10 måder at bruge petroleumgel på, som du ikke havde nogen idé om før

Siden oldtiden er det kendt, at vaselin er et glimrende middel til behandling af revnede læber. Derudover er der andre måder at bruge det i skønhed og sundhed, men få mennesker ved om dem.

Så her er 10 uindlysende måder at bruge olie på.

1. Vaselin forlænger duften af ​​parfume

Vidste du, at duften af ​​parfume varer længere på fugtet hud? Derfor, hvis du ønsker at forlænge duften af ​​din spiritus, skal du smalle en lille mængde vaselin de områder af huden, hvor du vil anvende parfume.

Hvis du lægger parfume på dine håndled, må du ikke gnide dem på hinanden: det vil ændre strukturen i duften, og det vil ikke være det samme.

2. Lav din exfoliator

Exfoliator er en skrubbe, der indeholder små runde jordpartikler. Bland lidt sukker med vaseline, og du vil få en fugtgivende exfoliator. Det er enkelt og til tider billigere end at købe i en butik.

3. Midler til fugtning af neglebåndet

Den fugtede neglebånd giver sømene et sundt og frisk udseende. Påfør en lille dråbe olieolie på dine fingre og olie kutiklet.

4. Hudbeskyttelse under hårfarvning

Hvis du farve dit hår derhjemme, skal du anvende petroleumgel langs håret og rundt om halsen. Så du vil skabe en barriere for maling, og din hud vil ikke farve.

5. Vaselin blødgør grove hæle

Hvis du er bekymret for knækkede hæle, skal du anvende en lille vaselin før du går i seng og masserer den med massagebevægelser, og derefter på sokker. Dine hæle bliver nødvendigvis bløde.

6. Vaselin forlænger øjenvipper

Hvis du ikke bruger mascara, men vil visuelt udvide dem og øge lydstyrken, skal du anvende en lille vaselin.

7. Vaseline hjælper med at indsætte øreringe

Nogle gange er det svært at skubbe øreringe gennem øret. Smør skålen med vaseline, hvilket vil lette opgaven.

8. Makeup remover

Et andet gammelt trick. Brug en vatpind dabbed med vaselin for at fjerne makeup.

9. Beskyttelse af næsen

Kold vinter gnider oliegelé omkring næseborene for at forhindre irritation og rødme. Dette trick er fantastisk, hvis du er allergisk eller tørre din næse med et lommetørklæde (for eksempel med forkølelse).

10. Midler til behandling af solbrændinger

Hvis du har solbrænding, skal du anvende en stor mængde vaselin på det berørte område for at reducere kløe. Det vil også fugtige huden og forhindre, at den skrækes af.