20 hyödyllistä sovellusta ja palvelua Instagram-käyttäjille

Minusta Instagram ei tarvitse olla edustettuna, se on ylivoimaisesti suosituin sosiaalinen verkosto, jolla on valtava määrä käyttäjiä ympäri maailmaa. Syynä, että Instagram on niin ystävällinen käyttäjistä, on yhdistelmä helppokäyttöisyyttä ja toimivuutta.

Instagram oli kuitenkin saatavilla yksinomaan älypuhelimien omistajille, kunnes kehittäjät kehittivät tämän sosiaalisen verkon verkkoversion, jolla on kuitenkin hyvin vaatimattomat ominaisuudet: tässä voit katsella nauhaa, jättää tykkäsi ja kommentit. Onneksi instagram.comin jälkeen näkyi paljon palveluita, jotka voisivat laajentaa näitä mahdollisuuksia. Artikkelissamme on luettelo 20: sta sekä älypuhelinten web-työkaluista että työkaluista, joiden avulla voit tehdä mitä Instagramissa itse ei vielä ole. Olemme varmoja, että ne ovat sinulle hyödyllisiä.

PrintsGram

inst2

Tällä palvelulla valokuvistasi voit tehdä julisteita, tarroja tai kuutioita, joissa on valokuva. Käytettävissä olevat julistemuodot: A4, A3 ja “jättiläinen juliste” (ilmeisesti A1).

InstaGrafic

inst4

Tämä iOS- ja Android-sovellus kerää kaikki valokuvasi Instagramista moderniin ja kauniiseen valokuva-albumiin tai korttikokoelmaan. Muuten, niin se voi olla rassharivat heidän ystävänsä. On hämmästyttävää, että tämä sovellus on edelleen saatavilla ilmaiseksi.

Printstagram

inst6

Kuten nimestä käy ilmi, tämä palvelu mahdollistaa Instagram-valokuvien tulostamisen eri muodoissa ja erittäin hyvässä laadussa. Ja toiminnallisuus on todella vaikuttava, voit tulostaa valokuvamagneetit, magneetit, kaistaleet, julisteet, miniatyyrit, tarrat ja pienet kirjat.

Instagoodies

inst8

Instagoodies on ihastuttava palvelu, johon voi tilata kirjaa, joka koostuu 90 tarroista, joiden koko on 22×22 mm. Luonnollisesti valokuvissa valitsit valokuvia Instagramista.

StickyGram

inst11

Aluksi StickyGramilla oli mahdollista tilata Magneetit Instagramin valokuvilla. Mutta nyt yrityksen tarjoukset muuttuivat monta kertaa: voit tilata puhelimen ja tabletin kannet, kalenterit, kehykset ja paljon muuta.

Postagram

inst13

Postagram-palvelua käytetään luomaan, tulostamaan ja lähettämään postikortteja valokuvilla. Nämä kortit voidaan lähettää sukulaisille ja sukulaisille.

SnapWidget

inst14

SnapWidget voit upottaa nauhan Instagram-valokuvilla sivustolla tai blogilla. Palvelulla on kaksi erinomaista ominaisuutta: se on helppokäyttöinen ja se on täysin ilmainen.

INSTAPORT

inst16

Instaport tarjoaa mahdollisuuden nopeasti viedä valokuvasi sosiaalisiin verkkoihin tai kiintolevyyn, jotta et menetä niitä koskaan.

InstaMatch

inst18

Ja tämä on suosittu muistinpeli, jossa sinä puolestaan ​​avaat kortit, yrittäen löytää samanlaisia. Piirustukset kortteihin – valokuvasi.

InstaQuit

inst19

Hyvä työkalu, jolla voit seurata, kuka on kirjautunut sinulle ja kuka – peruuttamaton. Antaa tarkkoja tuloksia, koska se kerää tilastoja useita kertoja päivässä.

Instarium

inst7

Tämän palvelun avulla voit luoda upeita näytönsäästäjiä valokuvistasi Windows OS- ja Mac OS -järjestelmille.

ImageSnap

inst22

No, erittäin epätavallinen palvelu, jolla voit tilata keraamisia laatat valokuvilla.

CalendarGram

inst25

CalendarGram on palvelu, jossa voit tilata työpöydän kalentereita Instagram-valokuvien avulla. Mielestäni tämä on vain loistava lahja ystäville tai sukulaisille.

InstaFisheye

inst20

Auttaa tekemään epätavallisia kuvia Instagramille. Sovellus simuloi useita fisheye-linssejä ja sisältää monia lomo-vaikutuksia.

Pastbook

inst23

Pari napsautuksella voit luoda kauniin valokuva-albumin Instagram-kuvista (ja myös useista muista palveluista, kuten Flickristä ja Facebookista) ja jakaa sen ystäviesi kanssa.

Flipagram

inst24

Sovelluksessa voit tehdä diaesityksen suosikkikuvista, lisätä kuvatekstejä ja musiikkia ja lähettää tuloksena olevan elokuvan Instagramille.

InstaSize

inst26

Jos haluat julkaista kuvan ilman kehystä, käytä InstaSize-ohjelmaa. Sen lisäksi, että pystyt julkaisemaan suorakulmaisen valokuvan, sovellus sisältää suodattimet, kehykset, kollaaseja ja muita kuvankäsittelyn työkaluja.

InstaWeather

inst27
InstaWeatherin avulla voit jakaa sääennusteen asettamalla kauniita kuvakkeita kuvan päälle. Tämä on hieno tapa laittaa epätavallinen valokuva varsinkin, jos lähdet matkaan – ystävät tietävät, istuvatko auringossa vai kastellaan sateen alla.

Instarepost

inst28

Toinen toiminto, joka puuttuu usein Instagramissa, on tehdä ystäväpäiväkirjaa. InstaRepost ratkaisee tämän ongelman.

Instagram-seuraajat

inst29

Tarvittava hakemus niille, jotka haluavat seurata heidän seuraajiaan: kuka on lisätty, kuka on peruuttamaton ja joka ei ole vastannut hakemukseen kavereissa.

Jos käytit jotain näistä palveluista tai tunne muita hyödyllisiä työkaluja, muista kertoa meille kommentit, se on erittäin mielenkiintoinen.

Loading...