5 iOS aplikacija koje će vam pružiti zdrav san

Naravno, svatko od nas snovi o svakodnevnom snažnom i dugotrajnom spavanju. No, iz raznih razloga, svi nas ne uspijevamo. Ako vam je potrebna pomoć u ovom teškom pitanju, pogledajte App Store, gdje ćete naći mnoge prikladne aplikacije koje će vam osigurati zdrav san.

Ciklus mirovanja

Sleep Cycle je izvrsna aplikacija koja će vas probuditi u pravom trenutku, prekidajući fazi dubokog sna. Postoje dvije faze sna: sporo i brzo (to površno i dubok san) tijekom prva spavamo kao mrtvi, a u drugom vidimo različite snove, cool, pomicanje ruke i noge, pa čak i razgovarati.

Najteže je da se probudite tijekom dubokog sna, uzrujate se i nemate snage za dolazak radnog dana. Ciklus mirovanja osmišljen je da vas probudi samo za vrijeme spavanja. U aplikaciji najprije morate odabrati lijep zvučni signal i napraviti test, određujući gdje je u krevetu vrijedno ostaviti iPhone kako bi postigao maksimalni učinak. Kada aplikacija, zahvaljujući ugrađenom mjeraču akceleracije, primjećuje da se krećete, zvučni signal.

Postavite alarm za vrijeme kada trebate ustati. Prema zadanim postavkama, probudit ćete se pola sata prije određenog vremena. Usput, preporučuje se stavljanje telefona na punjenje jer tijekom noći aplikacija može jesti dovoljno veliku bateriju. Iako, čak i ako zatvorite aplikaciju, Sleep ciklus će se izvoditi u pozadini. A ujutro ćete biti u mogućnosti vidjeti sve statistike vezane uz vaš san faze i njihovo trajanje, kao i na visokim i dobre volje za početak radnog dana.

Sunriser

Sunriser je vrlo neobična i potpuno jedinstvena aplikacija koja vas budi u izlasku sunca. Budući da je sunce glavna sila u našem sustavu, kažu da je cijeli dan zdrav i aktivan, morate živjeti i usredotočiti se na to. Dolaskom sunca sve na svijetu dolazi u život, uključujući i ljudsko tijelo, dakle, za one koji se ne mogu probuditi bez samog budilice, a razvila se i prekrasna Sunriserova aplikacija.

Na glavnom zaslonu prikazuje se odbrojavanje sve dok se ne pojavi sunce u vašoj regiji. No, ako je potrebno, možete odrediti u postavkama tako da se ne probudite s “kokicama”, već u nekom drugom trenutku. Unatoč originalnosti, aplikacija je vrlo jednostavna i praktična za upotrebu i odgovara onima koji traže izvrsnu alternativu ugrađenom alarmu.

Noisli (pregled)

Noisli je vrlo lijepa aplikacija koja vam omogućuje da odaberete različite ugodne svakom od nas zvukova koji će vam pomoći da se usredotočite na posao ili, obrnuto, opustite prije odlaska u krevet. U dodatku se nalazi veliki skup različitih „buka”, uključujući i prirodni (kapljice vode, šuštanje lišća ili cvrkut ptica) i umjetnih (zvuk ventilatora ili zvukom vozne). Aplikacija također mijenja boje, tako da je uvijek lijepo za vaše oko. Zbirka zvukova stalno se nadopunjava, tako da uvijek možete pronaći svoju opuštajuću melodiju.

ponovo napuniti

Mnogi od nas imaju mješoviti raspored rada koji nam potpuno iscrpljuje. Punjenje će biti u roku od 6 tjedana od ispravnog načina rada, tako da možete dobiti zdrav san. Aplikacija će vam pomoći da se svakodnevno probudite istodobno, a također nudite i svakodnevne vježbe koje će vam dodati veselje cijeli dan. Na kraju dana možete vidjeti cijelo izvješće vaše aktivnosti za taj dan, kao i procijeniti svoje raspoloženje na skali od 5 stupnjeva.

Dreameo

Dreameo je još jedna lijepo izvedena aplikacija koja vam omogućuje analizu svojih snova. Nije tajna da su snovi odraz problema koji smo nakupili, a također i zločinac ozbiljnih bolesti ili psiholoških problema. Nekima čak i oni pomažu predvidjeti budućnost.

U Dreameu možete snimiti sve zanimljive pojedinosti o snu koje biste se željeli sjećati i čitati njihova tumačenja. Osim toga, aplikacija ima čitavu društvenu mrežu, gdje drugi korisnici mogu pregledavati i komentirati vaše snove. Ispada da na iPhone-u imat ćete pravi osobni Dreambook s brojnim interpretacijama snova. Istina, za njihovo čitanje poznavanje engleskog jezika neophodno je stanje!

putem iMorea