10 ilmaista online-toimittajaa, joilla on Markdown-tuki

Teksti-toimittajat tarvitsevat jokaisen ja kaikkien työhakemusten joukossa niitä, joita käytämme useammin kuin toiset. On monia hyviä toimittajia, mutta ihmiset yleensä haluavat enemmän, joten kehittäjät luovat uusia ja uusia sovelluksia. Lisäksi äidinkielen lisäksi on online-toimittajia saatavilla selaimessa millä tahansa alustalla. Kerron teille niistä tänään.

1. StackEdit

Kuvakaappaus 2014-12-02 klo 18.44.49

StackEdit on ilmainen Markdown-editori, joka tarjoaa monia hyödyllisiä toimintoja. Se on visuaalisen muotoilupaneelin (lihavoitu, kursivointi, luettelot jne.), Voi synkronoida pilvien (Dropbox, Google Drive) kanssa, tuoda tiedostoja URL-osoitteen tai paikallisen levyn avulla. StackEditin kohokohta on kyky muuntaa HTML Markdowniksi.

2. Dillinger

Kuvakaappaus 2014-12-02 klo 18.46.00

Dillingerissä on hyvin minimalistinen käyttöliittymä, joka auttaa keskittymään tekstiisi. Tämä editori ei tue pelkästään pilvipalveluita Dropboxia, Google Drivea, One Drivea, mutta jopa GitHubia. Valmiit tekstit voidaan viedä HTML, Markdown ja PDF. Dillingerissä on tarkennustila, jossa kaikki on piilotettu ruudusta, paitsi kirjoitettu teksti.

3. Merkittävä

Kuvakaappaus 2014-12-02 klo 18.47.28

Yksinkertainen Markdown-editori, jossa on puhdas käyttöliittymä. Kaikki, mitä hän voi tehdä (jos et luo palvelimeen tiliä, voit käyttää lisätoimintoja), se toimii tekstin kanssa ja näyttää esikatselun parittua Markdown-fragmenttia. Voit tallentaa työn lataamalla tekstitiedoston HTML- tai Markdown (.md) -toiminnolla käyttämällä annettuja linkkejä.

4. Online Markdown-editori

Kuvakaappaus 2014-12-02 klo 18.48.19

Hardcore, askeettinen online-editori ilman ongelmia. Onko esikatselupaneeli Markdown-koodia ja kyky muuntaa HTML.

5. Markdown Journal

Kuvakaappaus 2014-12-02 klo 18.50.18

Toinen melko yksinkertainen Markdown-editori, joka synkronoi Dropboxin kanssa. Jotta voit käyttää sitä, sinun on annettava Markdown Journalille pääsy kansioon Dropboxin asiakirjojen kanssa.

6. Dingus

Kuvakaappaus 2014-12-02 klo 18.52.05

Dingus on suhteellisen vanha ja erittäin yksinkertainen Mardown-editori, joka on saatavilla millä tahansa selaimella. Huomionarvoista on, että se luotiin John Gruber, Markdownin isä.

7. Markdown-Editor

Kuvakaappaus 2014-12-02 klo 18.53.56

Kuten näette, Markdown-Editorin kehittäjät eivät todellakaan ole huolissaan nimeä. Tämä editori tukee GitHub Flavored Markdownin (GFM) ulkoasua ja toimii yhdessä Google Driven kanssa.

8. (GitHub-flavored) Markdown-editori

Kuvakaappaus 2014-12-02 klo 19.00.44

Toinen vaihtoehto, jos tarvitset editoriin, joka tukee GitHub-maustettua markkausta. Se ei toimi pilvitallennuksella, mutta sillä on esikatseluruudusta, joka näyttää muotoillun Markdown-koodin.

9. Kirjauslaatikko

Kuvakaappaus 2014-12-02 19.01.38

Writebox on ilmainen tekstieditori, jossa on tarkennustila ja tuki Markdownille. Kun aloitat kirjoittamisen, se piilottaa kaiken lukuun ottamatta tekstiä itse. Erinomaisia ​​töitä Dropbox ja Google Drive, on pikanäppäin tukea ja voit ladata tekstin html tai txt-muodossa.

10. wri.pe

Kuvakaappaus 2014-12-02 19.04.59

Melko yksinkertainen online-muistikirja, joka ymmärtää Markdown-merkinnän. Tarvittaessa voit tallentaa tekstisi Dropboxiin tai Evernoteen.

johtopäätös

Kuten näette, ilmainen online-toimittajien puuttuminen Markdown-tuen kanssa ei tunnu lainkaan. Kaikesta, mitä haluaisin sanoa StackEdit ja Dillinger, Molemmilla on riittävä joukko toimintoja päivittäiseen työhön, joka eroaa muista.

Jos kuitenkin työskentelet GitHub-projekteilla, kannattaa arvioida edut Markdown-editori ja (GitHub-flavored) Markdown-editori.

Markdown koulutusresurssit

Markdown – erinomainen julkaisujen tekojen kirjoittamiseen verkossa. Se on yksinkertainen, intuitiivinen, ei yhtä monimutkainen kuin HTML, ja se on suunniteltu erityisesti tekstien luomiseen.

Jos olet kiinnostunut Markdownista, tässä on muutamia resursseja, jotka auttavat sinua:

  • interaktiivinen opetusohjelma Markdownista
  • virallinen syntaksidokumentaatio
  • artikkeli Masterdown Markdown