Izgled – aplikacija za fotografije za ljubitelje eksperimenata

App Store sada ima mnoge aplikacije posvećene fotografiji. I pisali smo o mnogima od njih. Omogućuju vam da fotografirate lijepo, svijetlo, nezaboravno, primijenite različite zanimljive filtre i dijelite svoje fotografije u društvenim mrežama.

No, postoje aplikacije koje programeri izrađuju samo kako bi nas zadovoljili s vama. Za takve kreacije se odnosi na Looksery. Ova aplikacija omogućit će vam da odmah postavite lice jednom od prezentiranih maski, snimite fotografiju ili snimite kratki film, a zatim ga pošaljite prijatelju.

fotografija 1slika 4

Maske se mogu mijenjati tijekom i nakon snimanja. Nadalje, u izgledu postoje razni filteri koji omogućuju prilagodbu već snimljenog videozapisa. Postoji i mogućnost da vaše lice bude tanko, a vaše oči – više.

fotografija 2fotografija 3

Među maskama naći ćete ne samo jednostavan, mijenjanje boje vaših očiju, ali i različite male životinje koje će se kretati u skladu s pokretima svoje glave.

Od nedostataka primijetio sam usporavanje aplikacije, pa, ne iznenađuje, jer sam pucao na iPhone 4. I neke greške, na primjer, kada se boja očiju promijenila točno tijekom snimanja, što je jasno vidljivo na videu.

Općenito, vrlo zanimljiva, smiješna, i najvažnije, besplatna aplikacija. Preuzmite, isprobajte i podijelite svoje kreacije s prijateljima!