5 najboljih iOS aplikacija za popravak i dizajn interijera

Popravak. Koliko u ovoj riječi! Međutim, općenito, poteškoće. Neki od njih, čudno, mogu se prevladati uz pomoć dobrog starog iPada – samo trebate odabrati prave aplikacije. Predlažem da se upoznate s odabirom iz iMora i možda će vas susjedi danas mrziti. Ugodno čitanje i popravak, naravno!

Houzz

Houzz je aplikacija koja je stvorena za one koji su “samostalni dizajner”. Ponekad čak i najdragocjeniji od nas ostavljaju nadahnuće, a zatim takve kolekcije raznih ideja iz cijelog svijeta dolaze do spašavanja, poput Houzza. Namještaj, uređenje, planiranje – sve je ovdje prikupljeno, a to će biti potrebni oni koji grade novu kuću od nule, a oni koji dekoriraju kuću za Božić.

Digs po Zillowu

U aplikaciji Digs by Zillow, tisuće interijera dizajnirane su za svaki ukus: od strane stručnjaka do samih korisnika. Ovdje postoji ideja za svaku sobu u vašoj kući, a osim toga, svaki interijer popraćen je cjenikom. Naravno, cijene u našoj zemlji razlikuju se od onih prikazanih u dodatku, ali prilika da saznate barem približnu cijenu pojedinih projekata predstavlja ugodan bonus.

Digitalno izdanje Benjamina Moorea

Benjamin Moore je svjetski poznata tvrtka koja stvara interijer boje najviših kvaliteta. Kako bi vam pomogao odabrati iz divovske palete boja točno onoga što vam je potrebno, Benjamin Moore je objavio aplikaciju za iOS, koja sadrži zanimljive ideje, recenzije zbirki i vrsta boja. Ako još niste odlučili koju boju za bojanje zidova – ova aplikacija će vam pomoći u navigaciji u raznim mogućnostima.

ColorSmart tvrtke BEHR

ColorSmart je savršena aplikacija za odabir savršenih kombinacija boja. Unatoč tome što aplikacija radi sa BEHR bojama, možete ga koristiti kao pomoćnik pri odabiru pravih tonova za sve na svijetu.

wikiHow

wikiHow, naravno, nije sasvim “popravak” aplikacija, ali ovdje možete naći puno korisnih savjeta o DIY popravak rada. Jedini negativan je engleski.

***

Proljeće je najbolje vrijeme za promjenu! Dakle, nije li vrijeme da se skinuti ove podnadoyevshie pozadinu ili konačno promijeniti ovaj strašni kauč? Sretno u svakom nastojanju i ako imate nešto za dodavanje u zbirku – ostavite svoj komentar!

(Via)