9 Privremene usluge e-pošte

Vrlo često se morate registrirati na nekom web mjestu, koje namjeravate koristiti samo jednom. Forumi, blogovi, dijeljenje datoteka, pa čak i neke uobičajene Wi-Fi bodove traže svoju adresu e-pošte. Zatim saznajte da je vaš okvir prepun spam, promo postova i drugih besmislica koje ste poslali sa svih strana gdje ste se registrirali.

Privremene usluge e-pošte osmišljene su za rješavanje ovog problema. Uz pomoć jednokratnih poštanskih sandučića možete se registrirati gdje trebate, bez brige da ćete biti neugodno zbog neželjenih dopisivanja.

Imajte na umu da neke web stranice i forumi ne dopuštaju korištenje privremene e-pošte prilikom registracije. Ovo ograničenje možete zaobići pokušavajući odabrati drugu domenu pošte.

1. TrashMail

Privremena e-pošta: TrashMail

Popularna jednokratna usluga e-pošte. Da biste ga koristili, morate navesti svoju stvarnu adresu e-pošte, gdje će se poruke slati. Broj poslanih poruka može se podesiti. Osim toga, možete odabrati koliko će trajati privremeni spremnik.

Prijava u TrashMail nije obavezna, ali registrirani korisnici mogu stvoriti više privremenih adresa. Možete odabrati jednu od 16 domena e-pošte.

Ako trebate puno jednokratnih adresa, možete registrirati TrashMail Plus račun za 21,99 USD godišnje. Plaćeni račun omogućuje vam stvaranje do 5.000 privremenih adresa e-pošte s neograničenim brojem proslijeđenih poruka.

TrashMail ima proširenja za Chrome i Firefox, što olakšava brzu registraciju.

Koristite TrashMail →
Instalirajte TrashMail ekstenziju za Firefox →

2. gerilska pošta

Privremena adresa e-pošte: Guerrilla Mail

Guerrilla Mail – jedan od najstarijih pružatelja jednokratne e-pošte, koji funkcionira od 2006. godine. Za razliku od TrashMail, Guerrilla Mail ne dopušta stvaranje više adresa e-pošte i ne zahtijeva vašu stvarnu e-poštu.

Primljena adresa vrijedit će samo sat vremena. No, Guerrilla Mail je mnogo lakši za korištenje i potpuno besplatan.

Osim web sučelja, postoji aplikacija za Android.

Koristite Guerrilla Mail →

3. nada

Privremena e-pošta: nada

nada je jednokratna pošta od tvoraca AirMaila, popularnog klijenta e-pošte za Mac i iPhone. nada ne zahtijeva registraciju ili naznaku stvarne adrese. Osim toga, usluga je apsolutno besplatna.

nada vam omogućuje stvaranje do 10 adresa odjednom. Možete upotrijebiti slučajno generiranu adresu ili izraditi vlastiti odabirom iz deset domena e-pošte.

Primljene poruke usluga pohranjuju se na tjedan dana. Broj privitaka u dolaznim slovima nije ograničen.

Mobilna verzija web sučelja omogućuje vam da radite s uslugom na bilo kojem pametnom telefonu sa sustavom Android i iOS.

Koristite nada →

4. DropMail

Privremena e-pošta: DropMail

Jednostavan poslužitelj za jednokratnu poštu. Radno vrijeme kreiranog poštanskog sandučića je neograničeno, adresa je dostupna sve dok ne osvježite stranicu. Osim toga, možete stvoriti beskonačan broj poštanskih sandučića.

DropMail opremljen je ugrađenom funkcijom prosljeđivanja, tako da je privremena adresa trajna ako je potrebno. DropMail radi vrlo brzo i ne zahtijeva registraciju.

Iskoristite mogućnost DropMail →

5. Mailinator

Privremena e-pošta: Mailinator

Mailinator ima jednu značajku. Prilikom stvaranja jednokratnog spremnika možete unijeti bilo koju adresu. Ako je već zauzeta, možete je i dalje koristiti. Možete čitati sva slova u kutijama koje su stvorili drugi korisnici. I oni mogu čitati vaša pisma. Tako se Mailinator ne bi trebao koristiti pri registraciji na stvarno važne web stranice i forume.

Ako je potrebno, možete se registrirati za Mailinator, čime privremene kutije možete učiniti privatnim i nedostupnim drugim korisnicima. Osim toga, usluga nudi posebne tarife planova za programere i tvrtke, ali za osobnu upotrebu, također je dovoljna i besplatna inačica.

Koristite Mailinator →

6. Fake Mail Generator

Privremena e-pošta: Fake Mail Generator

Ovo je popularan i besplatan jednokratni davatelj usluga e-pošte. Fake Mail Generator vam omogućuje da dođete do svoje poštanske adrese i odabrati jednu od deset domena. Trajanje poštanskih sandučića je 24 sata.

Kao i Mailinator, Fake Mail Generator omogućava svim korisnicima da čitaju slova u bilo kojem jednokratnom poštanskom sandučiću ako je njihova adresa poznata.

Koristite Generator za lažne poruke →

7. Temp Mail

Privremena e-pošta: Temp Mail

Temp Mail je prilično poznata jednokratna pošta. Vrlo je jednostavno i gotovo bez postavki. Samo ga otvorite i kopirajte svoju privremenu poštansku adresu. Vaš poštanski sandučić vrijedi sve dok ga ne izbrišete, ali sve primljene poruke nestaju za sat vremena.

Osim web sučelja, možete komunicirati s uslugom putem proširenja za Chrome, Firefox i Opera, kao i putem aplikacija za Android i iOS.

Koristite Temp Mail →
Instalirajte Temp Mail za Firefox →

8. Crazy Mailing

Privremena e-pošta: Crazy Mailing

Crazy Mailing stvara za vas slučajno generiranu adresu koja će biti izbrisana nakon deset minuta.

Prijava je opcionalna, ali nudi nekoliko dodatnih opcija: proširenje adrese za više od deset minuta, slanje pisama na vašu stvarnu poštu, istodobno stvaranje više jednokratnih adresa.

S uslugom možete raditi putem web sučelja ili proširenja za Chrome i Firefox.

Koristite Crazy Mailing →
Instalirajte Crazy Mailing produžetak za Firefox →

9. 10MinuteMail

Privremena e-pošta: 10MinuteMail

10MinuteMail razlikuje se od većine sličnih usluga u tome što je moguće odgovoriti na primljene poruke e-pošte. Osim toga, oni se mogu proslijediti na vašu pravu adresu e-pošte.

Da biste koristili 10MinuteMail, ne morate se registrirati. Samo otvorite uslugu u pregledniku i kopirajte stvorenu adresu. Za svakog je korisnika jedinstveni, tako da nitko drugi neće moći čitati vaša pisma.

Kao što naziv usluge podrazumijeva, poštanski sandučići ovdje žive deset minuta. Ali ako je potrebno, možete produžiti ovo razdoblje. Usluga je potpuno besplatna.

Koristite 10MinuteMail →

Pročitajte također:

Loading...