CarotDAV – jedan klijent za Dropbox, Google disk, SkyDrive, a ne samo

Konkurentna utrka odvijala u posljednjih nekoliko godina između online servisa za pohranu, stavi me u nešto nezgodnom položaju odabira između pametna i lijepa. S jedne strane, tu je Dropbox, koji se koristi za i koji je tako zgodan za korištenje kao online flash pogon za svaki dan. S druge strane, postoji SugarSync, koji je pumpiran kroz ovaj post na 180 GB i koristi se za backup svega na svijetu. I Google pogon, koji pohranjuje tekstove i radne dokumente.

Jedina je nevolja da prisutnost kupaca odjednom više usluga na jednom stroju besramno prožima RAM i usporava računalo. Mali besplatni program CarotDAV može pomoći u ovom slučaju i organizirati prikladan pristup, preuzimanje i upravljanje datotekama, ne samo u navedenom Dropbox, Google Drive i SugarSync, ali Box.Net, SkyDrive i druge usluge.

Program CarotDAV Distribuira se u dvije verzije: prijenosni i u obliku instalacijske datoteke. Nakon pokretanja programa vidjet ćemo prazan prozor koji je potreban da biste dodali potrebne usluge.

Kliknemo na naziv željene usluge i pojavljuje se novi prozor. U njemu morate unijeti naziv usluge (1) i kliknite gumb ovlastiti (2).

Nakon toga pojavit će se treći prozor, koji sadrži upute za autorizaciju aplikacije na vašem računu odgovarajuće usluge. Normalno, samo kliknite vezu i dopustite CarotDAV pristup vašim podacima.

Kada je sve spremno, u prozoru programa pojavit će se svi sadržaji vaše internetske trgovine. Dobili ćete mogućnost prenošenja datoteka na računalo, preimenovati i brisati ih, izraditi mape, premjestiti podatke i prenijeti svoje lokalne podatke u oblake.

Program CarotDAV To ne uključuje, naravno, sve funkcije nam je pružila brand kupaca oblak usluge, ali može biti odličan izlaz kada je potrebno brz pristup različitim faylohranilische istovremeno. Podrška nije samo najpopularniji Dropbox, Google Drive i SkyDrive, ali i manje uobičajene i SugarSync Box.Net, kao i WebDAV, FTP, i IMAP protokola čini CarotDAV odličan manager svestran datoteka za cloud podataka.

Usput, koristeći WebDAV, možete povezati Yandex.Disk kao što je opisano ovdje. Ne upotrebljavam ovu uslugu, ali ako bilo tko to može učiniti, javite nam u komentarima.

CarotDAV (Windows 2000, XP, 2003, Vista, 2008, 7)

Loading...