29 online trgovina s međunarodnom isporukom

Nisu svi proizvodi dostupni u našim mrežnim trgovinama, a potraga za posrednicima, koja će prosljeđivati ​​vaše kupnje iz druge zemlje, dodatna je zamochki, koju nitko ne voli. Ovdje je popis inozemnih mrežnih trgovina gdje je prisutna međunarodna isporuka. Da, morate platiti više i čekati duže, ali ako jednostavno ne možete učiniti bez željene robe, možete žrtvovati vrijeme i novac.

1. amazon.com

Screenshot_1

Ako tražite proizvod na Amazonu, omogućite opciju AmazonGlobal ispunjava uvjete i vidjet će samo proizvode s isporukom u svoju zemlju. Osim toga, Amazon prikazuje porezne pristojbe za prijevoz robe, a vi odmah vidite koliko troškova otpreme. 

2. ebay.com

Ovdje možete kupiti američku robu prema međunarodnom programu isporuke. Kartica proizvoda odmah prikazuje troškove isporuke, uvozne troškove i približno vrijeme isporuke.

3. macys.com

online trgovine s međunarodnom isporukom

Možete kupiti odjeću, cipele, torbe i modne dodatke u jednoj od najvećih online trgovina u SAD-u. Na web stranici trošak robe naveden je u rublju, a kada se narudžba računa, trošak isporuke i porezi. Dakle, neće biti dodatnih plaćanja.

4. overstock.com

Screenshot_4

Na ovim stranicama možete kupiti namještaj, posuđe, nakit, proizvode za njegu tijela, itd. Cijene se kotiraju u rublju, a troškovi dostave i poreza izračunavaju se odmah.

5. jcpenny.com

Screenshot_5

Ovdje ćete naći robu za kuću; mušku, žensku i dječju odjeću; pribor; vrijeme; kostimografski nakit; darove i još mnogo toga. Cijene su navedene u rublju.

6. sears.com

Screenshot_6

Ovdje možete kupiti strojeve, namještaj, alate i simulatore, a Borderfree će osigurati međunarodnu isporuku. Sve su cijene u rublju, u obliku narudžbe, troškovi isporuke, kao i obveze i prikazuju se sva plaćanja.

7. toysrus.com

online trgovine s međunarodnom isporukom

Ovdje možete kupiti igračke za djecu – od bazena na napuhavanje i dizajnera do igračaka s elektroničkim punjenjem i Appleovim proizvodima. Konačni trošak isporuke s porezima i carinama obračunava se u trenutku narudžbe.

8. shoes.com

Screenshot_22

U ovoj američkoj trgovini možete kupiti cipele za nekoliko godišnjih doba za cijelu obitelj, a stalna prodaja će vam pomoći kupiti jeftine cipele i čizme marke. Međunarodna isporuka pruža Borderfree usluga, ali ne mogu vam se svi proizvodi isporučiti. Većina vrećica i nekih marki cipela ne podliježu prijevozu preko granice.

9. footlocker.com

Screenshot_8

Ovdje možete naručiti sportske obuće i odjeću poznatih brandova. Dostava iz pošiljke – od 30 dana.

10. threadless.com

Screenshot_9

U ovoj online trgovini možete kupiti majice s cool dizajn autora. Dostava će vas koštati oko 10 USD.

11. dx.com

Screenshot_10

Pametni telefoni i pribor, fotoaparati i drugi uređaji s besplatnim otpremom iz skladišta u Hong Kongu. Možete vidjeti cijene u rubalja.

12. etsy.com

Screenshot_11

Na ovom poznatom resursu naći ćete veliki broj berba predmeta i strma ručna izrada. Postoje kućanski predmeti, interijeri, nakit i drugi dizajneri. Roba se isporučuje diljem svijeta, a troškovi dostave nisu toliko skupe.

13. cafepress.com

Screenshot_12

Ovdje možete naručiti dizajnerske majice, torbe, šalice, ukrase i grafike na zidu ili čak napraviti svoju majicu u posebnom odjeljku, ukrašavati kako želite i dobiti gotovu verziju.

14. zazzle.com

Screenshot_13

Na ovim stranicama možete kupiti gotove smiješne darove ili stvoriti vlastiti. A popis onoga što se može stvoriti je stvarno super: torbe, pribor, odjeća za djecu i odrasle, razglednice, pribor za naprave i još mnogo toga.

15. harrods.com

Screenshot_14

Modne stvari i pribor iz londonske online trgovine sada se šalju širom svijeta. Možete platiti kreditnom karticom ili putem PayPala.

16. play-asia.com

Screenshot_15

Ovo je online trgovina s skladištem u Hong Kongu, prodajom video igara, glazbe, filmova, igračaka i naprava.

17. bhphotovideo.com

Screenshot_16

Kamere i oprema za snimanje, pametne telefone, računala i drugu opremu. Dostava u Rusiju je, ali iznos narudžbe zajedno s isporukom ne bi smio premašiti 5,000 rubalja.

18. clove.co.uk

Screenshot_17

Engleskom jeziku koji prodaje pametne telefone, tablete i dodatke. Dostava se vrši putem usluge Euro Post, a trgovina daje jamstvo o dostavi netaknutom. Inače, vraćaju cijeli trošak robe.

19. jadopado.com

Screenshot_18

Ovdje možete kupiti razne opreme – od pametnih telefona i tableta do stereosa i elektroničkih igračaka – robota. Dostava je besplatna, ali carinske pristojbe nisu uključene u troškove dostave.

20. shopbob.com

Screenshot_19

Dizajnerska odjeća, obuća i pribor za žene. Kada naručujete više od 100 USD, isporuka je besplatna, manje od ovog iznosa – 10 USD.

21. victoriassecret.com

Screenshot_20

Najveća američka trgovina donjeg rublja pruža međunarodnu isporuku za gotovo sve proizvode.

22. nastygal.com

Screenshot_21

Modne stvari, cipele i pribor za djevojčice. Ako naručite više od 150 USD, isporuka je besplatna.

23. asos.com

Screenshot_23

Modna odjeća s besplatnom međunarodnom isporukom prilikom naručivanja više od 15 funti.

24. petsupplies.com

Screenshot_24

Ovdje možete kupiti proizvode za životinje. Međunarodnu isporuku obavlja tvrtka za otpremu Bongo.

25. allsaints.com

Screenshot_26

Britanska modna trgovina. Kod narudžbe od 250 £ isporuka je besplatna.

26. saksfifthavenue.com

Screenshot_27

Odjeća, obuća i pribor od svjetski poznatih dizajnera i marki. Kada se prijavite na stranicu, isporuka u zemlju i valutu su konfigurirana.

27. ifixit.com

Screenshot_28

Ovdje se prodaju razni alati i rezervni dijelovi za iPhone, iPad i Mac. Prilikom postavljanja narudžbe trebate samo odabrati zemlju i navesti poštanski broj kako biste vidjeli cijenu isporuke.

28. aliexpress.com

Screenshot_29

Velik broj proizvoda s besplatnim dostave.

29. focalprice.com

Screenshot_30

Popularno kinesko mjesto s besplatnim isporukama širom svijeta. U asortimanu dodataka za Appleove proizvode, pametne telefone i tablete drugih marki, elektroniku za automobile, zdravlje, sport, ljepotu i ostale kategorije.

Ako ste naručili robu s međunarodnom isporukom, podijelite svoje iskustvo u komentarima.