3 Øjeblikkelige måder at forbedre din bar på

Hvad en stejl øvelse! Plank samtidig kræver ikke indsats og får dig til at føle hvert sekund som om det var det sidste. Men på trods af enkelheden gør mange fejl. Vi har valgt tre måder at hjælpe dig med at forbedre din bar og gøre det endnu køligere!

Test dig selv

Den rigtige teknik i fitness er alt! Hvis du gør noget forkert, så er dine øvelser ikke kun ineffektive, men også potentielt skadelige. Selvfølgelig, når det drejer sig om baren, kan du næppe blive skadet, men det er bedre at gøre øvelsen korrekt, ikke?

Så her er den rigtige rækkefølge af handlinger:

  1. Tag vægt på at lyve.
  2. Bøj dine arme i albuerne og læg dine underarme på gulvet, så de ligger parallelt med hinanden. Klem dine hænder i næver.
  3. Ret kroppen i en streng, men ikke overextender nakke og ryg.
  4. Træk musklerne i pressen og skinkerne. Dette er de to hovedmuskelgrupper, der arbejder i denne øvelse.
  5. Hold baren, indtil musklerne begynder at brænde. Kig til gulvet foran dig og ikke løft dit hoved op.

jessica-alba-og-familie

Optag tiden

At gøre baren, mange holder det ikke længe nok. Jeg hævder ikke, det er en tung øvelse, og i nogle tilfælde er det bare uudholdeligt at brænde, men jeg er sikker på, at du vil udvikle og blive stærkere. Og til dette skal du registrere tiden og holde stangen med hver gang lidt længere.

Brug timeren på din smartphone eller pas på at holde styr på tiden. Jeg råder ikke til konstant at se på timeren, da hvert sekund vil virke som en evighed. 🙂

indånder

Et af de tips, der vil forbedre din bar betydeligt – ånde. Efter de første 20 sekunder bliver vejrtrækning vigtigere og vigtigere. I første omgang vil det være svært at være opmærksom på vejrtrækning, men efter et stykke tid vil du indse, at du korrekt kan trække vejret ind og ud, så du kan øge tiden i baren betydeligt.

I hvile indånder vi 12 gange pr. Minut. Og under intens belastning stiger dette nummer til 80! God grund til at begynde at tænke på den rigtige vejrtrækning.

Plank er en fantastisk måde at sprede din træning på. Og jeg minder om de følelser, der ledsager denne øvelse, og gentager det igen og igen. Og du?