Как да защитите снимките на вашия iPhone от очите на други хора

Обикновено ситуация – ти покажа на вашия iPhone или iPad, снимка на роднина или приятел, като устройството в ръцете си, така че те могат да видят Получавате картина … И след това можете да видите как един човек започва да прелистват всички снимки в албума – и вие не искате да.

За да не извадите iPad или iPhone от ръцете на събеседника, е по-добре да се подготвите за такава ситуация, като ограничите гледането от една снимка. Много е лесно да направите това с помощта на функцията “Access-Guide”, скрита в дълбините на iOS 8.

За да започнете да “ръководство достъп” трябва да бъдат включени – за да направите това, отидете в “Settings”, след това “General”, там избирате “универсален достъп”, и в този раздел вече включва времето, необходимо “Ръководство за достъп” за създаване на защита с парола, ако е необходимо или пръстов отпечатък. Сега, за да активирате функцията, просто натиснете бутона “Начало” три пъти.

Следващата стъпка е да настроите “Ръководство за достъп” в приложението “Снимки”. Трябва да се отвори някоя снимка, натиснете три пъти бутона Home в “Справочник достъп” изберете “Опции” и сложи “Кликването” положение “Off”.

Сега можете да отворите в снимките “Фото”, активирайте “Строител Достъп” тройно щракване Дома – и тихо даде своя iPhone или iPad, в неподходящи ръце, не се страхува от това, което виждат нещо което не е предназначено за тях.

“Достъпност” не е само в iOS 8, но и в iOS 7.

чрез