Kuinka taittaa sukat: 5 nopeaa ja kätevää tapaa

Menetelmä 1. Sisällä ulos

Se on hyvin yksinkertainen ja nopea. Taita sukat yhteen ja käännä ylhäältä ulos. Alempi sukka on sisällä, eikä paria häviä.

Menetelmä 2: Kompakti

Tekniikka on samanlainen kuin edellinen, vain ylemmän sukan ranneke on taivutettava, ja pari on hyvin tiukasti valssattu. Kun päädyt päähän, laske myös alasuojan mansetti, käännä sisäänpäin.

Tästä ilmenee kompakti kasa. Tämä menetelmä sopii erinomaisesti matkalaukun keräämiseen matkalle.

Menetelmä 3. Yhteenveto

KonMari on japanilaisen Marie Kondon keksijä puhdistusmenetelmä. Sen periaatteet, hän totesi kirjan “Magical puhdistus.”

Yksi niistä ei ole rullata vaatteita ja älä luo paaluilla, vaan siististi laittaa ne kolmeen kohtaan ja asettaa sivulle. Niinpä pienessä laatikossa mahtuu paljon sukkia, sukkahousuja ja muita alusvaatteita, ja sitten mukavasti saada kaikki.

Menetelmä 4. Crosswise

Laita sukat poikittain – kantapää kantapään kohdalle. Käännä alemman varren jalka yläosan kantapään alle. Sitten taivuta mansetti ja samalla kierrä toinen sukka. Varo hihansuut sisään.

Sinun pitäisi saada siisti neliö, joka ei vie paljon tilaa kaapissa. Tämä menetelmä on hyvä säilyttää sukat kuvilla: on heti ilmeistä, että pari on laatikossa.

Menetelmä 5. Laiska

Jotta voit päästä eroon tarpeesta taittaa sukat, osta aina sama: yksi merkki, koko, muoto ja väri. Ensinnäkin sinä, kuten Mark Zuckerberg, T-paitojen kanssa, menettää valinnanvapauden. Toiseksi, voit tarttua laatikosta ja laittaa kahteen ensimmäiseen pyydettyyn sukkaan.

Mutta ole valmis siihen, että muutaman kuukauden välein vaatekaappi on päivitettävä. Jopa samat sukat alkavat erota kahden tai kolmen kuukauden kuluttua: jotkut ovat venytettyjä, toiset hiiltyvät, toiset hiovat.

Lue myös:

  • Kuinka hauskoja sukkia tekee sinusta menestyksekkään →
  • 11 sääntöä sellaisten asioiden säilyttämistä varten, jotka auttavat sinua siistämään harvemmin →
  • Kuinka kaataa vaatteita niin, että se vie vähemmän tilaa kaappiin →