5 dobrih besplatnih VPN usluga

1. TunnelBear

TunnelBear

Naravno, najbolja besplatna VPN usluga. Jednostavno je i vrlo brzo. Dovoljno je da se registrirate na TunnelBear web mjestu, instalirajte aplikaciju i odmah možete koristiti VPN bez potrebe za postavljanjem bilo kakvog sadržaja. Možete se povezati s jednom od 20 zemalja.

TunnelBear je dostupan i na stolnim računalima i na mobilnim uređajima. S jednog računa možete koristiti uslugu na pet različitih uređaja. Količina besplatnog prometa nije impresivna – samo 500 MB mjesečno. Ali za profitabilno kupovanje u mrežnim trgovinama i pristup uslugama koje nisu dostupne, na primjer, u Rusiji to je dovoljno.

Preuzmite TunnelBear za Windows i MACOS →

2. Potpišite pretplatu

Windscribe

Glavna prednost ove usluge je 10 GB slobodnog prometa mjesečno i mogućnost pristupa Internetu preko poslužitelja osam zemalja. Da biste dobili još 5 GB, morate objaviti zapis na Twitteru. Za svakog korisnika koji se registrira s vašom vezom, dobivate 1 GB.

U tom slučaju, za registraciju nisu potrebni osobni podaci, usluga traži samo prijavu i lozinku. Po želji, možete odrediti svoju e-poštu za pristup vašem računu ako izgubite lozinku.

Kao trešnja na tortu u Windscribeu nalazi se ugrađeni bloker oglasa i vatrozid.

Besplatna verzija omogućuje vam upotrebu usluge samo na jednom uređaju.

Preuzmite Windscribe za Windows i MACOS →

3. Hotspot štit

Hotspot štit

Usluga pruža značajan promet od 750 MB dnevno, možete ih potrošiti na pet različitih uređaja. Osim toga, Štit Hotspot ima funkciju automatskog povezivanja s VPN mrežom kada se ide na mrežu putem nezaštićene mreže Wi-Fi-ja. Zahvaljujući tome možete platiti online kupnju i ne brinite se da će netko dobiti pristup vašim osobnim podacima.

Nedostatak usluge može se pripisati činjenici da u besplatnoj verziji ne možete odabrati zemlju kroz koju će promet krenuti, a brzina internetske veze ponekad se smanjuje.

Preuzmite Hotspot štit za Windows i Windows Phone →

4. Ubrzajte

Speedify

Značajka Speedify je maksimalna moguća brzina internetske veze. To se postiže konsolidacijom svih dostupnih internetskih veza. Na primjer, ožičena internetska i mobilna veza za 3G / 4G. Čak i uz samo jednu vrstu veze, možete povećati brzinu zbog jedinstvenih tehnologija Speedify.

Speedify vam omogućuje da koristite pet različitih uređaja i odabrati između 30 poslužitelja širom svijeta. U prvom mjesecu ostvaruje se 4 GB prometa, a sljedećeg mjeseca – 1 GB.

Preuzmite Speedify za Windows i MacOS →

5. Privatni tunel

Privatni tunel

Jedan račun omogućuje vam upotrebu privatnog tunela na tri uređaja. Možete birati između devet različitih poslužitelja. Dostupno je samo 200 MB internetskog prometa. Kada promet završi, morat ćete kupiti paket od 20 ili 100 GB.

Preuzmite privatni tunel za Windows i MACOS →