Как да направите щанд за лаптоп

в gadgets.masterkit.ru има електронно мини-списание, което съдържа различни интересни неща електронно или почти електронно направление. Някои, по наше мнение, някои от най-добрите публикации, ще бъдат напълно излъчени в блога на Lifehacker.

За работа по пътя лаптопът е идеалното решение. Но у дома или в офиса те са много по-удобни за използване, свързвайки обичайната “голяма” клавиатура. Ако все още се повиши на екрана на нивото на очите, а след това можете да забравите за болката във врата от постоянно сгърчени пози, а самите очи по време на работа не уморен.

За това се прави проста щандове от наличните материали. Той е компактен, лек, той винаги може да бъде разглобен и взет с вас. С щанда работното място се използва по-рационално – лаптопът използва наклон, за да заема по-малка площ на масата, удобно е да се сгъват ключовете, телефонът и други малки неща под него.

 Удобно стационарно работно място на базата на лаптоп за 2 минути

Преносими компютри се предлагат в различни размери, така че е по-лесно да се съпротивлява, какво да си купя, но преди да направите окончателния вариант, е необходимо да се практикува на “Котки” – картонени кутии. И след това можете да изваете щанд от шперплат, пластмаса или друг листов материал от правилния цвят +, за да поставите апликации, ако има такава нужда. И не забравяйте да поставите филц под пластмаса, така че да не се надраска масата.

Технологията на стойката е изключително проста.

Стъпка 1

Изчертайте или отпечатайте шаблон. Следва да се има предвид, че елементът 1 на модела – това е само половината от действителните данни, така че обикаля отново симетрично надясно (както можете да видите на модела) вертикална лице. Детайл 2 е типът стойка в профила.

Един модел дава само една идея. Дължината, ширината и ъгъла на стойката се определят според размера на вашия лаптоп.

Детайл 1 трябва да бъде изчертан два пъти – симетрично спрямо десния вертикален ръб

Стъпка 2

Изрежете картонените части на стойката. Това може да се направи с ножици или с обикновен нож. Само в последния случай не разваляйте масата.

За стойката се нуждаете само от три части

Стъпка 3

Ние комбинираме жлебовете на частите и – това е готово!

Забележка: поради наклона, лаптопът заема по-малко място на масата

Сега всичко, което трябва да избере най-подходящия красив лист, както и въз основа на доказани модели картонени направи окончателния дизайн, който осигурява лекота на използване по никакъв чепат поза, желаното разстояние до оптимална монитора за височината на очите на вида на екрана, място за химикалки, ключове, телефон, флаш памети и други малки неща.

Направете нещо полезно със собствените си ръце.

Абонирайте се за мини-поща по пощата и следвайте нашия блог тук на Lifhacker!

чрез