Nebia je projekt ekonomske duše, u koju je Tim Cook uložio

Ne tako davno svijet uzdahne i zagleda se u očima Bill Gatesa, koji gutlja iz čaše vode dobivene nakon filtriranja proizvoda ljudskog života. Spektakl je jeziv i neugodan, ali to je jasno da je prava cijena pitke vode.

U novije vrijeme postalo je poznato da je i šef Applea bio ozbiljno zbunjen globalnim problemom i napravio osobni financijski doprinos razvoju Nebije – prototipa ekonomičnog tuširanja za dom. Na isti su način ušli i drugi poznati ulagači, kao i tisuće ljudi na stranicama Kookstarter fondova. Kao rezultat toga, pokretanje je dobilo više od 2 milijuna dolara, iako je potrebno samo 100.000.

Može se sigurno pretpostaviti da nisu svi budući vlasnici Nebi zabrinuti za samu štednju vode. Umjesto toga, brinu o komunalnim računima. I ne bez razloga, jer razdoblje povrata tuša je manje od dvije godine u “trgovini” cijena od 399 dolara. Prema izračunima programera, uštede prosječne obitelji u SAD-u bit će oko 230 dolara godišnje. A ako predbilježite, tada će dobit biti malo bliža.

Odakle takve figure? Za razliku od poznatog tuširanja, Nebia sprečava prskanje milijuna sitnih kapljica, koristeći 70% manje vode. I područje površine koju treba obložiti povećava se 10 puta.

Ekstraktni tuš Nebia

Vodovod je izrađen od visokokvalitetnih izdržljivih materijala. Nebia je stvoren s naglaskom na vizualnu ljepotu, praktičnost i funkcionalnost. U potrazi za idealom, inženjeri i dizajneri stvorili su stotine prototipova i čini se da su pronašli najbolju opciju.

Tuš Nebia štedi vodu i novac

Na tome prednosti napredne duše ne završavaju. Ne možemo ne spomenuti da uređaj obećava sasvim drugačiju razinu udobnosti i zadovoljstva od dnevne vode.

Topla i ugodna magla obuhvaća kožu, pružajući dovoljno vode da se osjećaš čistom i osvježenom. Osjećaj Nebia ostaje dugo s vama nakon što napustite kupaonicu. Vaša koža mirisna slatko, kosa sja, a mišići se opuštaju. Nema boljeg načina za početak dana.

Nebia

Neki strani blogeri ispituju Nebia na sebe i prvo se slažu da tuš izgleda vrlo moderan i elegantan. Drugo, pronašli su to potencijalno proboj. Treće, svi su zabilježeni neobični (i sasvim nenaviknuti) senzacije, koje su i dalje voljeli. Neki od ispitivača bili su potpuno neopisivi. Čini se da riječi stvaratelja ovdje nisu razvedene od slučaja.

Naravno, s našim tarifama za vodu, čak i takva značajna ušteda će se skrenuti dovoljno dugo. Stoga će Nebia vjerojatno biti zainteresirani za obožavatelje neobičnih trikova i / ili nestandardnog iskustva, kao i vlasnike tvrtki čiji klijenti ili zaposlenici konzumiraju velike količine vode. Na primjer, to je već učinjeno na Googleu.

Jeste li spremni dati četiri stotine dolara za tuš?

Nebia