Bored i træning? Udskift dem med en Crossfit træning!

I dag vil jeg tale om crossfit træning, som vil bringe et helt hav af mangfoldighed til dit sportslige liv. På trods af den tilsyneladende kompleksitet og mangfoldighed i cross-training, er de bygget op af samme teknik, og med tiden vil du nemt huske dem. Og den største fordel ved cross-training er, at du aldrig vil kede dig. Træt af træning? Ændre hele komplekset af øvelser, og deres store valg vil tillade dig at gøre det igen og igen. Nå, lad os gå videre til den praktiske del.

Hvor skal man starte?

Og du skal starte alt sammen med teorien. Så alle øvelserne er opdelt i tre dele: vægtløftning (W), gymnastik øvelser (G) og cardio øvelser (M). W – betyder “vægtløftning”, G – gymnsatics og M – “metcon”. Måske vil kun bogstavet M medføre vanskeligheder i oversættelsen. Metcon er en forkortelse for “metabolisk konditionering”, det vil sige metabolisme træning. I dette tilfælde adskiller det sig ikke fra det sædvanlige ord “cardio”. Resonans vil være spørgsmålet: “Og hvorfor disse bogstaver?”. Og bogstaverne i crossfit eksisterer for nemt at dele deres træning. For eksempel: 1. dag – WG, 2. dag – M. Det vil sige på den første dag, træningen vil kombinere vægtløftning og gymnastik, og på den anden dag cardio. Hvad tilskrives disse øvelser?

Vægtløftning

chelsea

Vægtløftning omfatter alle øvelser med ekstra vægte, fra sportsgrene som powerlifting, vægtløftning og kettlebell løft. For alle øvelser skal du have ekstra udstyr i form af vægte, lyskæder og håndvægte. De vigtigste øvelser omfatter:

 • squats med en barbell
 • Bænkpressen
 • dødløft
 • ryk stangen
 • mahi giri

De resterende øvelser følger fra de vigtigste. Og selv disse 5 øvelser kan du drastisk variere. Træt af at bøjle med barbell? Vi tog håndvægte. Er du træt af at trykke på håndvægte? Vi tog en bar osv. Antallet af afledte øvelser går ud af alle tænkelige og utænkelige grænser, så du vil være hvor du kan vende.

Gymnastik

Crossfit

Gymnastiske øvelser omfatter øvelser med egen vægt, som udføres i en meget intens form. Det er sværere at fremhæve de vigtigste øvelser, fordi deres mangfoldighed er for stor, så jeg vil bare snakke om det mest interessante. For eksempel er burpee en øvelse, der involverer musklerne i hele kroppen. Det udføres i flere trin:

 1. Antag liggende stilling
 2. blive vredet
 3. Træk dine knæ i brystet og hop op
 4. Lav bomuld med hænderne over hovedet

Burpeee-Website-

Eller plank – stå i resten liggende på albuer, hvilket er meget kraftfuldt at pumpe pressen. Nå, mange variationer af pull-ups, push-ups, hjørner og elevatorer på pressen.

METCON

4-3-crossfit-run

Som jeg sagde ovenfor arbejder alle øvelserne i denne del med dit stofskifte, hvilket fremskynder metabolismen. Disse omfatter løb, roing, hoppe reb, shuttle kørsel og så videre. I princippet er intet nyt. Men, og her er der øvelser til de mest sofistikerede. For eksempel kører i det liggende liggende eller tredobbelte hoppetov. Generelt er der i hver af disse 3 træningstrin øvelser til alle niveauer af træning.

uddannelse

Nå, nu for træning. Jeg vil beskrive nogle standard øvelser, og du har fundet hele rækken af ​​øvelser, for eksempel her, du kan oprette din egen træning til dine behov eller vælge en af ​​de tilgængelige.

1 træning. (WGM)

 1. Kører – 250 meter med maksimal acceleration.
 2. Mahi håndvægte foran dig (20 gange)
 3. Tryk på håndvægte (15 gange)
 4. Pull-ups (10 gange)
 5. Burpee (10 gange)
 6. Jogging (2 km)

2 praksis. (WGM)

 1. Shuttle run (3 gange “rundtur”)
 2. Squats med en bar (15 gange)
 3. Plank (60 sekunder med stativ)
 4. Jerking rod (10 gange)
 5. Jogging (1 km)

Naturligvis skal du strække og strække, før øvelserne udføres hurtigt, foruden nogle af dem vejes ned, så der er risiko for skade, hvis du ikke opvarmer dig før du udfører dem. Ligesom i enhver anden sport, vil jeg råde dig til at finde en træner og første gang til at håndtere det. Og vigtigst af alt – gør alt efterhånden, skynd dig ikke overalt og lad dig ikke registrere dig i den første træning. Er du klar til en krydsilderskift i dit liv?

Foto af: Athletico.com/Crossfitprx.com