge antallet af reps til 15-20, men hvis du føler muskelsmerter, kan reducere dem til fem.
 4. Hvis 100 push-ups ser ud til at være et uvirkeligt tal, kan du starte ved 20. Derudover kan du udføre push-ups fra knæene, hvis det samlede antal endnu ikke er opnået.
 5. Koncentrere dig om øvelsen og dine følelser. Stop straks, hvis du føler smerte.
 6. Den rigtige teknik er af stor betydning. Hvis dine øvelser kun ligner opstart, må du ikke spilde tid: Fejl i teknologi kan resultere i skade.
 7. Det er ligeledes vigtigt, når push-ups er færdige. Hvis du er en lark og føler dig god om morgenen, så prøv at gøre de fleste push-ups før middag, mens du stadig er fuld af energi.

Hvad forhindrer at afslutte testen

Et eller andet sted i midten af ​​en fitness test begyndte Sam at gøre mindre og mindre push-ups om morgenen og efterlade dem til senere. Nogle gange efter aftensmaden indså han, at han ikke havde gjort mere end halvdelen af ​​push-ups. Generelt begyndte hans motivation at falde, og det tog en stor indsats for at tvinge sig til at fortsætte.

Hvad kan stoppe dig fra at fuldføre testen:

 1. Smerter i musklerne. Hvis din krop ikke er vant til sådanne belastninger, vil musklerne smerte, og ikke for de første par dage, men meget længere.
 2. I slutningen af ​​dagen, når du er træt og har opbrugt viljestyrelsens reserver, bliver det svært vanskeligere at få dig til at skubbe dig selv.
 3. Følelse af at du klare testen og bliver stærkere og bedre, vil ikke komme på en gang. Det kan tage mere end to uger.

Hvad hjælper med at holde

Trods vanskelighederne savnede Sam ikke en enkelt dag og ikke en enkelt push-up. I processen kom han op med et par chips, der hjalp med at holde ud:

 1. Små quests med priser. Beløn ​​dig selv for enhver tilgang: lavet 10 push-ups – du kan spise en chokoladebar, 10 mere – se showet.
 2. Påmindelser på telefonen. Sæt påmindelser for hver time: “Lav et ti”, “Lad os skubbe det”, “Tryk godt ud” og så videre. Så du vil ikke glemme din fitness test og ikke forlade alle hundrede for aftenen.
 3. Push-ups på ethvert sted. I løbet af dagen kan du træne i gymnastiksalen, hjemme, på arbejde. I starten kan det være lidt mærkeligt at skubbe dig selv foran kollegaer, men så vil alle blive vant til det, og du vil ikke bekymre dig.
 4. Stillinger i sociale netværk. Sam skrev billeder og videoer af hans test på sociale netværk og modtog mange meddelelser fra venner og fremmede. Hans eksempel inspirerede mange mennesker til at prøve sig selv og forsøge at skubbe den ud i en måned. Prøv at dække din test i sociale netværk: hver positiv kommentar vil motivere dig til at fortsætte.

Hvad får du fra testen

pushups
www.buzzfeed.com

Sam bemærkede kun resultaterne af fitness testen ved udgangen af ​​den tredje uge. Musklerne fortsatte med at gøre ondt, men han begyndte at føle sig stærkere og muskuløs. Derudover er dens præstationer i svømning forbedret.

Eksperiment resultat
www.buzzfeed.com

Her er nogle fordele, du får, når du består testen:

 1. Muskelmassen vil stige. Brystet, skuldrene, pressen og ryggen pumpes mest af alt.
 2. Forbedret ydeevne i sport, især hvis den er aktivt involveret i hænderne. For eksempel i svømning, styrketræning.
 3. Selvværd vil stige. Hvis du overlever en 30 dages prøve, skal du være stolt af dig selv.

I dag er alle vant til hurtige resultater, og de vil gerne føle fordele med det samme, men denne test tager tid.

Må ikke stoppe, og i sidste ende vil du helt sikkert føle dig som en superhelt.

Loading...